Ad
Siemens SN85EX56CE Πλήρως Εντοιχιζόμενο Πλυντήριο Πιάτων για 14 Σερβίτσια Π59.8xY81.5εκ. Καφέ
Πλυντήρια Πιάτων

Siemens SN85EX56CE Πλήρως Εντοιχιζόμενο Πλυντήριο Πιάτων για 14 Σερβίτσια Π59.8xY81.5εκ. ΚαφέΚωδικός: 29632572

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Χωρητικότητα: 14 Σερβίτσια
  • Προγράμματα Πλύσης: 8
  • Θόρυβος: 42dB
  • Διαστάσεις: 81.5 x 59.8 x 55 cm

Πλυντήριο πιάτων της Siemens με χωρητικότητα για 14 σερβίτσια, που μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες μιας πολυμελούς οικογένειας.

Δες όλη την περιγραφή

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 818,00 €

Περιγραφή

Σύστημα openAssist

Η Siemens διαθέτει πλέον ένα νέο σύστημα ανοίγματος της πόρτας για πλήρως εντοιχιζόμενα πλυντήρια πιάτων. Χάρη στο σύστημα openAssist, αρκεί μια απαλή πίεση στην πρόσοψη της πόρτας για να ανοίξει η πόρτα του πλυντηρίου πιάτων. Το πανεύκολο, βολικό και χωρίς λαβές άνοιγμα της πόρτας καθιστά τις συσκευές της Siemens ιδανικές για μοντέρνες κουζίνες χωρίς λαβές και πόμολα.

Γρήγορο και έξυπνο πλύσιμο πιάτων

Πλύνετε και στεγνώστε τα πιάτα σας έως και τρεις φορές πιο γρήγορα, πάντα με τα ίδια εξαιρετικά αποτελέσματα. Με τη λειτουργία varioSpeed Plus έχετε τη δυνατότητα να μειώσετε το χρόνο πλύσης, όποια στιγμή θέλετε, ακόμη και όταν το πρόγραμμα έχει ήδη ξεκινήσει. Και το καλύτερο; Μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να ρυθμίσετε τη λειτουργία varioSpeed Plus μέσω της εφαρμογής Home Connect από το κινητό σας. Τόσο έξυπνο!

Η άνετη και γρήγορη τακτοποίηση των πιάτων σας είναι εγγυημένη: τα νέα καλάθια flexComfort με κομψό σχεδιασμό, σας προσφέρουν μεγάλη ελευθερία στην τοποθέτηση και αφαίρεση των πιάτων. Είτε είναι πιάτα, κατσαρόλες, φλιτζάνια ή ποτήρια κρασιού, στα πλυντήρια πιάτων Siemens με τα ευέλικτα καλάθια, κάθε σκεύος τοποθετείται γρήγορα εκεί που ταιριάζει. Χάρη στα νέα ειδικά σχεδιασμένα καλάθια και τις ειδικές θέσεις τους, για περισσότερη ασφάλεια, μπορείτε πλέον να τοποθετήσετε τα καλύτερα ποτήρια σας στο πλυντήριο πιάτων χωρίς καμία ανησυχία. Επιπλέον, τα νέα ροδάκια για την κύλιση των καλαθιών, με ειδικά σχεδιασμένη χαμηλή τριβή, καθιστούν ομαλότερη και ακόμη πιο ασφαλή την τοποθέτηση και αφαίρεση των πιάτων σας.

Συρτάρι varioDrawer

Το συρτάρι varioDrawer είναι ένα πρόσθετο επίπεδο φόρτωσης. Χάρη στο ειδικό σχήμα του, διαθέτει χώρο όχι μόνο για μαχαιροπίρουνα, αλλά και για κουτάλες, σερβίτσια σαλάτας, μέχρι και σκεύη μικρού μεγέθους, όπως φλιτζανάκια του espresso. Και καθώς καταργείται η θήκη για μαχαιροπίρουνα στο κάτω καλάθι, υπάρχει πλέον χώρος για 14 συνολικά κανονικά σερβίτσια.

timeLight

Το timeLight προβάλλει τον υπολειπόμενο χρόνο πλύσης, την τρέχουσα κατάσταση του κύκλου του πλυντηρίου καθώς και τυχόν μηνύματα με σφάλματα που μπορεί να προκύψουν, σε οποιοδήποτε δάπεδο στο σπίτι σας. Ακόμα κι αν το πλυντήριό σας είναι εντοιχισμένο σε ντουλάπι κουζίνας, μπορείτε να δείτε με μια ματιά όλες τις βασικές πληροφορίες της συσκευής χωρίς να χρειάζεται να το ανοίξετε. Το timeLight είναι φωτεινό και ευκρινές για να μπορείτε να το δείτε, μέρα και νύχτα σε οποιοδήποτε πάτωμα. Έτσι, θα γνωρίζετε πάντα, ακόμη και από μακριά, τι συμβαίνει στο πλυντήριό σας.

Home Connect

Όσο περνούν τα χρόνια, η καθημερινή ζωή γίνεται όλο και πιο πολυάσχολη. Όμως, τα πλυντήρια πιάτων Siemens με Home Connect έχουν τη λύση. Συγκεκριμένα, μπορείτε να ελέγξετε το έξυπνο πλυντήριο πιάτων σας μέσω της εφαρμογής Home Connect ή με φωνητική εντολή, χάρη στη συνεργασία με την Alexa της Amazon. Έτσι, έχετε τη δυνατότητα, για παράδειγμα, να επιταχύνετε το πρόγραμμα πλύσης ή να ενεργοποιήσετε την αθόρυβη λειτουργία. Ακόμα και να παραγγείλετε ταμπλέτες πλυντηρίου μέσω της εφαρμογής. Η ζωή σας μόλις έγινε λίγο πιο εύκολη. 

Βρείτε τα αγαπημένα σας

Το κουμπί με τα αγαπημένα σας, κάνει ακόμη πιο προσωπική τη χρήση του πλυντηρίου πιάτων. Αποθηκεύστε τα προγράμματα και τις επιλογές που χρησιμοποιείτε πιο συχνά για να μπορείτε να τα βρείτε με το άγγιγμα ενός κουμπιού ή μέσω της εφαρμογής Home Connect.

Απομακρυσμένος Έλεγχος

Η εφαρμογή Home Connect σάς δίνει τη δυνατότητα να διαλέξετε εύκολα προγράμματα και επιλογές πλύσης και να ξεκινήσετε το πλυντήριο πιάτων σας από όπου κι αν βρίσκεστε, οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε. Έτσι, μπορείτε να έχετε τα πιάτα σας έτοιμα και πεντακάθαρα ακριβώς όταν τα χρειάζεστε.

Αυτόματα Προγράμματα

Όταν επιλέγετε ένα Αυτόματο Πρόγραμμα, ο αισθητήρας aquaSensor παρακολουθεί την καθαρότητα του νερού και ελέγχει την ποσότητα και τη χρονική στιγμή παροχής φρέσκου, καθώς και τη θερμοκρασία καθαρισμού.

Κατασκευαστής

Siemens

Χαρακτηριστικά

Οδηγοί Προϊόντος

Εγχειρίδιο Χρήσης

Γενικά

Τοποθέτηση
Πλήρως Εντοιχιζόμενο
Προγράμματα Πλύσης
8
Προγραμματισμός Χρόνου Έναρξης
Ναι

Νέα Ενεργειακή Ετικέτα

Ενεργειακή Κλάση
D
Κατανάλωση Ενέργειας
85 kwh/100 κύκλους
Χωρητικότητα σε Σερβίτσια
14
Κατανάλωση Νερού
9,5 lt/κύκλο
Διάρκεια Προγράμματος (Eco)
4:35 hrs
Επίπεδο Θορύβου
42 dB
Ενεργειακή Κλάση Θορύβου
B

Διαστάσεις

Ύψος
81,5 cm
Πλάτος
59,8 cm
Βάθος
55 cm

Smart Ιδιότητες

Wi-Fi
Όχι
Bluetooth
Όχι

Εγγύηση

Επιμέρους Εγγύηση Κατασκευαστή
Εφ'όρου Ζωής Aqua stop, 10 χρόνια κατά της σκουριάς

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

3 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη