AMiO Ανεμιστήρας Αυτοκινήτου 12V
Ανεμιστήρες Αυτοκινήτου

AMiO Ανεμιστήρας Αυτοκινήτου 12V Κωδικός: 29536953

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Σύνδεση στον αναπτήρα αυτοκινήτου
  • Δυνατότητα ρύθμισης ύψους
  • Τοποθέτηση με βεντούζα
  • Λειτουργία περιστροφής
22,00
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

από 22,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 22,00 €

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
CC42567
Τάση
12 V
Αριθμός Ανεμιστήρων
1
Μέγεθος
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 2
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων

Αξιολογήσεις χρηστών

  • CamLover
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Τριτη 29 Ιουνίου 2021
    Παρελαβα τον Ανεμιστηρα Αυτοκινήτου, για το Σχολικό Αυτοκίνητο που οδηγάω, και οφειλω να ομολογήσω ότι ειναι με κλειστά μάτια "Παρα πολύ καλός"
    Το μικρο χειριστηριο που έχει 3 θέσεις "Fast - Off - Slow" ειναι αρκετά καλή κατασκευή.
    Το Καλωδιο που συνδεεται στον Αναπτηρα Αυτοκινητου, δεν ειναι πολυ μεγαλο, ουτε καν 1 μετρο, αλλα ειναι αρκετα καλης κατασκευης.
    Τωρα αν τον στερεωσετε τον ανεμιστηρα στα αριστερα του παρμπριζ (οπως στις φωτογραφιες), το καλωδιο φτανει στον αναπτηρα αυτοκινητου ισα-ισα εαν τον εχετε τον αναπτηρα αυτοκινητου στο κεντρο του ταμπλό. Αν ο Αναπτηρας Αυτοκινητου σας βρισκεται σε αλλη τοποθεσια πχ αναμεσα στα καθισματα ή καπου μπροστα απο τον λεβιέ ταχυτητων, τοτε το καλωδιο δεν θα σας φτασει και θα υπαρχει προβλημα επεκτασης του.
    Με το κουμπακι χειριστηριου στο "Slow" πραγματικά εχει τρομερή δύναμη ο ανεμιστηρας που νομιζεις οτι τρεχει με ρυθμό λαγού και όχι χελωνας (που λέει ο λόγος).
    Με το κουμπάκι χειριστηρίου στο "Fast" ειναι το κατι άλλο. Γυρίζει σαν τρελλό και εχει αποδοση τρελλή. Ποσο μαλλον οταν τον εχετε στερεωσει στο παρμπρίζ οπως εγω στις φωτογραφίες που βλέπετε.
    Ειναι γενικα ο Καλυτερος Ανεμιστηρας μεχρι αυτην την τιμη εδω που βρισκεται Ταξινομημένος.
    Πιο πισω απο αυτον δεν θα διαλεγα κανεναν αλλον ανεμιστηρα.
    Πιο πανω απο αυτον δεν θα διαλεγα κανεναν αλλον, γιατι δεν αξιζει να δωσεις πιο πολλα χρηματα γι'ανεμιστηρα, αρα αυτος ειναι ο ιδανικοτερος.
    Τωρα αν εχετε κολλησει στο παρμπριζ του αυτοκινητου σας απο μέσα στο πανω μερος του τζαμιου, μια λωριδα μεμβρανης προστασιας για τον ηλιο για τα ματια σας, ο ανεμιστηρας μπορει να Βεντουζωθεί και πανω στην μεμβρανη. Μπορει οχι τοσο δυνατά, αλλα σε καλη πιεση που μονο αν τρεχετε στο Rally Acropolis ή οδηγειτε στην ερημο σαχάρα θα σας Ξε-Βεντουζωθεί (απο την πολυ ζεστη).
    Εννοειτε θα σας τον προτεινα με τα ματια κλειστα. Μπορει να μου κοστισε 20 ευρω στρογγυλα μαζι με τα Ταχυδρομικά Έξοδα, αλλα πραγματικα αξιζει. Αν ηταν και ένα Τσάκ λιγο πιο κατω η τιμή του, θα ηταν ακόμα καλύτερα βασικά.
    Δεν θα το μετανιώσετε. Αξιζει πραγματικά. Τωρα ποση Διαρκεια Ζωής θα εχει ο Μηχανισμος του, θα δειξει στην παροδο του Χρόνου.
    Τέλος αν μπορουσα να βαθμολογησω με κλιμακα απο 1 - 10 το ποσο καλός σε απόδοση είναι & το πόσο γρήγορος ειναι σε "Fast" και "Slow" πραγματικα θα έδινα ένα 9.

    Υ.Σ.: Ξεχασα να αναφερω και καποιες λεπτομερειες. Ο Ανεμιστηρας δεν ειναι "Air Condition", ουτε γενικα Κλιματιστικό. Για να καταφερει να σας δροσισει λίγο ή εστω να αισθανθειτε μια διαφορα θερμοκρασιας επανω σας (στο κεφαλι σας), θα πρεπει ειτε να εχετε δροσερη καμπινα αυτοκινητου με λογικη θερμοκρασια καιρου, ή να εχετε αναμμενο το Air-Condition σε μια λογικη χαμηλα θερμοκρασια, ωστε να μπορειτε να δροσιζεστε κατευθείαν και στοχευμένα επανω στο κεφαλι σας (στο προσωπο σας).
    Το να πατε στην ερημο Σαχάρα με 40-45 βαθμους κελσίου και να εχετε την απαιτηση να σας δροσισει ο ανεμιστηρας, ή να ειστε με αυτοκινητο χωρις εγκατεστημενο Air-Condition μεσα στο μεσημερι στο κεντρο της Αθηνας (που λεει ο λόγος) και να εχει εξω 30-40 βαθμους και να θελετε να σας δροσισει, τοτε λυπαμαι αλλα δεν θα φταιει ο ανεμιστηρας.
    Το Α και το Ω του ανεμιστηρα ειναι τι Ψυξη και τι περιβαλλον γενικα, εχετε μεσα στην καμπινα του αυτοκινητου σας... ωστε να μπορεσει και αυτος να διοχετευει επανω σας τον αερα και να εκμεταλλευεσται προς οφελος σας και τον ανεμιστηρα και τον αερα εντος καμπινας σας...

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ποιότητα
    • Σχέση ποιότητας-τιμής

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

16 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες