Just Dance 2022 PS5 Game
PS5 Games

Just Dance 2022 PS5 GameΚωδικός: 29752865

Μάζεψε φίλους και συγγενείς σπίτι γιατί ήρθε η ώρα να ανεβάσεις την ένταση και να... παρτάρεις. Το Just Dance 2022, βραβευμένο ως Music Video Game Franchise of All Time με πάνω από 79 εκατομμύρια

Δες όλη την περιγραφή

Μάζεψε φίλους και συγγενείς σπίτι γιατί ήρθε η ώρα να ανεβάσεις την ένταση και να... παρτάρεις. Το Just Dance 2022, βραβευμένο ως Music Video Game Franchise of All Time με πάνω από 79 εκατομμύρια πωλήσεις, επιστρέφει με 40 νέα κομμάτια και χορογραφίες για εσένα και τους φίλους σου.

Δες όλη την περιγραφή
13,75
ΠαράδοσηΤρί, 01 Οκτ - Πέμ, 03 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

από 13,75 €

Περιγραφή

Μάζεψε φίλους και συγγενείς σπίτι γιατί ήρθε η ώρα να ανεβάσεις την ένταση και να... παρτάρεις. Το Just Dance 2022, βραβευμένο ως Music Video Game Franchise of All Time με πάνω από 79 εκατομμύρια πωλήσεις, επιστρέφει με 40 νέα κομμάτια και χορογραφίες για εσένα και τους φίλους σου. Γίνε μέλος μιας κοινότητας με περισσότερους από 138 εκατομμύρια παίκτες σε όλο τον κόσμο.

Γίνε το επόμενο χορευτικό "αστέρι"

Γυμνάσου ευχάριστα με το Sweat Mode ή χόρεψε με την παρέα σου στο Co-op Mode και συγκρίνετε τα σκορ σας. Ό, τι τύπος χορευτή και αν είσαι, όποια και αν είναι η ηλικία σου, το νέο Just Dance 2022 θα σε μεταμορφώσει στο μεγαλύτερο ταλέντο των dancefloors.

Τουρνουά

Προκαλέστε άλλους παίκτες Just Dancers από όλο τον κόσμο κατά τη διάρκεια και πάρε μέρος σε πολλά τουρνουά. Σε κάθε τουρνουά Θα αντιμετωπίσεις παίκτες με παρόμοιο επίπεδο με το δικό σου για δίκαιη μάχη χορού.

Παίξε με το smartphone

Δεν απαιτούνται επιπλέον αξεσουάρ για να συμμετέχεις στη διασκέδαση. Απλώς χρησιμοποίησε το smartphone σου με την εφαρμογή Just Dance Controller.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Music
Έτος Κυκλοφορίας
2021
Ημερομήνια Κυκλοφορίας
04/11/2021
Όριο Ηλικίας (PEGI)
3
Νέα Κυκλοφορία
Όχι
Edition
Standard
VR
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • 5
    Έμπειρος χρήστης

    • Γραφικά
    • Gameplay
    • Αντοχή στο χρόνο
    • Multiplayer
    • Single Player
    • Ήχος
    • Σχέση ποιότητας τιμής

Ερωτήσεις

73 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
KOSTAS_KOSTOULAS

Μπορούμε να παίξουμε αυτό το παιχνίδι (μπορεί όχι μόνο για ps5) με τα play station moves?

Δες όλες τις ερωτήσεις (1)