Αρχαία Ελληνικά Γ΄Λυκείου , Φάκελος Υλικού Τόμος Β'
Σχολικά Βοηθήματα

Αρχαία Ελληνικά Γ΄Λυκείου , Φάκελος Υλικού Τόμος Β'Κωδικός: 30069382

Όσον αφορά τη στοχοθεσία του εν λόγω βιβλίου, ισχύουν τα εξής: Στόχος είναι να παρέχεται στον εκπαιδευτικό και στον μαθητή ένα σύγχρονο, πρακτικό και εύληπτο εγχειρίδιο που να καλύπτει κάθε απαίτηση.

Δες όλη την περιγραφή

Όσον αφορά τη στοχοθεσία του εν λόγω βιβλίου, ισχύουν τα εξής: Στόχος είναι να παρέχεται στον εκπαιδευτικό και στον μαθητή ένα σύγχρονο, πρακτικό και εύληπτο εγχειρίδιο που να καλύπτει κάθε απαίτηση. Επιπλέον, στόχος είναι να αναλύει και να φωτίζει κάθε σκοτεινή πλευρά της ύλης και φυσικά να απαντά σε κάθε ερώτηση και άσκηση του Φακέλου Υλικού.

Δες όλη την περιγραφή
  • Συγγραφέας: Χάρης Αβραμίδης
  • Εκδότης: 24 γράμματα
  • Μορφή: Μαλακό Εξώφυλλο
  • Έτος έκδοσης: 2021
  • Αριθμός σελίδων: 470
  • Κωδικός ISBN-13: 9786182012383
  • Διαστάσεις: 17×24
14,00
ΠαράδοσηΔευ, 07 Οκτ - Τετ, 09 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 14,00 €

Περιγραφή

Όσον αφορά τη στοχοθεσία του εν λόγω βιβλίου, ισχύουν τα εξής: Στόχος είναι να παρέχεται στον εκπαιδευτικό και στον μαθητή ένα σύγχρονο, πρακτικό και εύληπτο εγχειρίδιο που να καλύπτει κάθε απαίτηση. Επιπλέον, στόχος είναι να αναλύει και να φωτίζει κάθε σκοτεινή πλευρά της ύλης και φυσικά να απαντά σε κάθε ερώτηση και άσκηση του Φακέλου Υλικού. Με βάση αυτά, το συνολικό έργο διαρθρώνεται σε δύο τεύχη (Α' και Β') χωρίζοντας την ύλη σε δύο μέρη. Καλύπτει όλο το εύρος της και είναι πλήρως εναρμονισμένο στις νέες επιταγές και οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας με βάση το νέο σύστημα.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Σχολικό Βοήθημα
Σχολική Μονάδα
Γενική Εκπαίδευση
Σχολική Τάξη
Γ' Λυκείου
Μάθημα
Αρχαία Ελληνικά
Υπότιτλος
Φάκελος Υλικού Τόμος Β'
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
470
Έτος έκδοσης
2021
Διαστάσεις
17x24 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

3 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη