Hollyland MARS 400S Pro - 120m SDI & HDMI HD Δέκτης
Αξεσουάρ Μικροφώνων

Hollyland MARS 400S Pro - 120m SDI & HDMI HD ΔέκτηςΚωδικός: 30253830

To Hollyland MARS400S Pro είναι ένα υπερσύγχρονο σύστημα μετάδοσης HD εικόνας από κάμερες/συσκευές με έξοδο SDI/HDMI σε monitor/συσκευές με είσοδο SDI/HDMI καθώς και σε συσκευές iOS, Androids,...

Δες όλη την περιγραφή

To Hollyland MARS400S Pro είναι ένα υπερσύγχρονο σύστημα μετάδοσης HD εικόνας από κάμερες/συσκευές με έξοδο SDI/HDMI σε monitor/συσκευές με είσοδο SDI/HDMI καθώς και σε συσκευές iOS, Androids, smartphones και tablets. Ξεχωρίζει για το ιδιαίτερα μικρό και πρακτικό του μέγεθος, την εξαιρετικής ποιότητας μεταλλική κατασκευή του, την ιδιότητα να τροφοδοτείται...

Δες όλη την περιγραφή
644,00
ΠαράδοσηΠαρ, 04 Οκτ - Τρί, 08 Οκτ
Δωρεάνμεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 3 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 644,00 €

Περιγραφή

To Hollyland MARS400S Pro είναι ένα υπερσύγχρονο σύστημα μετάδοσης HD εικόνας από κάμερες/συσκευές με έξοδο SDI/HDMI σε monitor/συσκευές με είσοδο SDI/HDMI καθώς και σε συσκευές iOS, Androids, smartphones και tablets. Ξεχωρίζει για το ιδιαίτερα μικρό και πρακτικό του μέγεθος, την εξαιρετικής ποιότητας μεταλλική κατασκευή του, την ιδιότητα να τροφοδοτείται (πομπός και δέκτης) από κοινές μπαταρίες τύπου Sony L (F770/F970). Παράλληλα διαθέτει οθόνη OLED για άνετη επισκόπηση της κατάστασης της συσκευής.

Μεταφέρει HD εικόνα με μεγάλη αξιοπιστία και χαμηλή καθυστέρηση (<0.08 sec) σε απόσταση 100+ μέτρων. Ειδικοί αλγόριθμοι κατά τη μεταφορά της εικόνας φροντίζουν ώστε αυτή να μεταφέρεται με ελάχιστο θόρυβο.

Χαρακτηριστικά

Τύπος
Δέκτης

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

2 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη