CressiSub Baron Kids Μάσκα Θαλάσσης Full Face Clear/Pink XS/S
Μάσκες Θαλάσσης

CressiSub Baron Kids Μάσκα Θαλάσσης Full Face Clear/Pink XS/S Κωδικός: 29562066

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Τέλεια εφαρμογή
  • Φυσική αναπνοή από τη μύτη
  • Βαλβίδα ασφαλείας για τον καθαρισμό
  • Υλικό: υποαλλεργική σιλικόνη
Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν είναι προσωρινά μη διαθέσιμο στο Skroutz Τελευταία ενημέρωση: 4 ημέρες πριν

Περιγραφή

Η Cressi Baron Kids Full Face Mask είναι μια πρωτοποριακή μάσκα αναπνευστήρα σχεδιασμένη ειδικά για νεαρούς εξερευνητές που θέλουν να ανακαλύψουν τον υποβρύχιο κόσμο με άνεση και ευκολία. Διαθέτοντας ένα μοναδικό σχεδιασμό πλήρους προσώπου, αυτή η μάσκα προσφέρει πανοραμική θέα, βελτιωμένες δυνατότητες αναπνοής και ασφαλή εφαρμογή, εξασφαλίζοντας μια αξέχαστη και ασφαλή εμπειρία κατάδυσης με αναπνευστήρα για τα παιδιά.

Ενισχυμένη Oρατότητα

Η Baron Kids Full Face Mask παρέχει στους νεαρούς κολυμβητές μια απαράμιλλη πανοραμική θέα του υποβρύχιου περιβάλλοντος. Ο μεγάλος, άθραυστος πολυανθρακικός φακός εκτείνεται από κρόταφο σε κρόταφο, επιτρέποντας στα παιδιά να βλέπουν ένα ευρύ οπτικό πεδίο χωρίς εμπόδια. Αυτός ο σχεδιασμός παρέχει μια καθηλωτική εμπειρία, ενισχύοντας την εξερεύνηση και την περιέργειά τους στο νερό.

Σχεδιασμός Πλήρους Προσώπου

Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές μάσκες κατάδυσης με αναπνευστήρα, η Cressi Baron Kids Full Face Mask καλύπτει ολόκληρο το πρόσωπο, συμπεριλαμβανομένης της μύτης και του στόματος, παρέχοντας μια πιο φυσική και άνετη εμπειρία αναπνοής. Αυτός ο σχεδιασμός εξαλείφει την ανάγκη για ξεχωριστό επιστόμιο και επιτρέπει στα παιδιά να αναπνέουν αβίαστα τόσο από τη μύτη όσο και από το στόμα, ενισχύοντας την άνεσή τους και μειώνοντας την κόπωση των γνάθων.

Ασφαλής Εφαρμογή και Ρυθμιζόμενοι Ιμάντες

Baron Kids Full Face Mask διαθέτει ρυθμιζόμενους ιμάντες που εξασφαλίζουν ασφαλή και προσαρμοσμένη εφαρμογή για παιδιά με διαφορετικά σχήματα και μεγέθη προσώπου. Το ελαστικό υφασμάτινο στήριγμα κεφαλής με αγκράφα ταχείας απελευθέρωσης διευκολύνει την τοποθέτηση και την αφαίρεση της μάσκας. Η κορδέλα και ο ιμάντας σιλικόνης παρέχουν επίσης μια μαλακή και ανθεκτική στη διαρροή στεγανοποίηση, κρατώντας το νερό έξω και επιτρέποντας στα παιδιά να κάνουν ψαροντούφεκο με αυτοπεποίθηση.

Κατασκευαστής

CressiSub

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
XDT0360040
Ηλικία
Παιδική
Χρήση
Κολύμβηση
Χρώμα
Ροζ
Τύπος
Full Face
Σιλικόνης
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • NikosMpl
    5
    8 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μπλε

    Πρώτη φορά πήρα τέτοια μάσκα για να βοηθήσω την κόρη μου να μάθει να κολυμπάει έχοντας το κεφάλι της πιο ελεύθερο μες το νερό αλλά και να ανακαλύψει το βυθό μαζί μου όταν πηγαίνω snorkeling. Η μάσκα είναι καταπληκτική, δεν θαμπωνει και έχει πολύ καλό οπτικό πεδίο ενώ δουλεύει πολύ καλά ο μηχανισμός σε περίπτωση που μπει ο αναπνευστηρας μες το νερό, ώστε να κλείνει και να μην μπαίνει νερό στη μάσκα. Αν και είναι για 6 ετών οι προδιαγραφές, το ρισκαρα στην 5 ετών κόρη και της έκατσε τέλεια. Φοβήθηκα να πάω σε ποιο φθηνές για 20 ευρώ διαφορά καθώς δεν ήμουν σίγουρος με τις κριτικές που διάβαζα οπότε πήγα σε επώνυμη μάρκα που την ξέρω και έχει κορυφαία ποιότητα κατασκευής. Λίγο το βάρος και το μέγεθος με προβληματισαν αλλά η μικρή δεν παραπονεθηκε στις 2 ώρες που ήταν μες τη θάλασσα. Εξάλλου έχει πολύ ωραία λάστιχα πίσω για να στηρίζεται που την κάνει πολύ άνετη.
    Θα την πρότεινα ανεπιφύλακτα ειδικά για μικρά παιδιά που θέλουν να νιώθουν άνετα στο νερό με ελεύθερο στόμα και μύτη.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

14 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη

Είδες πρόσφατα

Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες