Η Θεωρία των Τύπων του Σχετίζεσθαι, Κλινικές και Δικαστικές Εφαρμογές
Βιβλία Ψυχολογίας

Η Θεωρία των Τύπων του Σχετίζεσθαι, Κλινικές και Δικαστικές ΕφαρμογέςΚωδικός: 29517592

Η σημασία των διαπροσωπικών σχέσεων στη ζωή μας αποτυπώνεται στις πολυάριθμες θεωρίες και έρευνες που επιδιώκουν να μελετήσουν τον τρόπο με τον οποίο σχετιζόμαστε με τους άλλους ανθρώπους. Το βιβλίο

Δες όλη την περιγραφή

Η σημασία των διαπροσωπικών σχέσεων στη ζωή μας αποτυπώνεται στις πολυάριθμες θεωρίες και έρευνες που επιδιώκουν να μελετήσουν τον τρόπο με τον οποίο σχετιζόμαστε με τους άλλους ανθρώπους. Το βιβλίο αυτό συγκεντρώνει πρόσφατες ερευνητικές εξελίξεις σχετικά με τη θεωρία του Σχετίζεσθαι.

Δες όλη την περιγραφή
17,50
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 17,25 €

Περιγραφή

Η σημασία των διαπροσωπικών σχέσεων στη ζωή μας αποτυπώνεται στις πολυάριθμες θεωρίες και έρευνες που επιδιώκουν να μελετήσουν τον τρόπο με τον οποίο σχετιζόμαστε με τους άλλους ανθρώπους. Το βιβλίο αυτό συγκεντρώνει πρόσφατες ερευνητικές εξελίξεις σχετικά με τη θεωρία του Σχετίζεσθαι. Χωρίζεται σε τέσσερα μέρη, στα οποία οι διακεκριμένοι συγγραφείς του βιβλίου εισάγουν τον αναγνώστη στη θεωρία και πώς δημιουργήθηκε, στα εργαλεία αξιολόγησης που απορρέουν από αυτή και στις εφαρμογές τους στην Κλινική και Δικαστική Ψυχολογία. Τα κεφάλαια πραγματεύονται τον τρόπο με τον οποίο τα ζευγάρια και τα μέλη μιας οικογένειας σχετίζονται μεταξύ τους, τη χρήση των εργαλείων αξιολόγησης στη θεραπεία, τη σχέση συγκεκριμένων διαπροσωπικών στιλ με τη ριψοκίνδυνη συμπεριφορά και τη χρήση αλκοόλ, τις ψυχοπαθητικές και σαδιστικές τάσεις, και πώς οι αρνητικές διαπροσωπικές σχέσεις μπορούν να αλλάξουν κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Το παρόν βιβλίο μπορεί να αποτελέσει ένα χρήσιμο εγχειρίδιο για τους κλινικούς και ένα πολύτιμο σύγγραμμα για τους ακαδημαϊκούς και τους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές στους τομείς της Ψυχολογίας, της Κλινικής Ψυχολογίας, της Δικαστικής/Εγκληματολογικής Ψυχολογίας, της Ψυχιατρικής, της ψυχοθεραπείας, της συμβουλευτικής και της ψυχικής υγείας.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Ψυχανάλυση
Γλώσσα
Ελληνικά
Υπότιτλος
Κλινικές και Δικαστικές Εφαρμογές
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
456
Έτος έκδοσης
2021
Διαστάσεις
17x24 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

2 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη