Climax Maxi Pro Plus Ζώνη Ασφαλείας Ολόσωμη 3 Σημείων
Ζώνες & Ιμάντες

Climax Maxi Pro Plus Ζώνη Ασφαλείας Ολόσωμη 3 ΣημείωνΚωδικός: 30465416

73,50
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 10 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 73,50 €

Χαρακτηριστικά

Είδος
Ζώνη Ασφαλείας Ολόσωμη

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Αξιολογήσεις χρηστών

  • hlias395
    4
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Την χρεισημοποιησα 3 φορές για πρώτη φορά , δείχνει αρκετά καλή. Φοριέται σχετικά εύκολα , τα δεσίματα της εμπνέουν σιγουριά.. Φίλος οικοδόμος του άρεσε.
    Είναι από την Ισπανία η ζώνη, το ταμπελακι που φαίνεται στην φωτογραφία έχει σήμανση CE...Σίγουρα θα υπάρχουν καλύτερες με περισσότερα λεφτά από τα 69€ που έδωσα και με μεγαλύτερη ασφάλεια. Έκανα καλή επιλογή, δεν θα πήγαινα σε κάτι φτηνότερο. Φαίνεται γενικά καλό και προσεγμένο προϊόν.

    Maximum rated load 100kg,
    Maximum lanyard length 2m,
    EN 361 : 2002
    EN 358 : 2018
    Τρία πιασίματα πίσω κρίκους τύπου D.

    Την ζώνη ασφαλείας αυτή την διάλεξα κυρίως γιατί έχει τρία σημεία με κρίκους τύπου D δεσιματος για περισσότερη ασφάλεια , γιατί στις περισσότερες πιο φτηνές ζώνες έχουν ένα σημειο κρίκο τύπου D πίσω που δένει ο κύριος ιμάντας.
    Βγαίνει σε τρία μεγέθη η ζώνη.
    Μάλλον έχει περάσει σε αυτά τα τεστ και τα τεστ έγιναν με 100 κιλά βάρος. Άρα εάν ήμουν παραπάνω από 100 κιλά με τον εξοπλισμό, λογικό θα ήταν να πάω σε ζώνη ασφαλείας που έχει δοκιμαστεί για παραπάνω κιλά . Δεν έβαλα 5 αστέρια γιατί είναι ένα προϊόν ασφαλείας και κατευθείαν θα μπορούσαν να βάλουν όριο τα 150 κιλά δηλ να την φτιάξουν και να την δοκιμάσουν για 150 κιλά ώστε να τους πιάσει σχεδόν όλους, στα 100 κιλά υπάρχουν πολλοί λίγο κάτω η πολύ επάνω. Η τουλάχιστον να είναι ξεκάθαρο και ενφανες ότι είναι για μέχρι 100 κιλά βάρος συνολικά με ρουχισμό, μπότες, βάρος ζώνης και εξοπλισμό πχ αλυσοπριονο, μπορεί όλα αυτά να ανεβάσουν το βάρος 8-10 κιλά . Δεν στα λέει κανείς αυτά. Τουλάχιστον στην συσκευασία θα έπρεπε πάνω από όλα και με μεγάλα νούμερα να είχε την προειδοποίηση ότι έχει δοκιμαστεί με φορτίο 100 κιλών, βέβαια με μικρά γράμματα έχει τα τεστ που έχει περάσει που πρέπει εκεί στο μαγαζί να ψάξεις στο διαδίκτυο να δεις τι σημαίνουν και κυρίως να ανακαλύψεις το όριο των 100 κιλών ? Οι πωλητές, γενικά μιλώντας, δεν ξέρουν όλα τα εργαλεία, μόνος βρίσκεις άκρη πχ μου είπε ότι το παίρνουν πυροσβέστες αλλά άμα είναι ο πυροσβέστης 70 - 80-90 κιλά είναι μια χαρά... Άμα είναι όμως ο χρήστης 101 κιλά χωρίς εξοπλισμό, και με εξοπλισμό πχ αλυσοπριονο και άλλα πάει στα 110 κιλά, τι γίνεται? Επαρκεί εμπειρία δεν έχω.

    Στοιχεία από το δυαδικτιο:
    EN 361 : 2002
    EN 358 : 2018

    https://www.scandiagear.com/quality/norms-and-standards/personal-protection/en-361-personal-protective-equipment-against-falls-from-a-height-full-body-harnesses/

    https://www.satra.com/ppe/EN358.php

    (Γενικά, κάποιες ζώνες αναφέρουν όριο ζωής τα δέκα χρόνια από την ημέρα κατασκευής, και τα 5 χρόνια από την ώρα που ξεκινάει κάποιος να την χρησιμοποιεί.)

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

3 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη