Ιδανική Μέρα για Μπανανόψαρα
Λογοτεχνικά Βιβλία στα Ελληνικά

Ιδανική Μέρα για ΜπανανόψαραΚωδικός: 29589110

Οι εννέα ιστορίες του βιβλίου αυτού άρχισαν να γράφονται το 1948 και εκδόθηκαν το 1953. Πρώτο ανάμεσα σε αυτές το διήγημα «Ιδανική μέρα για μπανανόψαρα», που πρωτοδημοσιεύθηκε στον περιοδικό «Νew...

Δες όλη την περιγραφή

Οι εννέα ιστορίες του βιβλίου αυτού άρχισαν να γράφονται το 1948 και εκδόθηκαν το 1953. Πρώτο ανάμεσα σε αυτές το διήγημα «Ιδανική μέρα για μπανανόψαρα», που πρωτοδημοσιεύθηκε στον περιοδικό «Νew Υorker» τον Ιανουάριο του 1948, τρία χρόνια πριν από την έκδοση του «Στη σίκαλη, στα στάχια, ο πιάστης», το οποίο συνέβαλε αποφασιστικά στην καθιέρωση του συγγραφέα...

Δες όλη την περιγραφή
  • Συγγραφέας: Jerome Salinger
  • Εκδότης: Γράμματα
  • Μορφή: Μαλακό Εξώφυλλο
  • Έτος έκδοσης: 1982
  • Αριθμός σελίδων: 190
  • Κωδικός ISBN-13: 9789603290674
  • Διαστάσεις: 12×21
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 9,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 9,00 €

Περιγραφή

Οι εννέα ιστορίες του βιβλίου αυτού άρχισαν να γράφονται το 1948 και εκδόθηκαν το 1953. Πρώτο ανάμεσα σε αυτές το διήγημα «Ιδανική μέρα για μπανανόψαρα», που πρωτοδημοσιεύθηκε στον περιοδικό «Νew Υorker» τον Ιανουάριο του 1948, τρία χρόνια πριν από την έκδοση του «Στη σίκαλη, στα στάχια, ο πιάστης», το οποίο συνέβαλε αποφασιστικά στην καθιέρωση του συγγραφέα στη λογοτεχνική κοινότητα.
Ο Σάλιντζερ δίνει εδώ επεισόδια από τη ζωή της αμερικανικής κοινωνίας λίγα χρόνια μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, μιας κοινωνίας αποπροσανατολισμένης μέσα στην άνεσή της και στις νέες συνήθειες του καιρού της ειρήνης. Αφήνει τους ήρωές του να μιλούν και να αποκαλύπτουν τις σκέψεις τους, την ανοησία και την τραγικότητά τους. Γραμμένες με ψυχρή ματιά, μακάβριο χιούμορ και σουρεαλιστικές αποχρώσεις, οι ιστορίες αυτές αποτελούν αυθεντικό δείγμα της γραφής του Σάλιντζερ.

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
Κλασική Λογοτεχνία
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
190
Έτος έκδοσης
1982
Διαστάσεις
12x21 cm

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά

Βραβευμένο
Όχι
Μεταφερμένο στην Οθόνη
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη