Soundmaster MCD1820SW Πικάπ Μαύρο
Πικάπ

Soundmaster MCD1820SW Πικάπ ΜαύροΚωδικός: 30420656

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Ραδιόφωνο DAB + / FM-RDS
  • CD / MP3 player με οθόνη ID3
  • Κασέτα (πλάι)
  • Σύνδεση κάρτας SD και USB
  • Λειτουργία κωδικοποίησης
Δες όλη την περιγραφή

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 239,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 239,00 €

Περιγραφή

Το Soundmaster Music Center MCD1820SW είναι ένα σύγχρονο στερεοφωνικό σύστημα που βασίζεται σε μοντέρνο σχεδιασμό.

Τα στερεοφωνικά ηχεία σε ένα στιβαρό ξύλινο περίβλημα εντυπωσιάζουν με ισχυρό ήχο και ισχύ εξόδου μουσικής 2 x 5 watt RMS. Στην μπροστινή περιοχή, η φωτισμένη οθόνη δείχνει το ξυπνητήρι και την κατάσταση της λειτουργίας ύπνου (λειτουργία αναβολής). Οι θύρες για USB και κάρτα SD σάς επιτρέπουν να επεκτείνετε με εξωτερικό μέσο αποθήκευσης.

Το πικάπ με ανυψωτικό βραχίονα τόνου στο επάνω μέρος της θήκης και το μέρος της κασέτας τοποθετημένο στα πλάγια κλείνουν το χάσμα μεταξύ της σύγχρονης εποχής και της χρήσης δεκαετιών τεχνολογιών φορέων ήχου. Η συσκευή Hi-Fi από τον κατασκευαστή της επωνυμίας Soundmaster λαμβάνει τόσο σύγχρονους πομπούς DAB+ όσο και προγράμματα FM και σας επιτρέπει να αποθηκεύετε τα αγαπημένα σας προγράμματα σε σταθερές τοποθεσίες αποθήκευσης σταθμών. Η εξελιγμένη λειτουργία κωδικοποίησης καταγράφει μουσική ή αναπαραγωγή φωνής απευθείας από πλάκα/CD/κασέτα ακόμα και ραδιόφωνο σε USB και κάρτα SD. Το ενσωματωμένο CD player με δυνατότητα MP3 με οθόνη ID3 για τίτλο και καλλιτέχνη μπορεί να προγραμματιστεί ξεχωριστά.

Κατασκευαστής

Soundmaster (Πικάπ)

Χαρακτηριστικά

Ενσωματωμένα Ηχεία
Όχι
Βαλιτσάκι
Όχι
Ενσωματωμένη Προενίσχυση (Pre Amp)
Όχι
Χρώμα
Μαύρο
Συνδεσιμότητα
USB

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη