Philips Ατμοκαθαριστής Ρούχων Χειρός 1000W με Δοχείο 120ml Λευκός
Ατμοκαθαριστές Ρούχων

Philips Ατμοκαθαριστής Ρούχων Χειρός 1000W με Δοχείο 120ml Λευκός Κωδικός: 30322320

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Ισχύς: 1000W
  • Υλικό πλάκας: Μέταλλο
  • Δοχείο νερού 120ml
  • Παροχή ατμού 20gr/λεπτό
  • Χρόνος προθέρμανσης: 30''
Δες όλη την περιγραφή
56,55
ΠαράδοσηΤρί, 23 Ιουλ - Πέμ, 25 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 5+ τεμάχια

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 51,47 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 54,90 €

  2. 67,90 €

  3. 54,90 €

  4. 56,55 €

  5. 51,47 €

  6. 63,13 €

  7. 59,00 €

  8. 66,90 €

  9. 79,07 €

  10. 57,04 €

  11. 54,90 €

  12. 54,97 €

  13. 54,30 €

  14. 53,99 €

  15. 64,40 €

  16. 51,45 €

  17. 66,39 €

  18. 56,15 €

  19. 51,47 €

Περιγραφή

Το σύστημα ατμού χειρός της εταιρείας Philips έχει σχεδιαστεί για να είναι ελαφρύ, συμπαγές και πτυσσόμενο για εύκολη χρήση και αποθήκευση, ώστε να έχετε φρεσκοσιδερωμένα ρούχα οποιαδήποτε στιγμή, όπου και αν βρίσκεστε, χωρίς τη χρήση σιδερώστρας. Είναι ιδανικό για εύκολη και γρήγορη διόρθωση της εμφάνισής σας στο σπίτι ή ενώ μετακινείστε.

Συμπαγές και αναδιπλούμενο σύστημα ατμού, εύκολο στη χρήση και την αποθήκευση

Το σύστημα ατμού χειρός 3000 Series έχει σχεδιαστεί για να είναι ελαφρύ, συμπαγές και πτυσσόμενο για εύκολη χρήση και αποθήκευση, ώστε να έχετε φρεσκοσιδερωμένα ρούχα οποιαδήποτε στιγμή, όπου και αν βρίσκεστε. Είναι ιδανικό για εύκολη και γρήγορη διόρθωση της εμφάνισής σας στο σπίτι ή ενώ μετακινείστε.

Ετοιμότητα χρήσης σε μόλις 30 δευτερόλεπτα

Έτοιμο για να αρχίσετε το σιδέρωμα σε μόλις 30 δευτερόλεπτα. Η λυχνία υποδεικνύει πότε είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε, ώστε να ολοκληρώσετε τη διαδικασία στο άψε σβήσε. Χωρίς αναμονή, χωρίς προβλήματα.

1000W με συνεχή παροχή ατμού έως 20gr/λεπτό

Το σύστημα ατμού χειρός προσφέρει συνεχή ατμό έως και 20gr/λεπτό, χάρη στην ισχύ 1000W. Για γρήγορο και βολικό σιδέρωμα με ατμό.

Δεν χρειάζεται σιδερώστρα! Εξοικονομήστε χρόνο και κόπο!

Σιδέρωμα χωρίς προβλήματα. Εξοικονομήστε χρόνο όταν βιάζεστε, καθώς δεν χρειάζεται να ρυθμίσετε τη σιδερώστρα.

Αποσπώμενο δοχείο νερού 120ml για εύκολο γέμισμα

Το σύστημα χειρός Philips 3000 Series διαθέτει αποσπώμενο δοχείο νερού 120ml για να σιδερώνετε με ατμό έως και 1 σετ ρούχων, χωρίς να χρειάζεται γέμισμα. Μπορείτε εύκολα να αφαιρέσετε τη δεξαμενή νερού του συστήματος ατμού και να την γεμίσετε κάτω από το νεροχύτη.

Ο ατμός σκοτώνει το 99.9% των βακτηρίων

Το σύστημα ατμού χειρός σκοτώνει έως και το 99.9% των βακτηρίων. Μπορείτε να σιδερώσετε με ατμό ακόμα και τις κουρτίνες και τα σεντόνια σας.

Φρεσκάρισμα ρούχων, αφαίρεση οσμών, λιγότερες φορές πλυσίματος

Ο θερμός ατμός του συστήματος ατμού χειρός Series 3000 ανανεώνει τα ευαίσθητα ρούχα σας σε μια στιγμή, αφαιρώντας τις οσμές. Πλύνετε λιγότερο, σιδερώστε λιγότερο, εξοικονομήστε ενέργεια και παρατείνετε τη διάρκεια ζωής των ρούχων σας!

Ασφαλές για όλα τα υφάσματα που σιδερώνονται, εγγυημένα χωρίς καψίματα!

Το σύστημα ατμού μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια σε όλα τα υφάσματα και τα ρούχα που σιδερώνονται. Η πλάκα ατμού μπορεί να πιεστεί με ασφάλεια σε κάθε ρούχο χωρίς κίνδυνο καψίματος, μια εξαιρετική λύση για ευαίσθητα υφάσματα, όπως το μετάξι.

Μεταλλική πλάκα ατμού για καλύτερα αποτελέσματα παροχής ατμού

Η μεταλλική πλάκα ατμού σάς επιτρέπει να πιέζετε με ασφάλεια τη συσκευή ατμού πάνω στο ύφασμα κατά τη διάρκεια του σιδερώματος, παρέχοντας καλύτερα αποτελέσματα παροχής ατμού χωρίς τον κίνδυνο καψιμάτων. Ασφαλής για χρήση ακόμα και στα πιο ευαίσθητα ρούχα.

Συμπεριλαμβάνεται θήκη για εύκολη αποθήκευση

Το σύστημα ατμού χειρός Philips 3000 Series συνοδεύεται από μια θήκη, χρήσιμη για ταξίδια ή απλά για εύκολη αποθήκευση στο σπίτι.

Λοιπά χαρακτηριστικά:

  • Ισχύς: 1000W
  • Διακόπτης ενεργοποίησης/απενεργοποίησης
  • Μήκος καλωδίου: 2m
  • Τάση: 220V

Κατασκευαστής

Philips

Χαρακτηριστικά

Οδηγοί Προϊόντος

Εγχειρίδιο Χρήσης
Κωδικός Προϊόντος
STH3020/10
Ισχύς
1000 W
Χωρητικότητα Δοχείου Νερού
120 ml
Συνεχόμενη Παροχή Ατμού
20 gr/min
Πίεση Ατμού
-
Τύπος
Χειρός
Χρώμα
Λευκό

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων

Αξιολογήσεις χρηστών

Natalia_Mi2456
5
100 στους 101 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

5/5, αξίζει 100% τα λεφτά του!!
1. Είναι αρκετά μικρό και ελαφρύ, δηλαδή σιδερωσα 2 πουκάμισα και 1 μπλούζα που ήταν φουλ στις ζαρες, αλλά δεν με πόνεσε το χέρι μου
2. Μπορείς να το διπλώσεις και να το παίρνεις μαζί σου σε ταξίδια, κάτι το οποίο θεωρώ πολύ χρήσιμο γιατί στα ταξίδια δεν μπορούμε να κουβαλάμε ολόκληρο σίδερο + τα ρούχα τσαλακωνονται μέσα στην βαλίτσα
3. Είναι πολύ εύκολο στην λειτουργία. Δηλαδή πατάς απλά ένα κουμπί, περιμένεις πολύ λίγα δευτερόλεπτα και πατάς το κουμπί για τον ατμό και σιδερωνεις
4. Βγάζει πολύ ατμό, δεν στάζει νερό!
5. ΩΣΤΌΣΟ θέλει πολύ προσοχή γιατί ο ατμός καίει παρά πολύ, και είναι εύκολο να κάψεις το χέρι σου. Θα σας πρότεινα να φορέσετε κάποιο υφασμάτινο γάντι ή κάτι τέτοιο..
6. Θα βάλω φωτογραφία από ένα πουκάμισο το οποίο είχαμε να σιδερωσουμε χρόνια ακριβώς επειδή το σιδέρωμα με κανονικό σίδερο είναι πολύ δύσκολο, χρονοβόρο κλπ..το σιδερωνεις από την μία μεριά και ξανατσαλακωνεται από την άλλη. Τεράστια ταλαιπωρία. Ωστόσο με αυτό το μηχάνημα, το περνάς μια φορά από πάνω και όλες οι ζαρες εξαφανίζονται αμέσως. Είναι μαγικό!! :D
7. Έχει δικό του τσαντάκι
8. Όλα είναι πολύ καλής ποιότητας (και το steamer και το σακουλάκι του)
Υπάρχει από την ίδια εταιρία παρόμοιο steamer, πιο φθηνό, και οι διαφορές τους είναι ότι το φθηνότερο έχει πλαστική πλάκα, ενώ αυτό έχει μεταλλική. Επίσης χωράει λιγότερο νερο στο φθηνότερο. Συνεπώς θεώρησα ότι αξίζει περισσότερο να πληρώσω μερικά παραπάνω €, μιας και βλέπω να μου κρατάει για πολλά χρόνια αυτή η συσκευή.
9. Η χωρητικότητα του νερού είναι αρκετά καλή, δηλαδή εμένα μου κράτησε για 1.5-2 πουκάμισα.
10. Το καλώδιο δεν μου φαίνεται καθόλου κοντό (επειδή είδα σχετικά παράπονα σε άλλες αξιολογήσεις), αλλά αντιθέτως είναι όσο πρέπει, ούτε κοντό ούτε πολύ μακρύ

Το προτείνω 100%, δηλαδή ακόμα και εγώ που είμαι τσιγκούνα και ήμουν σε διλλημα "να δώσω 50€ ή να πάρω ένα πιο φθηνό?" δεν το μετανιώνω ΚΑΘΌΛΟΥ γιατί είναι πολύ καλή συσκευή, θα την έχουμε χρόνια και δεν θα χρειαστεί να αγοράζουμε άλλη σε σχέση με αν παρουμε κάτι για 15€ και χαλάσει σε 2 μήνες. Πραγματικά δίνει τεράστια ευκολία, και τώρα θέλω να σιδερωνω τα πάντα ενώ πριν δεν σιδερωνα σχεδόν ποτέ. Τώρα έχω πετάξει ήδη το κλασσικό σίδερο που είχα. Απλά όταν σιδερωνετε πρέπει τα ρούχα να κρέμονται από μια κρεμαστρα, και υπενθυμίζω να προσέχετε τα χέρια σας γιατί ο ατμός μπορεί να τα κάψει.

UPDATE:
Μετά από 7 μήνες συχνής χρήσης, ακόμα δουλεύει σαν καινούριο. Δεν έχω μετανιώσει ούτε μια φορά που το πήρα. Εξακολουθεί να μην έχει κανένα αρνητικό, δεν στάζει νερό ούτε τίποτα.
Επίσης, μετά από λίγες φορές χρήσης, συνήθισα πια να το χειρίζομαι οπότε δεν είχα ούτε το θέμα με τον καυτό ατμό, δηλαδή το γυρνάω έτσι ώστε να μην πηγαίνει καθόλου ο ατμός προς το χερι μου. Σιδερωνω τα πάντα, μπλουζάκια, πουκάμισα, φούστες, τζιν, όλα. Και τα κάνει τέλεια. Δεν ξέρω πως ζούσα όλη μου την ζωή χωρίς αυτό και έβγαινα έξω με ζαρωμένα ρούχα, πραγματικά.
Αν μου χαλάσει θα το ξαναπάρω σιγουρααα

+ Update για το (9) την χωρητικότητα του νερού:
Για ρούχα που δεν είναι πολύ τσαλακωμενα, ας πούμε κανένα τζιν κλπ παντελόνια, μου κρατάει για 3 παντελόνια άνετα. Ή 4 μπλούζες. Κάπου εκεί. Αλλά μετά απλά ξαναγεμιζεις με νερό και τέλος.
Τελοσπαντων αυτά, ελπίζω να σας κάλυψα

UPDATE:
Ακριβώς ένα χρόνο αργότερα, μετά από συχνή χρήση, άρχισε να παρουσιάζει ελάττωμα. Συγκεκριμένα, ορισμένες φορές ο ατμός σαν να μαζεύεται και μετά στάζει λίγο νερό, όχι τίποτα σπουδαίο όμως. Επίσης ώρες ώρες "φτύνει" άλατα (εγώ βάζω φιλτραρισμένο νερό μέσα). Τα άλατα αυτά, αν κάτσουν πάνω στο ύφασμα, στεγνώνουν σαν σκόνη και τα ξεσκονιζεις εύκολα. Δεν ξέρω πως να σας το περιγράψω. Ουσιαστικά, έτσι όπως έχεις το μηχάνημα πάνω στο ύφασμα για να βγάλεις την ζαρα, ο ατμός μπλοκαρει και όταν απομακρυνεις το σίδερο, στάζει νερό και μαζί άλατα. Δεν ξέρω πως να τα καθαρίσω. Ωστόσο, δεν με ενοχλεί τόσο, η αλήθεια είναι. Είναι πολύ μικρό ελάττωμα (τουλάχιστον για εμένα), και δεν συμβαίνει τόσο συχνά που να κάνει την χρήση του αδύνατη, απλά μια στο τόσο. Ειδικά μετά από τόση χρήση, θα περίμενα να είχε χαλάσει πολύ χειρότερα. Οπότε δεν το θεωρώ άχρηστο ή κάτι, συνεχίζω να το χρησιμοποιώ κανονικά και εξακολουθώ να είμαι ικανοποιημένη!

Τα άλατα που φτύνει ώρες ώρες (φανταστείτε να πέσει μια σταγόνα νερό πάνω σε ύφασμα, αλλά η σταγόνα αυτή είναι άλατα/σκόνη. Κάπως έτσι) , τα σκουπίζω με πετσέτα, και προσπάθησα να σκουπίσω μέσα στις τρύπες με μπατονετα για αυτιά. Δεν ξέρω τι άλλο. Επίσης έχω να πω ότι το πήρα μαζί μου στις διακοπές που πήγα σε νησί ένα μήνα πριν, ήταν κάπως βαρύ αλλά ήμουν με σακίδιο, αν είστε με βαλίτσα με ροδες θα είστε μια χαρά. Τελοσπαντων, με έσωσε παιδιά. Όλα μου τα ρούχα τσακιζονται πολύ εύκολα, αν δεν είχα αυτό δεν ξέρω τι θα έκανα. Ακόμα και να χαλάσει τελείως, θα το ξαναπάρω

Αυτά

Update 18 Δεκεμβρίου 2023:
Εξακολουθώ να το χρησιμοποιώ συχνά (1-2 φορές την εβδομάδα για όλα μου τα ρούχα κάθε φορά- παντελόνια, μπλούζες, τζιν κλπ) και δουλεύει κανονικά. Δεν στάζει πια νερό, δεν ξέρω γιατί σταμάτησε, αλλά έχει να μου σταξει αρκετό καιρό. Τελοσπαντων, ένα χρόνο και παραπάνω αργότερα, και ακόμα είναι 95% σαν καινούριο

Update 10 Απριλίου 2024:
Εξακολουθεί να δουλεύει σαν καινούριο, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα, σιδερωνω τα πάντα

  • Βάρος
  • Ποσότητα ατμού
  • Δεν στάζει νερό στο σιδέρωμα
  • Καθαρισμός
  • Αντοχή
  • Μήκος καλωδίου
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Ταχύτητα
Σου φάνηκε χρήσιμη;

ldnt
2
6 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Είναι μόνο για να διώξει ισα ισα τις ζάρες για να μην είναι το ρούχο χάλια αλλά όχι σε σημειο να είναι αξιοπρεπές. Δεν περιμένω από steamer να έχει το ίδιο αποτέλεσμα με ένα σίδερο αλλά δεν κάνει και τίποτα ιδιαίτερο. Ζεσταίνεται γρηγορα αλλά ο ατμός που βγαζει είναι ΠΑΡΑ πολύ λίγος. Και ακόμα και πιέζοντας παρά πολύ το μεταλλικό κομμάτι πάνω στο ρούχο δε φεύγουν οι ζάρες ακόμη και σε παρά πολύ λεπτά καλοκαιρινά ρούχα. Ήθελα να απλώνω ατμο και να έχω ένα οκ αποτέλεσμα χωρις να χρειάζεται να σιδερώσω Καταλήγω να σιδερώνω απλά με το ρούχο κρεμασμένο και δε συγκρίνεται με σίδερο. Όποτε τώρα μου είναι άχρηστο. Είναι μόνο για ταξίδια όταν θες κάτι ελαφρώς καλύτερο από το τίποτα.

  • Δεν στάζει νερό στο σιδέρωμα
  • Καθαρισμός
  • Μήκος καλωδίου
  • Ταχύτητα
  • Βάρος
  • Ποσότητα ατμού
  • Σχέση ποιότητας τιμής
Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Sofraf

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Σε ελάχιστο χρόνο είναι έτοιμο για χρήση. Σιδερωνω τα ρούχα κρεμώντας τα στην κρεμαστρα. Αν τα απλώνετε προσεκτικά και δεν έχουν έντονες ζαρες τότε πανευκολα σιδερωνονται. Όταν είναι πολύ τσακαλωμενο το ρούχο θέλει κάποιες φορές να το περάσετε αλλά γίνεται δουλειά. Ειδικα σε πουκάμισα που είναι μπελάς με το απλό το σίδερο αυτό είναι καταπληκτικό. Το μπουκάλι με το νερό κρατάει για δύο με τρία ρούχα αν έχουν έντονες ζαρες αλλιώς κρατάει περισσότερο. Νομίζω δεν θα χρησιμοποιήσω το απλό σίδερο για πολύ καιρό.

    • Βάρος
    • Ποσότητα ατμού
    • Δεν στάζει νερό στο σιδέρωμα
    • Αντοχή
    • Μήκος καλωδίου
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ταχύτητα
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Areti_Fak
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    είναι εξαιρετικό για να ανανεώνεται ρούχα που έχουν τσαλακώσει. είναι ελαφρύ και το παίρνεις εύκολα και σε ταξίδι. μην το πάρετε ως κανονικό σίδερο είναι για να φρεσκαρει τα ρούχα

    • Βάρος
    • Ποσότητα ατμού
    • Δεν στάζει νερό στο σιδέρωμα
    • Καθαρισμός
    • Αντοχή
    • Μήκος καλωδίου
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ταχύτητα
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Σαν σίδερο είναι σχετικά καλό αλλά πρέπει να απλώσεις το ρούχο στο κρεβάτι ή στον καναπέ ή σε σιδερωστρα. Αν το βάλεις σε κρεμαστρα κάνει ζαρες γιατί το ρούχο δεν τεντώνει. Για τα ταξίδια είναι καλό.

    • Ποσότητα ατμού
    • Δεν στάζει νερό στο σιδέρωμα
    • Μήκος καλωδίου
    • Ταχύτητα
    • Βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Asteria_Fot
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    I am 100% satisfied. I used to never iron as I was so bored of the whole process, but this steam iron allowed me to wear some shirts again! It's worth its price!

    • Βάρος
    • Ποσότητα ατμού
    • Αντοχή
    • Μήκος καλωδίου
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ταχύτητα
    • Μερικές φορές στάζει νερό στο σιδέρωμα
    • Καθαρισμός
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Louiza_Kafterani
    4
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Έχω αλλάξει 3 συστήματα έως τώρα & αυτο είναι το καλύτερο.
    ρούχο βαμβακερό σούπερ τσαλακωμενο το σιδερωσε άψογα
    λίγο παραπάνω χωρητικότητα να είχε σε ml θα ήταν άψογο

    • Βάρος
    • Δεν στάζει νερό στο σιδέρωμα
    • Καθαρισμός
    • Αντοχή
    • Μήκος καλωδίου
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ταχύτητα
    • Ποσότητα ατμού
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Dimitris_Kritikos1668
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ καλή αγορά. Σιδερώνω πολύ γρήγορα το ρούχο που θέλω να βάλω . Ιδανικό μέγεθος για να το πάρεις μαζί σε ταξίδια. Πάρτε το χθες!

    • Βάρος
    • Ποσότητα ατμού
    • Δεν στάζει νερό στο σιδέρωμα
    • Καθαρισμός
    • Αντοχή
    • Μήκος καλωδίου
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ταχύτητα
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Melina_Lem
    1
    2 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ένα χρόνο διάρκεια ζωής. 30-40 φορές χρήσης σύμφωνα με τις οδηγίες. Δυστυχώς πέταξα το κουτί όπως και τα λεφτά μου.

    • Βάρος
    • Ποσότητα ατμού
    • Καθαρισμός
    • Μερικές φορές στάζει νερό στο σιδέρωμα
    • Ταχύτητα
    • Αντοχή
    • Μήκος καλωδίου
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • kioupit
    5
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Σιδέρωσα ένα πολύ τσαλακωμένο κοντομάνικο. Μια χαρά. Βεβαίως δεν είναι για να σιδερώνεις ρούχα από πλυντήριο γιατί θα φας χρόνο αλλά για ένα γρήγορο φρεσκάρισμα και επιτόπου σιδέρωμα για να ντυθείς είναι μια χαρά. Επίσης ότι πρέπει για τις διακοπές λόγω μικρού όγκου σε σχέση με ένα κλασικό σίδερο. Η διαφορά επίσης είναι ότι πρέπει να σιδερώνεις στο όρθιο, να κρεμιέται το ρούχο σε κρεμάστρα αλλιώς δεν θα δουλέψει σωστά.

    • Βάρος
    • Ποσότητα ατμού
    • Δεν στάζει νερό στο σιδέρωμα
    • Καθαρισμός
    • Αντοχή
    • Μήκος καλωδίου
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ταχύτητα
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • othonas_othonas
    5
    14 στους 14 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πραγματικά πολύ χρήσιμο. Κάνει εξαιρετική δουλειά, όχι μόνο για κάποιο γρήγορα φρεσκάρισμα, αλλά και για ολόκληρη μπουγάδα. Ποιοτικό, απλά είναι βαρύ στο χέρι μετα απο καποιες επαναληψεις

    • Βάρος
    • Ποσότητα ατμού
    • Δεν στάζει νερό στο σιδέρωμα
    • Καθαρισμός
    • Αντοχή
    • Μήκος καλωδίου
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ταχύτητα
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Εύχρηστο και αξίζει τα λεφτά του.

    • Βάρος
    • Ποσότητα ατμού
    • Δεν στάζει νερό στο σιδέρωμα
    • Καθαρισμός
    • Αντοχή
    • Μήκος καλωδίου
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ταχύτητα
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    απλά εξαιρετικό, ειδικά για τα καλοκαιρινά ρούχα και για ταξίδι είναι ότι πρέπει.

    • Βάρος
    • Ποσότητα ατμού
    • Δεν στάζει νερό στο σιδέρωμα
    • Μήκος καλωδίου
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ταχύτητα
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Βάρος
    • Ποσότητα ατμού
    • Δεν στάζει νερό στο σιδέρωμα
    • Καθαρισμός
    • Αντοχή
    • Μήκος καλωδίου
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ταχύτητα
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Βάρος
    • Ποσότητα ατμού
    • Δεν στάζει νερό στο σιδέρωμα
    • Καθαρισμός
    • Αντοχή
    • Μήκος καλωδίου
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ταχύτητα
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ποσότητα ατμού
    • Δεν στάζει νερό στο σιδέρωμα
    • Μήκος καλωδίου
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ταχύτητα
    • Βάρος
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Βάρος
    • Ποσότητα ατμού
    • Δεν στάζει νερό στο σιδέρωμα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ταχύτητα
    • Μήκος καλωδίου
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Βάρος
    • Ποσότητα ατμού
    • Καθαρισμός
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ταχύτητα
    • Μερικές φορές στάζει νερό στο σιδέρωμα
    • Μήκος καλωδίου
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Βάρος
    • Ποσότητα ατμού
    • Δεν στάζει νερό στο σιδέρωμα
    • Καθαρισμός
    • Αντοχή
    • Μήκος καλωδίου
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ταχύτητα
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Βάρος
    • Μήκος καλωδίου
    • Ποσότητα ατμού
    • Μερικές φορές στάζει νερό στο σιδέρωμα
    • Καθαρισμός
    • Αντοχή
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Βάρος
    • Ποσότητα ατμού
    • Δεν στάζει νερό στο σιδέρωμα
    • Καθαρισμός
    • Αντοχή
    • Μήκος καλωδίου
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ταχύτητα
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ποσότητα ατμού
    • Δεν στάζει νερό στο σιδέρωμα
    • Αντοχή
    • Μήκος καλωδίου
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ταχύτητα
    • Βάρος
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Βάρος
    • Καθαρισμός
    • Αντοχή
    • Μήκος καλωδίου
    • Ταχύτητα
    • Ποσότητα ατμού
    • Μερικές φορές στάζει νερό στο σιδέρωμα
    • Σχέση ποιότητας τιμής

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

487 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες