Assos BUF1 Inox Δοχείο Αδράνειας Glass 500lt με έναν Εναλλάκτη
Δοχεία Λεβητοστασίου

Assos BUF1 Inox Δοχείο Αδράνειας Glass 500lt με έναν ΕναλλάκτηΚωδικός: 3021966

Δοχείο αδράνειας BUF1 Inox της εταιρείας Assos, με χωρητικότητα 500 λίτρα. Αποτελεί στην ουσία δοχείο αποθήκευσης νερού και είναι κατασκευασμένο έτσι ώστε να διατηρεί την θερμοκρασία του νερού για πολύ χρόνο. Είναι σχεδιασμένο να αποθηκεύει απευθείας την θερμότητα (ζεστό νερό) που παράγεται από λέβητα κάθε τύπου ή ακόμα και ηλιακών συλλεκτών για μεγάλα...
Δες όλη την περιγραφή

Χαρακτηριστικά

  • Είδος: Δοχείο Αδράνειας
  • Χωρητικότητα: 500lt
  • Υλικό Boiler: Glass
  • Ύψος : 197cm
  • Διάμετρος: 73cm
1.580,00
ΠαράδοσηΤετ, 09 Οκτ - Τρί, 15 Οκτ
+56,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 1.580,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 1.580,00 €

Περιγραφή

Δοχείο αδράνειας BUF1 Inox της εταιρείας Assos, με χωρητικότητα 500 λίτρα. Αποτελεί στην ουσία δοχείο αποθήκευσης νερού και είναι κατασκευασμένο έτσι ώστε να διατηρεί την θερμοκρασία του νερού για πολύ χρόνο. Είναι σχεδιασμένο να αποθηκεύει απευθείας την θερμότητα (ζεστό νερό) που παράγεται από λέβητα κάθε τύπου ή ακόμα και ηλιακών συλλεκτών για μεγάλα χρονικά διαστήματα, ακόμα και όταν ο λέβητας ή οι συλλέκτες δεν παράγουν θερμότητα. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται μεγάλη οικονομία, αφού μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ζεστό νερό για θέρμανση χωρίς την λειτουργία κάποιων εκ των παραπάνω παραγωγών θερμότητας.

Συνδέεται συνήθως σε σειρά με λέβητα οποιουδήποτε τύπου, με σκοπό να αποθηκεύει τη θερμότητα που παράγει και να λειτουργεί για πολλές ώρες, ακόμα και με τον καυστήρα σβηστό. Ο εναλλάκτης που διαθέτει συνήθως συνδέεται με κάποιον άλλο παραγωγό θερμότητας, συνήθως ηλιακούς συλλέκτες. Έτσι επιτυγχάνεται περαιτέρω αύξηση της θερμοκρασίας, με αποτέλεσμα να λειτουργεί ο καυστήρας ακόμα λιγότερες ώρες, ελαχιστοποιώντας την απαίτηση ενέργειας για την θέρμανση χώρου. Επιπλέον με τον εναλλάκτη είναι δυνατό να παραχθεί και να αποθηκευτεί και ζεστό νερό χρήσης. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και και για αποθήκευση ψυχρού νερού με μόνη διαφορά ότι αντί να συνδέεται σε ηλιακούς συλλέκτες ή λέβητα, συνδέεται σε ψύκτες νερού. Δέχεται προαιρετικά ηλεκτρική αντίσταση, καθώς υπάρχει αντίστοιχη αναμονή. Έτσι σας δίνει ακόμα μία εναλλακτική πηγή παραγωγής ενέργειας ώστε να έχετε μια ακόμα επιλογή θέρμανσης για το νερό.

Η δεξαμενή της αποθήκευσης του νερού διαθέτει εσωτερική επίστρωση σμάλτου, η οποία προκύπτει από την εφαρμογή του σμάλτου (γυαλί) επάνω σε μέταλλο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να προστατεύεται από τη σκουριά, αφού το νερό δεν έρχεται σε επαφή με τα τοιχώματα, εξασφαλίζοντας έτσι πάντα καθαρό νερό.

Χαρακτηριστικά

  • Είδος: Δοχείο Αδράνειας
  • Χωρητικότητα: 500lt
  • Υλικό Boiler: Glass
  • Ύψος : 197cm
  • Διάμετρος: 73cm

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
Δοχείο Αδράνειας
Χωρητικότητα
500 lt
Αριθμός Εναλλακτών
με έναν Εναλλάκτη
Ηλεκτρική Αντίσταση
Προαιρετικά
για Αντλίες Θερμότητας
Όχι
Υλικό Boiler
Glass

Διαστάσεις

Ύψος
197 cm
Διάμετρος
73 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Tamis_sama
    5
    7 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το συγκεκριμένο buffer είναι όλα τα λεφτά! Το έχω 4 χρόνια τώρα με 3 πηγές συνδεμένες πάνω του (ηλιακά πάνελ, λέβητα πετρελαίου και λέβητα τζάκι). Ζεστό νερό χρήσης για 2 σπίτια, υποβοήθηση θέρμανσης και αποθήκευση ζεστού νερού. Θέλει αρκετά πάνελ για να δουλέψει καλά και το χειμώνα αλλά άμα ζεστάνει έχεις νερό μετά για 3 μέρες.
    Μπορείς ακόμη να βάλεις και ηλεκτρική αντίσταση ώστε να το κάνεις και ηλεκτρολέβητα και να ζεστάνεις μερικά σώματα το βράδυ με το νυχτερινό ρεύμα, και το πρωί φυσικά θα έχεις και άφθονο ζεστό νερό για όλη μέρα. Τέλος το ζεστό νερό που βγάζει επειδή ζεσταίνεται επαγωγικά μέσο εναλλάκτη μπορείς ακόμη και να το πίνεις.
    Θεωρώ ότι για μια μονοκατοικία είναι το καλύτερο που μπορείς να έχεις ώστε να τα συνδυάσεις όλα.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Ταχύτητα θέρμανσης νερού
    • Θερμοκρασία ζεστού νερού
    • Αθόρυβος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη