Διάδρομοι Γυμναστικής

KingSmith WalkingPad R1 Pro Ηλεκτρικός Διάδρομος Γυμναστικής 1hp για Χρήστη έως 110kg Κωδικός: 30267646

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μέγιστη ταχύτητα: 10 χλμ/ώρα
  • Αντικραδασμικό δάπεδο
  • Επιφάνεια τρεξίματος: 44 x 120 εκ.
  • Διαστάσεις: 147.8 x 67.5 x 95.6 εκ.
  • Αναδιπλωμένος: 95.1 x 67.5 x 15 εκ.

Οι χρήστες που τον έχουν αγοράσει τον ξεχωρίζουν κυρίως γιατί αποθηκεύεται εύκολα.

Δες όλη την περιγραφή
424,99
ΠαράδοσηΔευ, 19 Αυγ - Τετ, 21 Αυγ
+65,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 5+ τεμάχια

Αγοράζοντας μέσω Skroutz έχεις:

Δωρεάν παράδοση σε όροφοΕπικοινωνία από τη μεταφορική πριν την παράδοση

από 424,99 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής

    XIAOMI-KINGSMITH WALKING PAD R1 PRO

    Δωρεάν παράδοση σε όροφο για αγορές μέσω Skroutz!
    Προϊόντα καταστήματος
    479,00 €

  2. 424,99 €

  3. 424,97 €

  4. 849,90 €

  5. 448,68 €

  6. Xiaomi Kingsmith Walking Pad R1 Pro (TRR1FPRO)

    Δωρεάν παράδοση σε όροφο για αγορές μέσω Skroutz!
    Προϊόντα καταστήματος
    425,00 €

  7. XIAOMI-KINGSMITH WALKING PAD R1 PRO

    Δωρεάν παράδοση σε όροφο για αγορές μέσω Skroutz!
    Προϊόντα καταστήματος
    479,00 €

  8. 749,80 €

  9. 665,75 €

  10. 610,00 €

  11. 807,41 €

  12. 449,00 €

  13. 549,00 €

  14. 649,00 €

  15. 441,86 €

  16. 549,00 €

  17. 637,05 €

  18. 522,75 €

  19. 432,24 €

  20. 437,90 €

  21. 548,00 €

  22. 646,49 €

  23. 439,00 €

  24. 439,00 €

  25. 631,09 €

Περιγραφή

Ο διάδρομος γυμναστικής Xiaomi Kingsmith WalkingPad R1 Pro απευθύνεται σε όσους επιθυμούν μια πρακτική και εύκολη λύση για τη γυμναστική στο σπίτι ή στο γραφείο. Είναι ιδανικός για μη υπέρβαρα άτομα που θέλουν να κάνουν περπάτημα ή χαλαρό τρέξιμο σε μικρές ταχύτητες, αλλά δεν έχουν αρκετό χώρο για μεγάλο διάδρομο γυμναστικής. Επίσης ενδείκνυται για άτομα με προβλήματα στις αρθρώσεις, καθώς διαθέτει και αντικραδασμική προστασία.

Οι χρήστες που τον έχουν αγοράσει τον ξεχωρίζουν κυρίως γιατί αποθηκεύεται εύκολα.

Εξοικονόμηση χώρου

Ο R1 Pro είναι μόλις 15 εκατοστά λεπτός και μπορεί να αποθηκευτεί σε όρθια θέση, καταλαμβάνοντας λιγότερο από 0,2 τετραγωνικά μέτρα στο δάπεδο. Μπορείτε να τοποθετήσετε τον διάδρομο σε οποιαδήποτε γωνία του σπιτιού. Είναι εξοπλισμένος με χειρολαβή και ροδάκια, ώστε να μετακινείται εύκολα σαν αποσκευή.

Κινητήρας χωρίς ψύκτρες

Ο R1 είναι εξοπλισμένος με έναν ολοκαίνουργιο κινητήρα χωρίς ψύκτρες. Ο κινητήρας χωρίς ψύκτρες μπορεί να συγκρατεί το θόρυβο καλύτερα κατά τη διάρκεια της προπόνησης, ενώ να βελτιώνει το μέγιστο φορτίο του διαδρόμου. Παράλληλα, μέσω της μακροχρόνιας δοκιμής λειτουργίας, η διάρκεια και η σταθερότητά του έχουν βελτιωθεί. Η πλατφόρμα του διαδρόμου είναι ένα συχνά χρησιμοποιούμενο σημείο, γι’ αυτό το λόγο χρησιμοποιείται υψηλής πυκνότητας ινοσανίδα για να διασφαλιστεί η άριστη ποιότητά της, στρώμα απορρόφησης EVA με άνετη υφή, ένα λείο στρώμα με χαμηλό συντελεστή τριβής, και ανθεκτικό και αντιολισθητικό ιμάντα τρεξίματος.

Τηλεχειριστήριο

Ο R1 Pro αλλάζει λειτουργία, επιταχύνει/επιβραδύνει και ξεκινά/σταματάει με το τηλεχειριστήριο, κατά τη διάρκεια της άσκησης, με ένα μικρό κλικ στο κουμπί που επιτρέπει την εύκολη εναλλαγή, ενώ είναι απαλλαγμένο από τα περίπλοκα κουμπιά που βρίσκονται στο ταμπλό ενός παραδοσιακού διαδρόμου, επιτρέποντας έτσι μια ασφαλέστερη και πιο ευχάριστη προπόνηση.

Πίνακας οθόνης Led με δυνατότητα αφής:

Η πρόσοψη είναι κατασκευασμένη με εξαιρετική τεχνολογία κατασκευής IML. Με πάνελ LED υψηλής φωτεινότητας, ο R1 Pro δείχνει την κατάσταση της προπόνησης, όπως τον χρόνο, την ταχύτητα, και την απόσταση, με κομψό τρόπο. Απλό αλλά μοντέρνο.

Ολοκληρωμένο​ σύστημα

Ο R1 χαρακτηρίζεται από ένα χυτό κύριο σώμα από κράμα αλουμινίου, ενώ η σταθερότητα και η διάρκεια έχουν βελτιωθεί, γεγονός που το καθιστά πιο ανθεκτικό και σταθερό με λεπτότερο σχεδιασμό.

​Σύνδεση με εφαρμογή

Ο R1 Pro μπορεί να συνδεθεί σε μια αποκλειστική εφαρμογή και να το χειριστείτε μέσω του τηλεφώνου σας. Μπορείτε ακόμη και να ασκείστε σύμφωνα με ένα αποκλειστικό πρόγραμμα γυμναστικής και να συμμετέχετε τακτικά σε αθλητικούς αγώνες.

Τεχνολογία Adaptive Speed Control: Η πατέντα της Kingsmith απελευθερώνει τα χέρια σας. Οι αισθητήρες πίεσης που είναι ενσωματωμένοι στη βάση του διαδρόμου, παρακολουθούν τη θέση του βήματος του χρήστη σε πραγματικό χρόνο και ανταποκρίνονται γρήγορα στην πρόθεση του χρήστη, ρυθμίζοντας άμεσα την ταχύτητα του R1 pro. Απελευθερώστε τα χέρια σας πραγματικά.

Θήκη για Smart Phone: Διασκεδάστε όσο προπονείστε. Απλά τοποθετήστε το iPad ή το κινητό σας τηλέφωνο σας στη θήκη που βρίσκεται στο πάνω μέρος των χειρολαβών για εύκολη πρόσβαση κατά τη διάρκεια των προπονήσεων σας.

Αυτόματη λειτουργία: Η ταχύτητα ελέγχεται αυτόματα από έξυπνο αλγόριθμο. Ακολουθεί την ταχύτητα περπατήματος με εύρος 0,5 έως 6 χλμ/ώρα. Όταν ο R1 Pro λειτουργεί στη λειτουργία A, ο χρήστης δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσει το τηλεχειριστήριο. Κατά την άσκηση στην μπροστινή περιοχή, ξεκινά και επιταχύνει αυτόματα- στη μεσαία περιοχή, διατηρεί σταθερή ταχύτητα, ενώ στην πίσω περιοχή, επιβραδύνει και στη συνέχεια σταματά αυτόματα.

Χειροκίνητη λειτουργία: Η λειτουργία M, η οποία θα πρέπει πρώτα να ξεκλειδωθεί από τη λειτουργία αρχάριου, ενεργοποιείται με το τηλεχειριστήριο, την οθόνη αφής LED ή την εφαρμογή της KS. Η μέγιστη ταχύτητα φτάνει έως και τα 10 χ.α.ω. Με μεγαλύτερη χρήση για περπάτημα και τρέξιμο, ικανοποιεί τον χρήστη τόσο για έναν ελαφρύ περίπατο όσο και για άσκηση τρεξίματος.

Λεπτομέρειες:

  • Ταχύτητα: 0.5 – 10 χλμ/ώρα
  • Κινητήρας DC χωρίς ψήκτρες 1.25 HP
  • Μέγιστο βάρος χρήστη: 110 κιλά
  • Βάρος: 34 κιλά
  • Κονσόλα: Πίνακας κονσόλας LED με δυνατότητα αφής
  • Πλαίσιο: χυτό σώμα από κράμα αλουμινίου
  • Προδιαγραφές κινητήρα: PWM (διαμόρφωση εύρους παλμών) με όριο ρεύματος
  • Παροχή ρεύματος: επαγγελματικός κινητήρας DC χωρίς ψήκτρες βαρέως τύπου
  • Χαρακτηριστικά ασφαλείας: Προστασία από υπερφόρτωση και βραχυκύκλωμα
  • Συσκευασία: WalkingPad, καλώδιο τροφοδοσίας, τηλεχειριστήριο, λουράκι καρπού, κλειδί, λάδι σιλικόνης

Χαρακτηριστικά

Γενικά Χαρακτηριστικά

Είδος
Ηλεκτρικός
Τύπος
Οικιακός
Ισχύς Συνεχόμενης Λειτουργίας
1 hp
Μέγιστη Ταχύτητα
10 km/h
Μέγιστο Βάρος Χρήστη
110 kg
Βάρος Διαδρόμου
33 kg

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Δυνατότητες
Αντικραδασμικό Δάπεδο, Βάση Tablet/Κινητού

Επιφάνεια Τρεξίματος

Πλάτος
44 cm
Μήκος
120 cm

Διαστάσεις Στημένος

Μήκος
150 cm
Πλάτος
72 cm
Ύψος
90 cm

Διαστάσεις Αναδιπλωμένος

Μήκος
98 cm
Πλάτος
72 cm
Ύψος
15,5 cm

Περιγραφή Συσκευασίας

Μήκος
-
Πλάτος
-
Ύψος
-
Βάρος
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+22Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

Η αξιολόγηση που ξεχωρίσαμε

milinislaw
5
42 στους 43 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Ειναι πολυ καλος για τα χρηματα του , μπορεις ανετα να τον χρησιμοποιεις καθημερινα διχως κανενα παραπονο . Το οτι αποθηκευεται ειναι παρα πολυ σημαντικο ιδιως για διαμερισματα , οντως χωραει ανετα κατω απο ενα καναπε η κρεβατι . Ειχα παλαιοτερα πολυ ακριβοτερο Kettler γυρω στα 1.200 ευρω που οντως ηταν πολυ πιο στοιβαρος και ειχε πολυ πιο μαλακο πατωμα , ομως δεσποζε ακομη και κλειστος σε ολο το δωματιο....και δε μου λειπει καθολου. οσο για το αντικραδασμικο πατωμα που γινεται τοσος λογος γενικα στους διαδρομους ... εκτιμω οτι δεν υπαρχει διαδρομος χειροτερος απο το ιδιο το εδαφος ... οποιος κανει 5 ~10 χιλιομετρα καθημερινα μπορει ανετα να τα κανει με καποιον σαν αυτον . Αν κανεις στιβο και εισαι αθλητης με στοχους σαφως πρεπει να εχεις εναν καλυτερο. Ο walking pad pro ειναι για φυσικη κατασταση , απωλεια θερμιδων , κλπ ειναι ιδανικος . Εχει και μια πολυ πρακτικη θεση για ταμπλετα οπου ξεχνιεσαι αθλουμενος και βοηθαει αρκετα . μην παρετε στα λεφτα αυτα σταθερο διαδρομο γιατι θα τον μισειται μια ζωη να τον εχετε συνεχεια μπροστα Σας και δε θα εχετε αρνητισμο να τον χρησιμοποιειται...

  • Αθόρυβος
  • Αποθήκευση
  • Σταθερότητα
  • Πλήθος προγραμμάτων
  • Όγκος
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Αίσθηση στο πάτημα
Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • pavlandr1

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Του έχω αλλάξει τα φώτα!!! Τον χρησιμοποιώ καθημερινά και με έχει βολέψει πολύ σαν συμπλήρωμα για την γυμναστική μου

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Katerina_Donta6043

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Κανένα πρόβλημα
    Προς το παρόν στην χρήση . Αποθηκεύεται εύκολα και γρήγορα ,είναι κατάλληλος για μικρούς χώρους . Το άνοιγμα και το αρχικό στήσιμο ήταν πολυ εύκολο .Η εφαρμογή που έχει στο κινητό δεν με βολεύει καθόλου αλλά η οθόνη πάνω στον ίδιο τον διάδρομο είναι πολύ βοηθητική για να βλέπεις πού είσαι . Δεν είναι τελείως αθόρυβο αλλά είναι υποφερτό. Θα δείξει περισσότερα ο χρόνος

    • Αίσθηση στο πάτημα
    • Αποθήκευση
    • Πλήθος προγραμμάτων
    • Όγκος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Σχετικά θορυβώδης
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Ellie17
    4
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Τον παρέλαβα μόλις χτες και αμέσως τον χρησιμοποίησα! 1 ώρα και 5 χλμ για αρχή με ταχύτητα στο 5, όλα τέλεια! Ούτε ενοχλητικός θόρυβος, ούτε τριξίματα, ουτε τίποτα! Τον δοκίμασα και με ελαφρύ τρέξιμο στο 7,5 και πάλι όλα καλά..
    Το μόνο κακό είναι ότι το τηλεχειριστήριο δεν ανταποκρινεται πάντα αμέσως πχ έτρεχα στο 7,5 ήθελα να κατεβεσω ταχύτητα και δεν μπορούσα μόνο αφού πάτησα τα κουμπιά ένα σωρό φορές
    Θα επανέλθω με νέα κριτική εαν προκύψει πρόβλημα!

    15/6/24 UPDATE
    Παρουσιάζει διαρροή ρεύματος όταν ανεβάζω ταχύτητα 7.5-8 και πάνω.. τι εννοώ ; Αν ακουμπήσεις τη κουπαστή εκείνη την ώρα νιώθεις το ρεύμα σαν γαργαλητό στο χέρι σου.. αναμένω απάντηση από τεχνική εξυπηρέτηση κατά τα αλλά εάν δεν ειχε αυτό το πρόβλημα λειτουργεί κανονικά

    • Αποθήκευση
    • Σταθερότητα
    • Όγκος
    • Πλήθος προγραμμάτων
    • Αίσθηση στο πάτημα
    • Σχετικά θορυβώδης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Nomad_GDW
    1
    1 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    2nd Update: The remote worked for 3 uses after I put in the battery and now its back to being useless. This is garbage. Would NEVER order this treadmill again cause of how flimsy the remote is. Without a functioning remote, this treamill is a giant waste of money and space. NEVER AGAIN.

    Update: I tried 3 different batteries and the 3rd set of batteries I used made the remote work again. Not ideal...but at least the remote still works. The treadmill is solid for the price.

    The remote is complete garbage. It doesn't work properly and when trying to reset it using their instructions...it doesn't work. If you try to search the solution....A LOT of people have the same exact issue. The remote is pure trash and the treadmill won't work without the remote. Also...you can't find a replacement remote for this anywhere that's not 1/4 of the cost of the entire treadmill.

    • Όγκος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • El_Kyr
    5
    13 στους 14 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    ο,τι καλύτερο έχω κάνει για τον εαυτό μου. ήμουν δύσπιστη αρχικά ότι θα τον χρησιμοποιώ, αλλά τελικά με βολεύει πολύ. αποθηκεύεται εύκολα. αντέχει στο πολύ γρήγορο περπάτημα, σπάνια το βάζω στο τρέξιμο αλλά δεν νομίζω ότι θα είχε πρόβλημα. στα αρνητικά του μόνο το τηλεχειριστήριο που χάλασε στη 2η χρήση από 3 πτωσεις. το δουλεύω με εφαρμογή κ είναι οκ.

    • Αίσθηση στο πάτημα
    • Αθόρυβος
    • Αποθήκευση
    • Σταθερότητα
    • Όγκος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Πλήθος προγραμμάτων
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Marios Mitrakis
    5
    17 στους 17 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το έχω εδώ και τρία χρόνια, είμαι 93 kg, με αντέχει μια χαρά και για τρέξιμο και για περπάτημα. Από 7+ η ταχύτητα είναι τρέξιμο. Μην περιμένετε κάτι άψογο σε κατασκευή και προγράμματα αλλά τη δουλειά του την κάνει μια χαρά και αντέχει. Και μπαίνει iPad και κινητό κανονικά πάνω και βλέπεις άνετα ό,τι θες.

    • Αθόρυβος
    • Αποθήκευση
    • Σταθερότητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αίσθηση στο πάτημα
    • Πλήθος προγραμμάτων
    • Όγκος
    • Ποιότητα κατασκευής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Konstantinos_L95
    4
    3 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Για 4,5 είναι του βάζω 4 γτ επειδή κλείνει-μαζευεται καταλαβαίνεις το σημείο κοπής, εκεί που διπλώνει στο περπάτημα

    • Αποθήκευση
    • Όγκος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αίσθηση στο πάτημα
    • Σχετικά θορυβώδης
    • Σταθερότητα
    • Πλήθος προγραμμάτων
    • Ποιότητα κατασκευής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • adreaskitsios
    4
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Για τα λεφτα του ειναι μια χαρα,το μονο αρνητικο ειναι οτι μετα απο λιγους μηνες χρησης αρχισαν να ακουγονται διαφορα τριξιματα τα οποια εξαφανιζονται αμα ρυθμισεις τα ποδαρακια του και επανεμφανιζονται παλι μετα απο λιγο καιρο και πρεπει παλι να τα ρυθμισεις,επισης το controller χαλασε μετα απο 1,5 χρονο περιπου αλλα μπορεις να κατβασεις το app και τα δουλευεις απο κει

    • Αποθήκευση
    • Σταθερότητα
    • Πλήθος προγραμμάτων
    • Όγκος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αίσθηση στο πάτημα
    • Σχετικά θορυβώδης
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Πάνος Παπάς
    4
    11 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Τον έχω στην κατοχή μου 18 μηνες περιπου!Ας ξεκινήσουμε από τα αρνητικά :Όπως έχουν αναφέρει και οι υπόλοιποι εδώ, καθόλου εύχρηστη εφαρμογή στο Κιν και έτσι το χρησιμοποιώ κατευθείαν από το κοντρόλ.Μου πήρε αρκετές προπονήσεις να βρω την ρύθμιση στα ποδαράκια προκειμένου να μην ακούγεται θόρυβος .Παμε και στα γενικα :Τον χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά και τρεχω μόνο στο 10 speed και κάνω από 5 έως και 20 km.Τα κιλά μου είναι περιπου στα 84.Η λίπανση που τηρώ εγώ είναι καθε 3 μηνες περιπου .Δεν κάνει ιδιαίτερο θόρυβο στο πάτημα ,είναι αρκετα στιβαρός ,ποιοτικος ,χωρίς προγράμματα αλλά πιστευω ότι καλύπτει αρκετα ζητούμενα και είναι ένα vfm προϊόν !Δεν έχει βγάλει καμια ζημιά παρόλο που πιστευω ότι δεν του συμπεριφέρομαι πάντα όπως πρέπει !Ισως βέβαια έχει παίξει ρόλο και το γεγονός ότι δεν τον διπλώνω ποτε και είναι πάντα σταθερός!

    • Αίσθηση στο πάτημα
    • Αποθήκευση
    • Όγκος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Σταθερότητα
    • Θορυβώδης
    • Πλήθος προγραμμάτων
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • sakis84
    4
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Στα 420€, αξίζει, αλλα όχι στα 580€ που θα ανέβει σε 5 μήνες.. Για συχνή χρήση, χαλαρό περπάτημα-ελαφρύ τρέξιμο ειναι ότι πρέπει. Προτείνω οταν το ανοίγετε, να είναι σε συγκεκριμένο σημείο, με πατάκι από κάτω, γιατι θα ταλαιπωρηθείτε στο να ρυθμίζετε τα ποδαρακια συνέχεια (στο περπάτημα δεν τον ακούς, αλλά στο τρέξιμο, αν ένα ποδαράκι χάνει χιλιοστά από το άλλο, ακούγεται-εκτός αν όλα τα πλακάκια στο σπίτι μου ειναι στραβά :-))

    • Αποθήκευση
    • Σταθερότητα
    • Όγκος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αίσθηση στο πάτημα
    • Σχετικά θορυβώδης
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • mixalismpe
    4
    12 στους 14 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Η εφαρμογή είναι καλή με τα βασικά, έχει και τηλεκοντρόλ.
    Ο διάδρομος χρειάζεται τακτική λίπανση αλλιώς δεν θα δουλεύει σωστά.
    Με λίγες ώρες χρήσης μόνο περπάτημα, ο διάδρομος πάει προς τα αριστερά με αποτέλεσμα να ακουμπά η ταινία στο πλάι, μετά από πολύ κόπο και ρύθμιση με το άλεν, είναι εντάξει....πιστεύω να μην θέλει συνέχεια να κάνω αυτή τη δουλειά.
    Διάφοροι θορυβοι ακούγονται κατά την λειτουργία, αλλά κάνω ότι δεν τους ακούω.
    Δεν είναι αντικραδασμικο.
    Εύκολη αποθήκευση.

    • Αποθήκευση
    • Όγκος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σταθερότητα
    • Σχετικά θορυβώδης
    • Πλήθος προγραμμάτων
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αίσθηση στο πάτημα
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ladnister
    4
    12 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Είχα στην αρχή δυσκολία με τα ποδαράκια. Έβαλα και χαλάκι από κάτω, αλλά τελικά ο θόρυβος σταμάτησε όταν ρύθμισα τα ποδαράκια στο ελάχιστο. Έβγαλε στον πρώτο μήνα το γνωστό θέμα με το κοντρόλ. Το πήγα στην εγγύηση (Ελληνικό) και σε λίγες μέρες μου δώσανε άλλο. Επίσης κάτι που δεν είδα να αναφέρεται είναι ότι για ευνόητους λόγους στις δύο ώρες σταματάει αυτόματα και σου δίνει διάλειμμα 20 λεπτών.

    • Αποθήκευση
    • Σταθερότητα
    • Πλήθος προγραμμάτων
    • Όγκος
    • Αίσθηση στο πάτημα
    • Σχετικά θορυβώδης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • George_Akritidis
    4
    13 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολύ καλή αγορά. Είναι βαρύς οπότε η αποθήκευση γίνεται μεν, αλλά δεν είναι πάρα πολύ εύκολη. Πάει εύκολα διπλωμένος όρθιος στο πλάι για να πιάνει λίγο χώρο.
    Οι οδηγίες θα μπορούσαν να είναι καλύτερες. Νόμιζα και εγώ ότι δεν πατάει καλά, αλλά τα ποδαράκια του ρυθμίζονται περιστρέφοντας τα, οπότε αν ακούτε 'κλακ κλακ' ενώ περπατάτε, ρυθμίστε τα να πατάνε καλά. Δεν χρειάζεται βαράκια όπως έχουν γράψει άλλοι, απλά ρύθμιση.
    Τα προγράμματα του είναι καλά, αλλά η εφαρμογή στο κινητό μετά το τελευταίο update είναι χάλια. Λειτουργεί μια χαρά με το τηλεχειριστήριο όμως.
    Το προτείνω.

    • Όγκος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αίσθηση στο πάτημα
    • Σχετικά θορυβώδης
    • Αποθήκευση
    • Σταθερότητα
    • Πλήθος προγραμμάτων
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • roulitsad
    5
    6 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Εγω τον αγορασα γιατι κλεινει κ γινετε πολυ μικροσ και εγω δεν εχω καθολου χωρο στο σπίτι είναι πολύ καλοσ κλείνει κ αποθηκεύεται εύκολα πίσω από πόρτα....
    τον διάδρομο ομωσ *******δεν κάνει να τον κλείνεις συνέχεια γιατί μετά δεν κάθεται καλά στο πλακάκι εγώ βάζω βαρακια πισω πίσω και τον κλείνω μόνο εάν υπάρχει λόγος καταταλα είναι καλός λειτουργεί κ από το κινητό....

    • Αίσθηση στο πάτημα
    • Αποθήκευση
    • Όγκος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Σχετικά θορυβώδης
    • Σταθερότητα
    • Πλήθος προγραμμάτων
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Georgios_Floros44
    4
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ελπίζω να αντέξει και να μη χαλάσει!Απ τα θετικά ότι μαζεύει σχετικά εύκολα και δεν πιάνει χώρο! Αγορά στα 460€ τον Γενάρη του 23!
    Τον χρησιμοποιεί όλη η οικογένεια ακόμα και τα παιδιά!
    Είναι οικιακός και με εύκολο μενου!

    • Αίσθηση στο πάτημα
    • Αποθήκευση
    • Όγκος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Σχετικά θορυβώδης
    • Σταθερότητα
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Πλήθος προγραμμάτων
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • anna1711905093
    4
    4 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το μόνο αρνητικό είναι ότι οι λαβές δεν είναι σταθερές ακόμα και αν τις σφίξεις καλά. Κουνιούνται πέρα δώθε με μια κλίση 30 μοιρών πράγμα το οποίο είναι ανησυχητικό καθώς είναι το μόνο σημείο απ' το οποίο μπορείς να πιάσεις τον διάδρομο για να τον μετακινήσεις με αποτέλεσμα να φοβάσαι μην σπάσουν κάθε φορά που τις πιάνεις.

    • Αίσθηση στο πάτημα
    • Αθόρυβος
    • Αποθήκευση
    • Σταθερότητα
    • Όγκος
    • Πλήθος προγραμμάτων
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • EvaBalasi
    5
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Τον έχω περίπου δυο εβδομάδες, κυρίως για έντονο περπάτημα, ευχρηστος αθόρυβος κ πρακτικός!

    • Αίσθηση στο πάτημα
    • Αθόρυβος
    • Αποθήκευση
    • Σταθερότητα
    • Πλήθος προγραμμάτων
    • Όγκος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Fotis-N
    5
    10 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το έχω πάνω από 1 χρόνο. Είναι ότι καλύτερο για σπίτι με περιορισμένο χώρο. Θα σημείωνα τα παρακάτω, ως άντρας 90 κιλών:
    - Πρέπει να έχει πολύ καλή επαφή με το δάπεδο. Αυτό ρυθμίζοντας κατάλληλα τα ποδαράκια του + προτεινόμενη η αγορά δαπέδου οργάνων γυμναστηρίου για καλύτερη επαφή και λιγότερους κραδασμούς.
    - Λόγω του ότι έχει «σπάσιμο» στο κέντρο, θέλει λίγο να προσαρμόσεις το τρέξιμό σου όσον αφορά το σημείο που ασκείς πίεση όταν πατάς (βοηθάει και για τους κραδασμούς). Προσωπικά με βολεύει να πατάω λίγο πιο μπροστά από το κέντρο – αλλά και λίγο πιο πίσω από το κέντρο να πατάς το ίδιο κάνει αρκεί να μην φύγεις προς τα πίσω.
    - Τερματίζει στα τα 10 km/h, οπότε δεν κάνει για τους «γρήγορους».

    • Αποθήκευση
    • Όγκος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αίσθηση στο πάτημα
    • Σχετικά θορυβώδης
    • Σταθερότητα
    • Πλήθος προγραμμάτων
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • atanopoulos
    1
    98 στους 103 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Όσο άντεξε καλός ήταν!
    93 κιλά και μετά απο 4 μήνες ακριβώς ράγισε η επιφάνεια στο μπρόστινο τμήμα του διαδρόμου.
    Το υλικό που έσπασε φαίνεται να είναι τύπου MDF.
    Επίσης είχα πάρει και χαλάκι της ίδίας εταιρίας για όργανα γυμναστικής για να τον προστατέψω απο τους κραδασμούς και μείωση του θορύβου.
    Χρήση: 3-4 φορες την εβδομάδα και απόσταση 5 χιλιόμετρα την φορά.
    Τώρα μένει να δούμε τη σημαίνει εγγύηση στο συγκέκριμενο προιόν.

    Update 02/09/2022:
    Λοιπόν η εγγύηση απ'οτι μου είπαν απο το κατάστημα που τον είχα πάρει δεν το καλύπτει και το θεωρώ παράλογο απο την στιγμή που η χρήση του ήταν πάντα μέσα στο πλαίσιο που ορίζει ο κατασκευαστής.
    Μετά απο 1+ μήνα επικοινωνίας με το κατάστημα που τον είχα πάρει μάθαμε οτι το ανταλλακτικό κοστίζει με τα εργατικά 120 ευρώ και θα πρέπει να περιμένω άλλους 2+ μήνες.
    Επέλεξα την επιλογή της μερικής επιστροφής χρημάτων.
    Πάντως σίγουρα δεν θα το ξανα αγόραζα.

    • Αποθήκευση
    • Πλήθος προγραμμάτων
    • Αθόρυβος
    • Σταθερότητα
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Antonios_Thanasis
    5
    8 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ήταν λίγο βαρύ για ένα άτομο στην μεταφορά αλλά τα κατάφερα και μόνος μου. Ανοίγεις την συσκευασία σηκώνεις την λαβή που κρατιέσαι ωστε να ανοίξεις χώρο για το αναδιπλωμένο να ανοίξει. Το ανοίγεις και το πιέζεις χωρίς φόβο μην σπάσει προς τα κάτω ώστε να ρθει σε ευθεία με το πάτωμα βάζεις το safe σκοινί στη λαβή το συνδέεις στην πρίζα βάζεις την μπαταρία στο μίνι τηλεκοντρόλ και είναι έτοιμο. Το έχω κάνα μήνα τώρα και ειμαι ευχαριστημένος. Το χρησιμοποιώ κυρίως για γρήγορο περπάτημα αλλά από ότι είδα σε βίντεο μπορείς και να τρέξεις.

    • Αίσθηση στο πάτημα
    • Σταθερότητα
    • Πλήθος προγραμμάτων
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Σχετικά θορυβώδης
    • Αποθήκευση
    • Όγκος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • guruvfr
    5
    12 στους 14 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Καλη συσκευασια, ειμαι 110 κιλα και λειτουργει πολυ καλα στο περπατημα μεχρι 5,5 km και ελαφρυ τρεξιμο. Πολυ ευκολο στησιμο, απλο στη λειτουργια. Οι βιδωτες βασεις εξαφανιζουν τον οποιο θορυβο-τριξιμο. Τα βιντεο στο you tube βοηθουν πολυ. Θα επανελθω μετα απο καποιες ωρες λειτουργιας. (στη φωτο κρεμονται τα remote της tv και του διαδρομου, στο φοντο η γαλη ο ανεμιστηρας και η tv)

    • Αίσθηση στο πάτημα
    • Αθόρυβος
    • Αποθήκευση
    • Σταθερότητα
    • Όγκος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Πλήθος προγραμμάτων
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Rgry
    5
    16 στους 17 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ καλός διάδρομος για αρχάριους μιας και έχει μέγιστη ταχύτητα τα 10km/h. Θα μπορούσε να είναι λίγο πιο οικονομικός γι’ αυτά που προσφέρει. Κάνει λίγη φασαρία, αλλά λογικό αν σκεφτείς ότι τρέχεις πάνω του με παπούτσια! Μεταφέρεται (με τα ροδάκια) & αποθηκεύεται πανεύκολα (και το λέω όντας μισή μπουκιά άνθρωπος!) Χωράει άνετα πίσω από μια ανοιχτή πόρτα (είναι σαν 2 κανονικές σιδερώστρες). Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!
    ΥΓ: δεν αναφέρει πουθενά αν πρέπει να βάλεις λάδι σιλικόνης πριν την πρώτη χρήση .

    • Αίσθηση στο πάτημα
    • Αποθήκευση
    • Σταθερότητα
    • Πλήθος προγραμμάτων
    • Όγκος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχετικά θορυβώδης
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Olivia St
    3
    0 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Καλός αλλά για ανθρώπους με χαμηλό βάρος..αλλιώς ζορίζεται πολύ. Στα αρνητικά του είναι ότι δεν ανοίγει εύκολα το καπάκι του μοτέρ για να γίνει σωστή συντήρηση.
    Στο περπάτημα έχει μικρό τάπητα και πρέπει να ισορροπείς συνεχώς. Θεωρώ ότι είναι τόσο διάσημος λόγω διαφήμισης. Και επειδή τον θέλουν άνθρωποι για αραιή χρήση "όταν το θυμασαι"..

    • Αθόρυβος
    • Αποθήκευση
    • Όγκος
    • Αίσθηση στο πάτημα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Σταθερότητα
    • Πλήθος προγραμμάτων
    • Ποιότητα κατασκευής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Dor@ki
    5
    14 στους 14 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολύ καλός για μέσα στο σπίτι (42τμ). Στιβαρή κατασκευή. Κάνει έναν ελαφρύ θόρυβο όχι κάτι ενοχλητικό. Εύκολο άνοιξε-κλείσε. Λίγο βαρύς στη μεταφορά αλλά τον χειρίζομαι μόνη μου. Αποθηκεύεται εύκολα κάτω από το κρεβάτι ή πίσω από μια πόρτα.

    • Αίσθηση στο πάτημα
    • Αποθήκευση
    • Σταθερότητα
    • Πλήθος προγραμμάτων
    • Όγκος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Σχετικά θορυβώδης
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • AnargyrosB
    4
    14 στους 15 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αρκετά καλός για τα χρήματα του, πρακτικός λίγο βαρύς για σήκωμα και μεταφορά από δωμάτιο σε δωμάτιο.

    Έχει τηλεχειριστήριο αλλά μπορείτε και από εφαρμογή για κινητό. Έχει σχισμή να βάζεται το κινητό να βλέπετε.

    Θέλει λαδάκι σιλικόνης ειδικό έχει μέσα 1 μάπα, αλλά θέλει με συχνή χρήση 1 φορά την εβδομάδα στο σημείο που διπλώνει και προς τα πάνω στην ουσία.

    • Αίσθηση στο πάτημα
    • Αθόρυβος
    • Αποθήκευση
    • Σταθερότητα
    • Πλήθος προγραμμάτων
    • Όγκος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • maria_vou
    5
    9 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το παράγγειλα το πρωί το μεσημέρι το είχα στο σπίτι μου
    Η συσκευασία του είναι εξαιρετική
    αναγράφει ακριβώς από πού πρέπει να το ανοίξεις. .
    Ήτανε μέσα σε δύο κούτες!!!
    Είναι φανταστικός
    Είναι αθόρυβος.
    Αποθηκεύεται εύκολα.
    Πολύ εύκολη χρήση και δεν χρειάζεται να διαβάσεις το manual.
    Το συνιστώ σε όλους.

    • Αίσθηση στο πάτημα
    • Αθόρυβος
    • Αποθήκευση
    • Σταθερότητα
    • Πλήθος προγραμμάτων
    • Όγκος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Iasonas_Aliferis83
    4
    9 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αγόρασα αυτό το διάδρομο επειδή δεν είναι ογκώδεις. Όντως λατρεύω το ποσό λεπτός και όμορφος είναι. Το μόνο παράπονο που έχω είναι πως δεν είναι στιβαρός, δηλαδή, η λαβή κουνιέται λίγο, το κλείνεις και νομίζεις ότι έσπασε, παραπατάς εκεί που είναι οι ενδείξεις και είναι κούφιο κτλ. Υπάρχει και εφαρμογή για κινητό/tablet και είναι πολύ καλή. Επίσης στο σάιτ λέει xiaomi και μόνο στο σάιτ. Από ότι καταλαβαίνω, ο διάδρομος είναι σχεδιασμένος και κατασκευασμένος από άλλη εταιρία. Δεν συνδέεται καν στο mi home, mi fitness, ZeppLife (πρώην Mi Fit). Γενικά πιστεύω ότι αξίζει και θα τον πρότεινα αλλά να ξέρετε ότι δεν είναι στιβαρός

    • Αίσθηση στο πάτημα
    • Αθόρυβος
    • Αποθήκευση
    • Πλήθος προγραμμάτων
    • Όγκος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Σταθερότητα
    • Ποιότητα κατασκευής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

661 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Nicolaos_Laloudakis

Καλησπέρα σας
Το αγόρασα πρόσφατα και θα ήθελα να μου πει κάποιος, η σιλικόνη στο μπουκαλάκι σε πιό σημείο του διαδρόμου μπαίνει? Μπορεί κάποιος να ανεβάσει μια φωτό?
ευχαριστώ.

Black_planet

δύο σταγόνες κάτω από το μουσαμά. αλλά το έχω δύο χρόνια και μια φορά έριξα μόνο. θα καταλάβεις όταν αρχίσει να κολλάει ο μουσαμάς καθώς περπατάς τότε ρίχνεις δύο σταγόνες και γουστάρει καλυτερα

mist_photographer

Καλησπέρα, χαθηκε το καλώδιο τροφοδοσίας του, ξέρει κάποιος αν μπορώ να βρω ανταλλακτικό καλώδιο κάπου;

Δες όλες τις ερωτήσεις (87)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες