Sunkissed Self Tanning Mousse Σώματος Ultra Dark 200ml
Self Tan

Sunkissed Self Tanning Mousse Σώματος Ultra Dark 200mlΚωδικός: 30427928

Κρέμα αυτομαυρίσματος σε μορφή mousse, που χαρίζει φυσικό αποτέλεσμα και ομοιόμορφο χρώμα στο δέρμα.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί απορροφάται εύκολα και είναι εύκολο στη χρήση.

12,00
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 12,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 12,00 €

  2. 12,00 €

  3. 13,50 €

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Περιοχή Χρήσης
Σώματος
Είδος
Mousse
Ποσότητα
200 ml

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Solarium
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  • 1o και βασικό θετικό σημείο για εμένα, το δέρμα σου μετά την εγαρμογή δεν μυρίζει άσχημα. 2ο δεν ξεβάφει, ούτε καν την ώρα της εφαρμογής. 3ο δεν αφήνει το αντιαισθητικό πορτοκαλί χρώμα, στην αρχή μάλιστα γκριζάρει σαν απόχρωση, μόλις το ξεβγάλεις όμως αφήνει ένα πολύ ελαφρύ αλλά φυσικό χρώμα. Φυσικά, εαν θέλετε να γινετε Τσίλα καλύτερα να γκαργκανιάσετε στη παραλία παρά να χαλάτε λεφτά σε αυτομαριστικά. Τα self-tans δεν αντικαθιστούν την ένταση του μαυρίσματος από τον ήλιο.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Dina_K72
    3
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Μολις το ξεπλυνεις την επομενη ημερα φευγει τελειως... Δεν ειμαι κ τοσο ευχαριστημενη.... Ενω διαβαζω στα αλλα σχολια οτι ειναι εντονο το χρωμα σε μενα μολις εκανα μπανιο εξαφανιστηκε

    • Απορρόφηση
    • Εύκολη χρήση
    • Άρωμα
    • Σχέση ποιότητας - τιμής
    • Αφήνει λίγους λεκέδες στα ρούχα
    • Στεγνώνει σχετικά γρήγορα
    • Αποτελεσματικότητα
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • J.Salonika
    5
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Κανω fake tan εδω και 2,5 χρονια, Εχω δοκιμασει τα πιο δημοφιλης self tanners στις πιο σκουρες αποχρωσεις τους(ultra dark) , οπως το sosu dripping gold , st tropez , bali body. Το sunkissed ηταν το πρωτο αυτομαυριστικο που αγορασα, ειχε αλλη συσκευασια τοτε και το ειχα δοκιμασει σε Dark και το χρησιμοποιουσα μεχρι περσι.

    Αποφασισα λοιπον αφου αγοραζα συνεχως τα ακριβα αυτομαυριστικα της αγορας και εδινα 20-30 ευρω + , να δοκιμασω το sunkissed σε ultra dark χωρις να περιμενω πολλα πολλα. Ερωτευτηκα!
    Καταρχας, οταν εφαρμοζεις το προιον μυριζει σαν κρεμοσαπουνο με αρωμα καρυδα, γλυστραει και απλωνεται υπεροχα στο δερμα ( φυσικα με ενα mitt), και στεγνωνει πολυ γρηγορα χωρις να το νιωθεις σε αντιθεση με αλλα που θες να πας να κανεις μπανιο αμεσως.
    Ξυπνησα το πρωι, ημουν τερμα σκουρος, ωστοσο φοβομουν οτι θα φυγει το χρωμα. Λουστηκα και το χρωμα εμεινε το ιδιο! Δεν αλλαξε καθολου! Και οσοι εχουν ξανακανει fake tan, ξερουν οτι πολλα προιοντα οταν λουζεσαι φευγει ολο το χρωμα στο μπανιο. (το color guard)

    Το χρωμα του ειναι υπεροχο, ΦΥΣΙΚΟ, νομιζαν οτι πηγα παραλια!! Και σε αντιθεση με αλλα προιοντα μαυριζει και το στηθος, οπου πολλα δεν αφηνουν καθολου χρωμα εκει σε εμενα. Και επειδη οταν το εφαμοζεις εχει τελειο χρωμα και δεν κολλαει, μπορεις να βγεις εξω σε αντιθεση με αλλα που ειναι πράσινα μεχρι να λουστεις. Πολυ σημαντικο , να ακολουθησετε της οδηγιες που αναγραφονται πισω στην συσκευασια και μετα oil free ενυδατικη καθε μερα για να κρατησει το μαυρισμα οσο το δυνατον περισσότερο. Το προτεινο χιλιες φορες σε σχεση με αλλα ακριβα!

    Τελος, εκτιμω οτι εχει 95% φυσικα συστατικα, και η εταιρεια ειναι πολυ ηθική.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

64 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Alexandra_Iliadou2490

δεν έχω προηγούμενη εμπειρία με self tan. θα ξεβαψει αν βάλω άσπρο ρούχο; αν ναι, βγαίνει ο λεκές;

Δες όλες τις ερωτήσεις (1)