Samsung Galaxy Buds2 Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Αντοχή στον Ιδρώτα και Θήκη Φόρτισης Graphite
Bluetooth Handsfree

Samsung Galaxy Buds2 Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Αντοχή στον Ιδρώτα και Θήκη Φόρτισης Graphite Κωδικός: 30445591

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Χρόνος Λειτουργίας 5 ώρες
  • Λειτουργία με Θήκη Φόρτισης 20 ώρες
  • Ενεργή Εξάλειψη Θορύβου
  • Ασύρματη Φόρτιση (Qi)
  • Ελαφριά και Σταθερά
  • Άνετη Εφαρμογή
Δες όλη την περιγραφή
109,90
ΠαράδοσηΤρί, 23 Ιουλ - Πέμ, 25 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 1 τεμάχιο

από 109,90 €

Περιγραφή

Τα Samsung Galaxy Buds2 απευθύνονται σε ανθρώπους που ψάχνουν ασύρματα ακουστικά με προηγμένες λειτουργίες, όπως ακύρωση θορύβου, ποιοτικό ήχο και άνεση φορέματος. Είναι ιδανικά για χρήση με smartphones της Samsung, αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και με άλλες συσκευές μέσω Bluetooth.

Αφεθείτε στον ήχο

Τα Galaxy Buds2 διαθέτουν ισορροπημένο ήχο, άνετη εφαρμογή, ANC και απρόσκοπτη συνδεσιμότητα με το smartphone και το smartwatch σας (Συμβατά με smartphones και tablets με σύστημα Android 7.0 και μεταγενέστερο και με RAM μεγαλύτερη από 1.5 GB.). Τα εύχρηστα στοιχεία ελέγχου και η εκπληκτική ανατροφοδότηση σας συντροφεύουν στην προπόνηση, στο gaming ή στην απόλαυση της αγαπημένης σας μουσικής. 

Ισορροπημένος ήχος

Απολαύστε δυνατά, βαθιά μπάσα και καθαρά πρίμα με τα δυναμικά ηχεία διπλής διόδου. Τα Galaxy Buds2 σας προσφέρουν ποιότητα ισορροπημένου ήχου που εμπλουτίζει κάθε στιγμή του ηχητικού σας ταξιδιού. Ακούστε σαν να βρίσκεσαι στην πηγή του ήχου.

Κρυστάλλινες κλήσεις

Τα τρία μικρόφωνα και η ενσωματωμένη μονάδα απομόνωσης φωνής, σας βοηθούν να πραγματοποιείτε καθαρές κλήσεις, ενώ μια λύση μηχανικής εκμάθησης φιλτράρει τους ανεπιθύμητους ήχους, έτσι ώστε να μπορείτε να μοιραστείτε τον κόσμο σας με την οικογένεια και τους φίλους σας. Ο σχεδιασμός με τη χαμηλή προεξοχή ελαχιστοποιεί τις παρεμβολές του αέρα, κάνοντας τις κλήσεις σας από εξωτερικούς χώρους καθαρές. 

Ενεργή Εξάλειψη Θορύβου (ANC)

Τα δύο μικρόφωνα ανιχνεύουν τους θορύβους περιβάλλοντος ενώ το Active Noise Canceling μπλοκάρει τους ανεπιθύμητους ήχους. Ο θόρυβος υποβάθρου μπορεί να μειωθεί έως και 98% για να απολαύσετε τη μουσική, τα παιχνίδια σας, τα audio books και τα αγαπημένα σας podcasts. (Η Ενεργή ακύρωση θορύβου (Active Noise Canceling, ANC) στα Galaxy Buds2 μπλοκάρει τους εξωτερικούς θορύβους υποβάθρου έως και κατά 98%, σύμφωνα με την πιστοποίηση της UL.)

ΗΧΟΣ 360

Αφεθείτε στη διασκέδαση - Ήχος 360

Ο Ήχος 360 προσφέρει εμπειρία παρόμοια με αυτή του σινεμά. Με τεχνολογία Dolby Head Tracking™ μπορείτε να νιώθετε σαν να είστε στο κέντρο της σκηνής περιτριγυρισμένοι από ήχο. Με το Dolby Atmos®, η εμπειρία ήχου σας θα έχει εκπληκτική λεπτομέρεια.

Προσαρμογή ήχου

Ήχος ανάλογα με τα δικά σας γούστα

Με τα Galaxy Buds2 η κάθε σας εμπειρία ήχου προσαρμόζεται στα γούστα σας. Με έξι διαφορετικές ρυθμίσεις equalizer για να επιλέξετε, θα βρείτε τον κατάλληλο για εσάς ήχο γεμάτο ζωντάνια που θα σας κάνει να καθηλωθείτε.

Άνετη εφαρμογή

Τα πιο ελαφριά ακουστικά Galaxy buds που έχουμε φτιάξει ποτέ

Τα Galaxy Buds2 είναι ελαφριά (5g το καθένα) και παραμένουν στα αυτιά σας ακόμη και με τον πιο δραστήριο τρόπο ζωής. Με τα τρία μεγέθη απαλών, ευέλικτων καλυμμάτων σιλικόνης, μπορείτε να απολαύσετε προσαρμοσμένη εφαρμογή για την καλύτερη δυνατή εμπειρία ANC. Βρείτε αυτά που σας ταιριάζουν με το μενού «Δοκιμή εφαρμογής Earbuds» στην εφαρμογή Galaxy Wearable.

3 μεγέθη

Διαλέξτε το σωστό μέγεθος καλυμμάτων ακουστικών για πλήρη άνεση

Διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Αρκετή διάρκεια ζωής, όπου κι αν βρίσκεστε

Είτε παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας εκπομπές, είτε απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική ή απλά απολαμβάνετε τη φύση, τα Galaxy Buds2 σας διατηρούν συνδεδεμένους και άνετους για όλη την ημέρα. Η μακρά διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας προσφέρει έως και 5 ώρες μπαταρίας σε λειτουργία και 15 ακόμη με μια πλήρως φορτισμένη θήκη.

Κατασκευαστής

Samsung

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
In-ear
Χρόνος Λειτουργίας
5 hrs
Λειτουργία με Θήκη Φόρτισης
20 hrs
Χωρίς Καλώδιο
Ναι
Διπλό Ακουστικό
Ναι
Χρώμα
Μαύρο

Επιπλέον Χαρακτηριστικά

Multipoint Pairing
Όχι
Θήκη Φόρτισης
Ναι
Αντοχή στον Ιδρώτα
Ναι
Active Noise Cancellation
Ναι
Γρήγορη Φόρτιση
Ναι
Μείωση Θορύβου Μικροφώνου
Όχι
Φωνητικός Έλεγχος
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+20Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

Zentagin
5
70 στους 71 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Ιδιοκτητης Samsung κινητου και παντα διαλλεγω ακουστικα της ιδιας εταιρειας. Στα Buds 2 ηρθα απο τα Buds+ και αυτη η κριτικη νομιζω αφορα ατομα που ακολουθουν τη Samsung και κυριως οσους σκεφτονται να αναβαθμισουν απο τα Buds +.
Τα εχω περιπου δεκα μερες και μεχρι στιγμης τα συμπερασματα μου ειναι τα εξης:
- Με τη μια καταλαβαινεις οτι ειναι αρκετα πιο ανετα απο τα +. Η εφαρμογη στο αυτι ειναι αρκετα καλυτερη.
- Ειναι ελαφρυτερα.
Τα παραπανω συμβαλλουν σημαντικα ωστε να μην κουραζεσαι απο πολυωρη χρηση και να μην σε "βαραινει" αυτο που εχεις στα αυτια σου.

- Active noise cancellation (ANC): δεν εχω καταλαβει ακριβως αν οσο το χρησιμοποιω κανει δουλεια (ειναι λιγο δυσκολο να καταλαβεις την απουσια ηχου), ωστοσο σε γενικες γραμμες υπαρχει ηχομονωση απο τους εξωτερικους θορυβους. Δεν ξερω ποσο καλο ειναι σε συγκριση με αλλα. Αν το κατανννοησω θα γραψω στο μελλον. Μην φανταστειτε ωστοσο οτι τα βαζεις και εισαι 100% απομονωμενος απο το περιβαλλον (ισως μονο αν η ενταση ειναι [σχεδον] τερμα).

- Μπαταρια: τα εχω φορτισει μια φορα σε 10 μερες με μετρια χρηση και απο βιντεο εχω δει οτι η θηκη κανει 5 φορτισεις και κραταει συνολο 22 ωρες περιπου, αν εχεις ανοιχτο το ANC. Πολυ ικανοποιημενος.

- working from home: σε αντιθεση με τα buds+. δεν ακουγονται πλεον οι ηχοι απο πληκτρολογιο μου οσο ειμαι σε calls (ειχα αρκετα παραπονα συγκεκριμενα για το πληκτρολογιο) και γενικα φιλτραρει ολους τους ηχους περαν της φωνης, ειμαι πολυ ικανοποιημενος.

- Ενταση: δεν χρειαζεται να ακουω στα "κοκκινα" επιπεδα οσο ειμαι στο δρομο, οπως στα +, ισως να συμβαινει λογω του ANC, ισως λογω καλυτερης εφαρμογης στο αυτι και αρα ηχομονωσης. Παντως το βλεπω βελτιωμενο

- Συνδεσιμοτητα: Μου φαινεται οτι συνδεομαι ακομα γρηγοροτερα στο Samsung κινητο (S20+) απο οτι με τα +, που ηταν ηδη γρηγορα. Το καλο ειναι οτι πλεον δεν με πεταει εξω οταν μιλαω πχ στο messanger με κληση και με καλουν στο κανονικο νουμερο του κινητου.
Ισως αυτο εφτιαξε απο καποιο update γενικοτερα και οχι στα νεα ακουστικα, παντως δεν εχω πλεον τετοια θεματα και νιωθω αρκετα πιο confident οτι θα μεινουν on τα ακουστικα σε σχεση με τα +.

- Οψη: ειναι αρκετα πιο ομορφα απο την εικονα, η οποια τα αδικει. Εχω τα μαυρα με λευκο κουτακι και οπως βλεπετε στη φωτογραφια δεν ειναι ματ μαυρο, οπως στην εικονα, αλλα γυαλιστερο μαυρο.
*Τα ακουστικα "κλειδωνουν" στη θηκη μεσω μαγνητη που τα τραβαει και τα σταθεροποιει.

Ερωτηση κρισεως: αξιζουν 90-100 Ε που πωλουνται τωρα;
Αυτο αφορα προσωπικα τον καθενα: αν δεν θα σας λειψουν και εχετε Samsung κινητο, ναι αξιζουν 100%.
Αν ειστε τυπος Xiaomi που δεν ενδιαφερεται για το brand και ψαχνει κατι πιο οικονομικο ισως ειναι πολλα. Θα πω ωστοσο οτι το service της Samsung ειναι αψογο, τα + τα ειχαν αντικαταστασει δωρεαν δυο φορες, ενω ειχαν χαλασει απο δικο μου λαθος (που βεβαια δεν αποκαλυψα).

Θα μπορουσα να βαλω 4 αστερια λογω τιμης και με την εννοια οτι 5 ειναι το τελειο, αλλα απο τη στιγμη που δεν εχω παραπονο και χαιρομαι να τα χρησιμοποιω νομιζω δεν υπαρχει λογος. Θα προσπαθησω να ανανεωσω την κριτικη στο μελλον.

UPDATE για το ANC:
Κανει δουλεια οταν υπαρχει καποιο σταθερο βουητο, γιατι το εξισορροπει με συμβολη κυματος και σταματας να το ακους. Αν οι εξωτερικοι ηχοι ειναι στιγμιαιοι και ακανονιστοι δεν μπορει να κανει κατι προφανως. Παντως στο γραφειο ή στο αεροπλανο για παραδειγμα καταλαβαινεις απομονωση ενεργοποιωντας το.

  • Ποιότητα ήχου
  • Μικρόφωνο
  • Ευκολία σύνδεσης
  • Διάρκεια μπαταρίας
  • Άνεση
  • Μουσική
  • Αντοχή
  • Εφαρμογή
  • Σχέση ποιότητας τιμής
Σου φάνηκε χρήσιμη;

panos855
1
5 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Δυστυχώς αν και φανατικός της Samsung, εδώ απέτυχαν παταγωδώς. Απο την αρχή έλεγαν οτι δεν με άκουγαν καλά, με διακοπές και σαν να ακούνε ηλεκτρονικά τη φωνή μου. Ουσιαστικά πολλές φορές τα έβγαζα και μιλούσα απο το τηλέφωνο. Περίμενα με τα updates μήπως διορθωθεί το πρόβλημα αλλά τίποτα αν και έχουν έρθει πολλά updates. Επιπλέον μετά απο 1 χρόνο το αριστερό ακουστικό έχει ελάχιστη ένταση και θα τα πάω για εγγύηση. Θα επανέλθω. Γενικά ΜΑΚΡΥΑ!!! Πάρτε κάτι άλλο!

Τελικά στην εγγύηση μου τα αντικατέστησαν και τα 2 και αναμένουμε πότε θα ξαναβγάλουν πρόβλημα φυσικά γιατί προφανώς είναι γενικό το θέμα. Ελπίζω μόνο να το εχουν διορθώσει το batch problem και η αντικατάσταση να ήταν με σωστά ακουστικά.

  • Ευκολία σύνδεσης
  • Διάρκεια μπαταρίας
  • Εφαρμογή
  • Ποιότητα ήχου
  • Μικρόφωνο
  • Άνεση
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Αντοχή
Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • magotte

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Τελείως άχρηστα για επικοινωνία δεν σε ακούνε ούτε για πλάκα. Οι reviewers πρέπει να πήραν καλό πακέτο για να τα διαφημίσουν . Απο εκει και πέρα ναι απίστευτη συνδεσιμότητα με το Samsung ecosystem, πολύ καλά και ώς ωτοασπίδες σε συναυλίες με το mode για να ακους τους ηχους του περιβάλλοντός σου.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • iasontremoulis
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Λευκό

    2 χρόνια τώρα κρατάνε πολύ καλά. Μουσική και κλήσεις χωρίς προβλήματα. Δεν τα φοράω στη γυμναστική γιατί δεν έχουν εξάρτημα να φρακάρουν στο αφτί και δεν θέλω να πέσουν.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Εφαρμογή
    • Αντοχή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • kostasj
    1
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Ότι πιο άθλιο έχω πάρει. Τα έχω στείλει 2 φορές για αλλαγή.αλλα η samsung δεν τα αλλάζει.τα επισκευάζει και καλά.ακουω καλά αλλά δεν με ακούνε.ακουγομαι λες και είμαι σε πηγάδι και αλλοιωμένη η φωνή.τα έχω 14 μήνες και ζήτημα είναι να έχουν δουλέψει 5 λεπτα

    • Ποιότητα ήχου
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Άνεση
    • Εφαρμογή
    • Μικρόφωνο
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Kwstantis_Papadakis
    5
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Τι να λέμε τώρα, πόσα δεν έχω πάρει παρόμοια!!! Καμία σχέση, τα ανατρέψει όλα, κουμπώνουν τέλεια με καταπληκτικό ηχο!!!

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Ioannis B.
    5
    1 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από Tech2Tech

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μωβ

    Τα ακουστικά εφαρμόζουν απόλυτα στο αυτί χωρίς να σε αγχωνει μήπως βγουν,πέσουν,τα χάσεις κλπ. αλλά ίσως ενοχλήσει κάποιους το γεγονός ότι αν δεν το χρησιμοποιείς αλλά το έχεις στο αυτί σου δεν ακούς σχεδόν τίποτα σαν να φοράς οτοασπίδες. Η σύνδεση με το κινητό είναι άμεση και δέχεται πολλές ρυθμίσεις.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Εφαρμογή
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Πολυ καλη ποιότητα ακουστικά κ σαν κατασκευή κ σαν λειτουργίες.η σύνδεση στο κινητο άριστη.η μπαταρία ικανοποιητική.ακούς τέλεια τον συνομιλητή κ σε ακούνε χωρις προβλημα.εχει επιλογη για εξάλειψη θορύβου περιβάλλοντος.πολυ καλο αν εχει θόρυβο οταν μιλας.προτεινεται 100%.καμια σχέση με όσα ακουστικά είχα αγοράσει κ η τιμή τους ηταν οικονομική.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • mixelakos
    1
    1 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Τα έχω 2 βδομάδες δουλεύουν καλά αλλά δεν κάθονται στο αυτί άλλαξα τα ανταλλακτικά που έχει στο κουτί τα δοκίμασα όλα τίποτα με το παραμικρό πέφτουν. Τα πήρα για ντελιβερι με το μηχανάκι ούτε τρέξιμο ούτε γυμναστήριο και πάλι δεν κάθονται στο αυτί άρα μου είναι άχρηστα για την δουλειά που τα θέλω πέταξα 90ε.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Elias_Stathakopoulos
    4
    1 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Λίγο φτωχός σε μπάσο ο ήχος, γενικά αξίζουν καλύτερα από τα Pro σε θέμα τιμής. Είναι ιδανικά για χρήση με Samsung συσκευές βεβαίως.

    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Δημήτρης74
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Τα χρησιμοποιώ δυο μήνες κ είμαι πολύ ικανοποιημένος τόσο από την ποιότητα του ήχου σε μουσική κ βίντεο όσο κ από την ομιλία σε κλήσεις, συνδέονται άμεσα χωρίς προβλήματα, μπαταρία τους κρατάει το λιγότερο 5 ώρες κ είναι τόσο άνετα που ξεχνάω ότι τα φοράω μερικές φορές

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Nelo1978
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Τα εχω λιγες μερες στην κατοχη μου.για την ωρα ειναι πολυ καλα...καλη ποιοτητα ηχου με καθαρο ηχο.καθονται καλα στο αυτι και ειναι ελαφρια...

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • aggknls
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Τα ακουστικά τα έχω εδώ και 2 βδομάδες περίπου και είναι καταπληκτικά. Τα χρησιμοποιώ για μουσική και gaming και με έχουν εντυπωσιάσει. Έχουν ωραίο μπάσο και δυνατό ήχο. Η μπαταρία κρατάει πολύ και είμαι ικανοποιημένος γενικά. Το μόνο που με απασχολεί είναι ότι μετά από λίγη ώρα αρχίζουν κάπως να πέφτουν από τα αφτιά μου αλλά το φταίξιμο πρέπει να είναι δικό μου. Δεν με ενοχλεί πολύ. Τα αξίζουν τα 90€; Προσωπικά μου άρεσαν πολύ και πιστεύω αξίζουν. Αν αξίζουν εξαρτάται από εσάς και τις ανάγκες σας.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • tsesmejohn54
    1
    4 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Τα χρησιμοποιω για τρεξιμο 2-3 φορες την εβδομαδα. Στους 14 μήνες πέθανε το δεξί κ η αντιπροσωπεία θέλει 144 ευρώ για να τ φτιάξει χαχαχαχα μέχρι κ σκυλος μου γέλασε όταν του το είπα. απαράδεκτη ποιοτητα για Samsung.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Άνεση
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Εφαρμογή
    • Αντοχή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Hecatruce
    1
    3 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Κακή εφαρμογή.

    Ακόμα και μετά το service η ποιότητα του ήχου είναι απαράδεκτη. Τους πρώτους 3 μήνες ήταν μια χαρά, μετά άρχισε να πέφτει η ένταση τους, το δεξί να είναι πιο χαμηλό από το αριστερό, έχουν χιόνια και έναν συνεχή εκκωφαντικό beeping ήχο σε άκυρες στιγμές.

    Είμαι fan της Samsung αλλά το ίδιο πρόβλημα έχουν αρχίσει να εμφανίζουν και τα galaxy buds live μου, ενώ τα προσέχω και καθαρίζω σχολαστικά.

    Στην επόμενη αγορά μου θα αναγκαστώ να επιλέξω άλλη μάρκα.

    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Ποιότητα ήχου
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Garfield_2
    5
    7 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Λοιπόν, τα ακουστικά αξίζουν τα λεφτά τους ειδικά στην τιμή των 67 ευρώ! Ο ήχος τους είναι πάρα πολύ καλός, το μικρόφωνο ικανοποιητικό, δεν σε κουράζουν καθόλου όσες ώρες και να τα φοράς( βέβαια η άνεση είναι φυσικό πως μπορεί να διαφέρει από χρήστη σε χρήστη). Επιπλέον, συνδέεται ακαριαία με οποιαδήποτε συσκευή!! Δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Ότι καλύτερο σ αυτή την τιμή.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • lagokon84
    4
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μωβ

    Χρήστης περίπου 4 μηνών. Δυστυχώς τα περίμενα λίγο καλύτερα... Μείον ένα αστέρι γιατί η εφαρμογή τους στα αυτιά δεν είναι καλή. Και άλλο ένα μείον γιατί οι συνομιλητές μου τις περισσότερες φορές παραπονιούνται ότι δεν ακούγομαι καθαρά. 'πείραξα' όλες τις δυνατές ρυθμίσεις αλλά το πρόβλημα δεν διορθώθηκε. Για μουσική όμως εξαιρετικά, ο, τι καλύτερο έχω δοκιμάσει!

    • Ποιότητα ήχου
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Αντοχή
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Εφαρμογή
    • Μικρόφωνο
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • soodel
    4
    1 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Πράσινο

    Μέτρια απόδοση ήχου, δυστυχώς. Πράγματι πέφτουν ευκολότερα από τα αυτιά σε σχέση με άλλα buds.
    Στα αξιοπερίεργα της ημέρας: Πλύθηκαν κατά λάθος σε πλυντήριο (μόνα τους, χωρίς τη θήκη) και δεν έπαθαν τίποτα!!!

    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    • Ποιότητα ήχου
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • nikos.crete.73
    5
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Πράσινο

    Τα εχω πανω απο χρονο ειναι φοβερα..συνδέονται ευκολα με το κινητο μου,το ταμπλετ κ την τv.
    Η μπαταρια κραταει παρα πολυ.
    Γενικα μου εχουν λυσει τα χερια...

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • nickmadgr
    1
    3 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    μέτρια ποιότητα ήχου τραγικά στην συνομιλία, τα έστειλα για service εντός εγγύησης μου τα αντικατεστησαν με καινούργια αλλά εξακολουθούν να είναι τραγικά στην συνομιλία.

    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • leonik78
    3
    6 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Ήχος σούπερ, μπαταρία ατελείωτη αλλά...
    Δεν κάνουν για τρέξιμο, πέφτουν από το αυτί πολύ εύκολα (είχα πριν της Creative που εφάρμοζαν τέλεια δεν έπεφταν με τίποτα).
    Τα σπρώχνεις να μην πέσουν και με την επαφή σταματάει η μουσική :(

    • Ποιότητα ήχου
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Αντοχή
    • Μικρόφωνο
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Alex_K_5
    4
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Πράσινο

    Πολύ καλός ήχος, με ωραίο μπάσο. Επίσης φαίνονται να είναι πολύ καλόφτιαγμενα, από πλευράς ποιότητας υλικών. Η μπαταρία ικανοποιητική για τις ανάγκες μου.

    Τα μόνα αρνητικά είναι:

    - Στο δικό μου αυτί δεν ταιριάζει τέλεια (μόνο το ένα). Κάθε 30 λεπτά πρέπει να το ξανασπρώχνω στη θέση του. Δοκίμασα όλα τα μεγέθη λαστιχάκια.

    - Το πιο ενοχλητικό είναι πως ένα από τα δύο ακουστικά παίζει πολύ χαμηλόφωνα. Για να διορθωθεί πρέπει να τα κάνεις reset στο κουτί τους, κρατώντας το touch κουμπί παρατεταμένα ταυτόχρονα και στα δύο. Και δεν πιάνει πάντα με την πρώτη.

    Αν δεν ήταν για το θέμα με το reset κάθε λίγες ημέρες θα έβαζα 5 αστέρια, αλλά ειναι αρκετά εκνευριστικό να θες να πας για περπάτημα και να κάθεσαι 5 λεπτά κάνοντας απανωτά reset μέχρι να στρώσει.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Αντοχή
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Άνεση
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • moili45
    3
    3 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    γενικα είναι σούπερ όπως και άλλα galaxy buds που έχω, απλά σαν κατασκευή σε σχέση με τα galaxy buds + είναι πιο ευτελής και ο συνομιλητής σου δεν σε ακούει και πολύ καλά..Για αυτό δεν ξέρω αν αξίζουν τα 80 ευρώ.....Μπαταρία και συνδεσιμότητα μια χαρά.

    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Εφαρμογή
    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Thanos_P_4
    4
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    καλός ήχος, ικανοποιητική εφαρμογή, πολύ βολική η χρήση τους αν γίνεται σε Samsung συσκευή! ίσως λίγο ακριβά σε σχέση με ότι προσφέρουν!

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Αντοχή
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • redatak
    1
    4 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Είχα στο παρελθόν διάφορα bt ακουστικά χαμηλής αξίας,20-40€. Είπα να πάω σε Samsung για να με ακούν καλύτερα οι συνομιλητές όταν μιλάω στο τηλέφωνο. Μαντέψτε... Τα ίδια αν όχι χειρότερα με τα θνηνοτερα που είχα τα προηγούμενα χρόνια. Η διάρκεια μπαταρίας χάλια,η μπαταρία της θήκης επίσης χάλια (για τα χρήματα του) και σαν να μην έφταναν όλα αυτά εδώ και 1 μήνα το αριστερό ακουστικό δεν έχει αρκετή ένταση με αποτέλεσμα να μην ακούω τι λένε στο τηλέφωνο ή όταν ακούω YouTube. Λίγο που το έψαξα στο διαδίκτυο το έχουν πολλοί αυτό το πρόβλημα. Περιμενω να πληρωθώ να πάρω άλλης μάρκας bt και να χαρίσω αυτά στον αδερφό μου.

    • Άνεση
    • Ποιότητα ήχου
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Εφαρμογή
    • Μικρόφωνο
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Marilia_Marilia6628
    5
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Λευκό

    Τα ακουστικά τα έχω 3.5 μήνες περίπου και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη με την απόδοση τους. Κάνω καθημερινή χρήση και δεν έχω βρει κάποια ατέλεια. Πριν από αυτά είχα τα iluv και μπορώ να πω πως έχω μείνει άφωνη με τον ήχο τους, είναι επίσης πολύ καλά και για τρέξιμο. Ας σημειωθεί επίσης ότι και το κινητό μου είναι samsung και μπορώ να κάνω τα updates για τα ακουστικά από εκεί, ενώ όταν τα χρησιμοποιώ με ipad δεν έχει καμία σχέση στον ήχο, δεν είναι και πολύ καλός... Τα προτείνω φουλ, για μένα είναι ότι καλύτερο.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Panagiotis_Mantas8662
    5
    2 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Πράσινο

    Παρά πολύ ωραία ακουστικά. Πήρα το πράσινο/ανθρακί και είναι παρά πολύ ωραία εμφανισιακά. Γενικά ο ήχος παρά πολύ καλός και η μπαταρία το ίδιο! Το συστήνω!

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ququnari
    3
    5 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Τα δοκίμασα στο τρέξιμο και δεν πέφτουν, απλά χρειάζονται λίγο σπρώξιμο μέσα μετά από κάποια ώρα για να ξαναεφαρμόσουν στο αυτί...
    3 αστέρια διότι τα touch controls είναι άθλια, το tap δουλεύει 1 στις 10 φορές και σε όποιο σημείο του ακουστικού θέλουν.
    Η ποιότητα του ήχου είναι καλή και το active noise cancellation είναι ικανοποιητικό για την τιμή τους, αν λειτουργούσαν τα touch controls θα έβαζα 4.

    UPDATE: Μετά από περίπου το 50% της μπαταρίας το ένα ακουστικό σταματάει να λειτουργεί (μάλλον για να μην χαλάει τόση μπαταρία) και όσο πέφτει η μπαταρία μειώνεται και η δύναμη του Bluetooth με αποτέλεσμα να έχει διακοπές στον ήχο ακόμη και αν είναι στην τσέπη σου

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • panosegio13
    4
    5 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Τα χρησιμοποιώ με κινητό Samsung και με iPad. Όσοι έχετε κινητό Samsung τα συστήνω ανεπιφύλακτα! Τέλειος ήχος! Καμία σχέση με τον ήχο που δίνουν όταν τα χρησιμοποιώ στο iPad. Εν κατακλείδι η καλύτερη επιλογή για όσους έχουν κινητό Samsung!

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

1801 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
british petrol

Υπάρχει κάποιος που τα έχει χρησιμοποιήσει στο gym , διάδρομο κτλ΄ και έμεινε ευχαριστημένος?
Φοβάμαι οτι θα γλιστράνε απο το αυτί...

Elias_Stathakopoulos

Κάποιες φορές, ναι, γλυστράνε στο αυτί και δεν είναι ό,τι καλύτερο για γυμναστήριο.

Alessa_P

Έιχα τα galaxy buds+ μέχρι που τα έκλεψαν. Τα buds 2 είναι αντίστοιχα η πρέπει να πάω στα buds 2 pro για να έχω αντίστοιχο αποτελεσμα ??

Tsimerikas

Με 12 και 13 ναι όποτε θα συνδέονται

Δες όλες τις ερωτήσεις (22)

Παρόμοια προϊόντα

Samsung Galaxy Buds2 Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Αντοχή στον Ιδρώτα και Θήκη Φόρτισης GraphiteSamsung Galaxy Buds2 Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Αντοχή στον Ιδρώτα και Θήκη Φόρτισης GraphiteSamsung Galaxy Buds2 Pro Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Αντοχή στον Ιδρώτα και Θήκη Φόρτισης GraphiteSamsung Galaxy Buds2 Pro Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Αντοχή στον Ιδρώτα και Θήκη Φόρτισης GraphiteSamsung Galaxy Buds FE Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Θήκη Φόρτισης GraphiteSamsung Galaxy Buds FE Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Θήκη Φόρτισης GraphiteSamsung Galaxy Buds FE Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Θήκη Φόρτισης ΛευκάSamsung Galaxy Buds FE Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Θήκη Φόρτισης ΛευκάSamsung Galaxy Buds2 Pro Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Αντοχή στον Ιδρώτα και Θήκη Φόρτισης WhiteSamsung Galaxy Buds2 Pro Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Αντοχή στον Ιδρώτα και Θήκη Φόρτισης White
από 109,90 €από 118,78 €από 58,90 €από 67,79 €από 117,82 €
ΚατασκευαστήςSamsungSamsungSamsungSamsungSamsung
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
ΕίδοςIn-earIn-earIn-earIn-earIn-ear
Περισσότερα χαρακτηριστικά
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες