RGTech Monarch True Booster Ενισχυτής Γραμμής
Αξεσουάρ Δορυφορικών

RGTech Monarch True Booster Ενισχυτής ΓραμμήςΚωδικός: 30282573

Ο ενισχυτής επίγειου τηλεοπτικού σήματος Monarch True Booster, είναι μια διακριτική συσκευή η οποία ενισχύει την λήψη των ψηφιακών εκπομπών UHF και VHF της Digea και βελτιώνει την ισχύ της κεραίας...

Δες όλη την περιγραφή

Ο ενισχυτής επίγειου τηλεοπτικού σήματος Monarch True Booster, είναι μια διακριτική συσκευή η οποία ενισχύει την λήψη των ψηφιακών εκπομπών UHF και VHF της Digea και βελτιώνει την ισχύ της κεραίας σας. Είναι συμβατός με την λήψη αναλογικών και ψηφιακών εκπομπών.

Συνδέεται ανάμεσα στην κεραία και την τηλεόρασή σας και τροφοδοτείται μέσω μιας θύρας USB της...

Δες όλη την περιγραφή
19,90
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 19,90 €

Περιγραφή

Ο ενισχυτής επίγειου τηλεοπτικού σήματος Monarch True Booster, είναι μια διακριτική συσκευή η οποία ενισχύει την λήψη των ψηφιακών εκπομπών UHF και VHF της Digea και βελτιώνει την ισχύ της κεραίας σας. Είναι συμβατός με την λήψη αναλογικών και ψηφιακών εκπομπών.

Συνδέεται ανάμεσα στην κεραία και την τηλεόρασή σας και τροφοδοτείται μέσω μιας θύρας USB της τηλεόρασης ή μέσω πρίζας με χρήση του USB αντάπτορα που περιλαμβάνεται στη συσκευασία.

Είναι ειδικά σχεδιασμένος για χρήση με HDTV κεραίες, ώστε να αυξάνει το εύρος λήψης τους και να βελτιώνει την λήψη του επίγειου ψηφιακού σήματος της Digea.

Επίσης βελτιώνει την λήψη του σήματος που έχει αποδυναμωθεί από την ύπαρξη φυσικών ή τεχνιτών εμποδίων ανάμεσα στην τοποθεσία σας και το κέντρο αναμετάδοσης της Digea.

Χάρη σε αυτά τα χαρακτηριστικά η τηλεόραση σας μπορεί να λάβει περισσότερα κανάλια σε εξαιρετική ποιότητα.

Ο ενισχυτής Monarch True Booster διαθέτει ενσωματωμένα φίλτρα 4G και FM, τα οποία δεν επιτρέπουν την λήψη σήματος κινητής τηλεφωνίας ή ραδιοφώνου από την τηλεόρασή σας, αποτρέποντας τις διακοπές λήψης που οφείλονται σε παρεμβολές.

Η χρήση του ενισχυτής Monarch True Booster ενδείκνυται όταν δεν μπορείτε να λάβετε όλα τα διαθέσιμα κανάλια ή όταν έχετε διακοπές στη λήψη σήματος.

Η χρήση του δεν συνιστάται όταν βρίσκεστε σε μικρή απόσταση από το κέντρο αναμετάδοσης και η ισχύ σήματος είναι δυνατή. Σε αυτές τις περιπτώσεις μπορεί να δημιουργηθεί υπερφόρτωση τηλεοπτικού σήματος, το οποίο δεν επιτρέπει στη τηλεόραση να προβάλλει τα κανάλια.

Η χρήση του δεν συνιστάται για περιοχές όπου δεν υπάρχει καθόλου τηλεοπτικό σήμα.


Χαρακτηριστικά

Είδος
Ενισχυτής Γραμμής

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 2
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Lefteris Alexo
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Περιστασιακή χρήση 2 περίπου μηνών. Δυο τεμάχια για χρήση με ίδια κεραία σε ενα δύσκολο και ένα πολύ δύσκολο σημείο (απο πλευράς οπτικής επαφής με το κέντρο εκπομπής).
    Εντυπωσιασμένος "με το καλημέρα" καθώς ήταν ορατή η αύξηση στην ισχύ αλλά και στην ποιότητα του σήματος.
    Εαν η ποιότητα είναι σταθερή πάνω απο 8% και η ισχύς πάνω απο 45% έχουμε σταθερή εικόνα χωρίς ρεχνουργήματα. Αυτό στην δύσκολη περιοχή. Κάτω απο 8% ποιότητα δυσκολευουν τα πράγματα, αλλά πρακτικά δε μπορεί να έχουμε τέτοιες απαιτήσεις.
    Στην πολύ δύσκολη περιοχή - όπως ήταν αναμενόμενο - δεν τα κατάφερε τόσο καλά, αλλά και πάλι είδα εικόνα μετά απο πολλά χρόνια!!! Έστω και με πλήρη διακοπή, αφού η ισχύς δεν ξεπέρναγε το 30% και η ποιότητα ήταν μεταβαλόμενη 0 - 7%.
    Απομένει να δούμε και διάρκεια ζωής

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • GiorgioKomni
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    -Μικρο μεγεθος
    -μεγάλη βελτιωση σηματος
    -τροφοδοσια απο adapter 1 ampere (περιλαμβανεται ) ή απο usb θυρα με δυνατοτητα για 1 ampere.
    δοκιμασα σε 0.5 ampere και. δεν λειτουργουσε...

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Παραμύθι δεν κάνη τίποτα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

19 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη