ATC 1 In / 2 Out 4K 2K HDMI Splitter 02.001.0086
Αξεσουάρ Εικόνας

ATC 1 In / 2 Out 4K 2K HDMI Splitter 02.001.0086Κωδικός: 29772220

HDMI SPLITTER 1 IN / 2 οθόνες 4K x 2K.

10,23
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 10,23 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    10,23 €

  2. Επίσημος μεταπωλητής
    10,23 €

Χαρακτηριστικά

Είδος
HDMI Splitter

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Kimchi
    4
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Παρακαλώ διαβάστε το δικό μου set up γιατί σε εσάς μπορεί να δουλεύει καλύτερα.

    Tldr: 4/5 λογω μικροενοχλήσεων όπως μη επιστροφή της native αναλυσης οταν αποσυνδεθει το 2ο output και μη λειτουργία σε passive mode (χωρίς ρεύμα) όταν είναι single link (ένα output).Κατά τα άλλα φαίνεται καλό.Αν απλά θελτε να εναλλάσετε outputs, ενα τη φορά, πηγένετε σε hdmi switcher!Ειναι φθηνότερα και λειτουργούν και χωρίς ρεύμα.

    Μεταλικό εξωτερικό, μικρό και με φωτισμό για τις συνδέσεις και τη ροή ρεύματος πάντα ευπρόσδεκτα. Εύκολη χρήση, δεν έχει κουμπια κτλ. Τώρα για το set up μου. Έχω δύο οθόνες και έναν προτζέκτορα. Η κυρια οθόνη (1920x1200) συνδέεται μαζί με τον προτζέκτορα (1920χ1080 non native) μέσω του splitter στη θύρα hdmi της κάρτας γραφικών μου. Η δεύτερη οθόνη με μικρή αναλυση μέσωhdmi to display port adaptor στη DP θύρα της κάρτας αυτόνομη.

    Οταν δεν είναι στο ρεύμα το splitter δεν έχω σήμα στη κύρια οθόνη, οπότε δυστυχώς δε μπορείτε να το χρησιμοποιείται ως passive ,δηλ. χωρίς ρεύμα (μαλλον, αν καταφέρετε αφήστε σχόλιο για το πως).Το θετικό είναι ότι όταν είναι στο ρεύμα και κλειστός ο προτζέκτορας περνάει κανονικα το σήμα 1920x1200 ως single link.Τώρα, όταν ανοίγω το προτζέκτορα αυτόματα το splitter φαίρνει την ανάλυση στο έλαχιστο των δύο ,δηλαδή 1920x1080 που αλλάζει αναγκαστικά την ανάλυση της κύρια οθόνης. Αυτό δε το βάζω ακριβώς στα αρνητικά καθώς σύμφωνα με την ερευνα μου για να έχετε δύο πηγές με διαφορετικές αναλύσεις ενεργοποιημένες παράλληλα θα πρέπει να επενδύσετε κάτι παραπάνω. Όμως όταν κλείσω το προτζέκτορα, δυστυχώς δε γυρνάει πίσω στην αρχική η κύρια οθόνη αλλά παραμένει στα 1080p και στα display settings και των windows και της nvidia δεν έχει επιλογης για την native 1920χ1200. Τότε πρέπει να βγάλω απ'τη πρίζα το σπλίτερ και να το ξαναβάλω και επανέρχεται αυτόματα (εννοειται αν κλεισω το pc επσιτρεφει κανονικα στη default αναλυση,δεν υπαρχει θεμα εκει).

    Ο λόγος που με βολεύει εμένα είναι ότι μπορώ να έχω και την οθόνη και το προτζέκτορα παράλληλα και δε χρείαζεται να βγάζω και να εναλλάσω τα hdmi πίσω απ΄το pc που φθείρει και τις θύρες (φαντάζομαι παράπανω από το να βγαλω και να βάλω τη πρίζα πάλι). Ανοίγω το προτζέκτορα μια φορα την εβδομαδα όποτε δε μου κοστίζει πολύ αυτό με τη πρίζα. Αν βρω τρόπο να λειτουργεί χωρίς ρεύμα για ένα output και να επανέρχεται μετα την αποσύνδεση του προτζέκτορα στην αρχική θα ενημερώσω.

    Πιστεύω αν έχετε δύο οθόνες ίδιας ανάλυσης (1080p καθως δεν έχω δοκιμασει τι παίζει με το 4K) θα μείνεται ικανοποιημένοι. Όσον αφορά τη μακροβιώτητα του splitter θα δούμε, με το που αντιμετωπίσω θέμα θα υπάρξει ενημέρωση.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

32 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
ngkotsis4

Δηλαδη συνδεω ενα hdmi καλωδιο στον υπολογιστη μου και σε αυτο, και μετα με αλλα δυο hdmi θα εχω την ιδια οθονη και στα 2 αλλα μ monitors?

Δες όλες τις ερωτήσεις (2)