Husqvarna Classic Κράνος Προστασίας 585 05 84-01
Κράνη Εργασίας

Husqvarna Classic Κράνος Προστασίας 585 05 84-01Κωδικός: 29715602

163,50
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 163,50 €

Χαρακτηριστικά

Είδος
Εργοταξίου
με Ωτοασπίδες
Ναι
Χρώμα
Πορτοκαλί

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • zeppos
    4
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αρκετά ελαφρύ, στέκεται πολύ καλά στο κεφάλι και δεν πέφτει ακόμα κι αν σκύψεις 90 μοίρες, δεν ζεσταίνει, έχει πολύ απλή συναρμολόγηση και αξιοπρεπή ποιότητα κατασκευής. Θα προτιμούσα ίσως λίγο καλύτερα πλαστικά στο κούμπωμα των ωτοασπίδων γιατί αν κάποιος θέλει να τις αφαιρεί εντελώς σε συχνή βάση, τότε δεν ξέρω πόσο θα αντέξουν. Οι ωτοασπίδες κάνουν καλή δουλειά και εφαρμόζουν εξαιρετικά, ενώ με μια απλή κίνηση απομακρύνονται από το αυτί και μένουν στη θέση τους περίπου 1-2 εκατοστά από το κεφάλι σε περίπτωση που θέλουμε να ακούσουμε κάτι.

    Το μόνο αρνητικό που έχω εντοπίσει είναι στο πλέγμα. Το αγόρασα κυρίως για το πλέγμα για να αποφύγω τις κλασικές προσωπίδες προστασίας με διάφανο πλαστικό (που λερώνεται εύκολα, θαμπώνει, ζεσταίνει κλπ). Το πρόβλημα όμως είναι ότι σε χορτοκοπτικές εργασίες είναι αρκετά τα μικρά σωματίδια από χορτάρια, χώμα κλπ που καταφέρνουν να περάσουν μέσα από το πλέγμα και να μας χτυπήσουν στο πρόσωπο, οπότε η χρήση γυαλιών είναι επιτακτική. Επειδή φοράω γυαλιά ούτως ή άλλως, είδα τα αποτελέσματα μόλις τελείωσα την εργασία μου με τους φακούς να έχουν γεμίσει κολλημένα χορταράκια και σκόνη. Δεν τολμώ να φανταστώ τι θα είχαν πάθει τα μάτια μου αν δεν φορούσα γυαλιά. Επίσης το πλέγμα δεν κατεβαίνει αρκετά χαμηλά, οπότε αφήνει σχετικά εκτεθειμένο το λαιμό από πετραδάκια κλπ. Άλλες προσωπίδες που έχω δοκιμάσει προστατεύουν το λαιμό λίγο περισσότερο.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    πολύ καλό κράνος, προστατεύει πραγματικά, τα γυαλιά δεν αρκούν

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

6 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν