Πυρόμετρο - Θερμόμετρο -50 έως 550°C 00008993
Θερμόμετρα Laser/Υπερύθρων

Πυρόμετρο - Θερμόμετρο -50 έως 550°C 00008993Κωδικός: 29840368

Ένα θερμόμετρο υπερύθρων χωρίς επαφή με ορατό λέιζερ όπου επιτρέπει την ακριβή μέτρηση θερμοκρασίας από -50 έως 550 ° C. Το πυρόμετρο έχει σχεδιαστεί για γρήγορη, ασφαλή και ακριβή μέτρηση...

Δες όλη την περιγραφή

Ένα θερμόμετρο υπερύθρων χωρίς επαφή με ορατό λέιζερ όπου επιτρέπει την ακριβή μέτρηση θερμοκρασίας από -50 έως 550 ° C. Το πυρόμετρο έχει σχεδιαστεί για γρήγορη, ασφαλή και ακριβή μέτρηση θερμοκρασίας. Θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο κατά τη μέτρηση επικίνδυνων πραγμάτων (π.χ. πολύ ζεστών, κρύων ή ακόμη και παγωμένων). Το θερμόμετρο διαθέτει διακόπτη οπίσθιου...

Δες όλη την περιγραφή
18,91
ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 18,91 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 18,91 €

Περιγραφή

Ένα θερμόμετρο υπερύθρων χωρίς επαφή με ορατό λέιζερ όπου επιτρέπει την ακριβή μέτρηση θερμοκρασίας από -50 έως 550 ° C. Το πυρόμετρο έχει σχεδιαστεί για γρήγορη, ασφαλή και ακριβή μέτρηση θερμοκρασίας. Θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο κατά τη μέτρηση επικίνδυνων πραγμάτων (π.χ. πολύ ζεστών, κρύων ή ακόμη και παγωμένων). Το θερμόμετρο διαθέτει διακόπτη οπίσθιου φωτισμού, ο οποίος επιτρέπει την εύκολη ανάγνωση δεδομένων ακόμη και σε σκοτεινά δωμάτια. Μετά από 30 δευτερόλεπτα η οθόνη σβήνει, εξοικονομώντας ενέργεια. Η μέτρηση διαρκεί μισό δευτερόλεπτο ή έως ότου απελευθερωθεί η σκανδάλη, το αποτέλεσμα εμφανίζεται σε μια ευανάγνωστη οθόνη LCD. Η συσκευή έχει πρόσθετες λειτουργίες, όπως μέτρηση της μέγιστης και της ελάχιστης θερμοκρασίας. Το πυρόμετρο σας επιτρέπει επίσης να μετρήσετε τη θερμοκρασία σε βαθμούς Κελσίου ή Φαρενάιτ.

Κατασκευαστής

OEM

Χαρακτηριστικά

Ελάχιστη
-50 °C
Μέγιστη
550 °C

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Αξιολογήσεις χρηστών

  • John_Stalikas
    5
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αρκετά ευχαριστημένος και με την κατασκευή του και με την ακρίβειά του. Μετρημένες θερμοκρασίες μέχρι 507C δοκίμασα. Δεν κάνει για μέτρηση θερμοκρασίας του σώματος.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

23 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη