Κοινωνική Εργασία από τη Θεωρία στην Πράξη, Ένας Απαραίτητος Οδηγός
Επιστημονικά Βιβλία

Κοινωνική Εργασία από τη Θεωρία στην Πράξη, Ένας Απαραίτητος Οδηγός Κωδικός: 30135719

Σε αυτό το σαφές και εξαιρετικά δομημένο βιβλίο, το οποίο καλύπτει θεματολογικά τόσο τις θεωρητικές γνώσεις όσο και τις γενικές έννοιες της εφαρμογής της θεωρίας στην πράξη, ο διακεκριμένος συγγραφέας

Δες όλη την περιγραφή

Σε αυτό το σαφές και εξαιρετικά δομημένο βιβλίο, το οποίο καλύπτει θεματολογικά τόσο τις θεωρητικές γνώσεις όσο και τις γενικές έννοιες της εφαρμογής της θεωρίας στην πράξη, ο διακεκριμένος συγγραφέας Malcolm Payne μας δείχνει πώς να εργαζόμαστε με τις κύριες θεωρίες και τις τεχνικές της κοινωνικής εργασίας, και παράλληλα πώς να εντοπίζουμε τα πλεονεκτήματα

Δες όλη την περιγραφή
  • Συγγραφέας: Malcolm Payne
  • Εκδότης: Τόπος
  • Μορφή: Μαλακό Εξώφυλλο
  • Έτος έκδοσης: 2021
  • Αριθμός σελίδων: 384
  • Κωδικός ISBN-13: 9789604993727
  • Διαστάσεις: 14×21
18,90
ΠαράδοσηΠαρ, 09 Αυγ - Παρ, 16 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

από 18,90 €

Περιγραφή

Σε αυτό το σαφές και εξαιρετικά δομημένο βιβλίο, το οποίο καλύπτει θεματολογικά τόσο τις θεωρητικές γνώσεις όσο και τις γενικές έννοιες της εφαρμογής της θεωρίας στην πράξη, ο διακεκριμένος συγγραφέας Malcolm Payne μας δείχνει πώς να εργαζόμαστε με τις κύριες θεωρίες και τις τεχνικές της κοινωνικής εργασίας, και παράλληλα πώς να εντοπίζουμε τα πλεονεκτήματα και τους περιορισμούς της κάθε θεωρητικής προσέγγισης.

  • Το βιβλίο εξερευνά τη διαδικασία της κοινωνικής εργασίας από την αρχική επαφή έως τη λήξη της συνεργασίας με τα εξυπηρετούμενα άτομα, ομάδες και κοινότητες.
  • Καλύπτει όλο το φάσμα των θεωριών και των μεθόδων που χρειάζεται να γνωρίζουμε ως επαγγελματίες.
  • Εξετάζει τις τεχνικές της εφαρμογής της κοινωνικής εργασίας στην πράξη, αλλά και τις ιδέες που τροφοδοτούν την πρακτική εφαρμογή.

Το συγκεκριμένο σύγγραμμα συμπυκνώνει τα χαρακτηριστικά της θεωρίας της κοινωνικής εργασίας χωρίς να τα υπεραπλοποιεί, δίνοντας τη δυνατότητα σε φοιτήτριες/φοιτητές και επαγγελματίες να χρησιμοποιήσουν τις γνώσεις τους στην πράξη και να αντιληφθούν πώς η καθημερινή πρακτική της κοινωνικής εργασίας εφαρμόζει τις θεωρητικές ιδέες. 

Αποτελεί μια πολύτιμη πηγή για φοιτήτριες/φοιτητές και νέες/νέους ειδικευμένες/ειδικευμένους επαγγελματίες στην κοινωνική εργασία και σε συναφείς τομείς, κάνοντας παράλληλα τις συνδέσεις τόσο με κλασικά όσο και με σύγχρονα κινήματα στην κοινωνική εργασία.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Κοινωνιολογία
Γλώσσα
Ελληνικά
Υπότιτλος
Ένας Απαραίτητος Οδηγός
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
384
Έτος έκδοσης
2021
Διαστάσεις
14x21 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

6 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες