Hunter Industries MP Rotator 3000 Ακροφύσιο με Μέγιστη Γωνία Ρίψης 210°
Μπεκ Ποτίσματος

Hunter Industries MP Rotator 3000 Ακροφύσιο με Μέγιστη Γωνία Ρίψης 210°Κωδικός: 30473665

Το επαναστατικό MP Rotator διαθέτει ένα μοναδικό σύστημα παροχής περιστρεφόμενου ρεύματος πολλαπλών τροχιών που επιτυγχάνει αποτελέσματα εξοικονόμησης νερού. Αντί απλώς να «ψεκάζουν» νερό σε τοπία, τα

Δες όλη την περιγραφή

Το επαναστατικό MP Rotator διαθέτει ένα μοναδικό σύστημα παροχής περιστρεφόμενου ρεύματος πολλαπλών τροχιών που επιτυγχάνει αποτελέσματα εξοικονόμησης νερού. Αντί απλώς να «ψεκάζουν» νερό σε τοπία, τα MP Rotators παρέχουν πολλαπλές ροές νερού με σταθερό ρυθμό.

Δες όλη την περιγραφή
10,89
ΠαράδοσηΠαρ, 04 Οκτ - Τρί, 08 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 9,38 €

Περιγραφή

Το επαναστατικό MP Rotator διαθέτει ένα μοναδικό σύστημα παροχής περιστρεφόμενου ρεύματος πολλαπλών τροχιών που επιτυγχάνει αποτελέσματα εξοικονόμησης νερού. Αντί απλώς να «ψεκάζουν» νερό σε τοπία, τα MP Rotators παρέχουν πολλαπλές ροές νερού με σταθερό ρυθμό. Αυτός ο βραδύτερος ρυθμός εφαρμογής επιτρέπει στο νερό να απορροφηθεί απαλά στο έδαφος και επιτυγχάνει ομοιόμορφη κατανομή σε όλη την περιοχή που αρδεύεται. Αυτή η αυξημένη απόδοση έχει ως αποτέλεσμα 30% λιγότερη χρήση νερού σε σύγκριση με τους παραδοσιακούς ψεκασμούς και μειώνει σημαντικά την άχρηστη απορροή. 

Το MP Rotator μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε συμβατικό σώμα κεφαλής ψεκασμού ή προσαρμογέα θάμνων, μετατρέποντάς τους σε ψεκαστήρες υψηλής ομοιομορφίας, χαμηλού ποσοστού βροχόπτωσης με αντίστοιχη βροχόπτωση σε οποιοδήποτε τόξο και οποιαδήποτε ακτίνα.

Ακτίνα δράσης  6.7 - 9,1 μέτρα.

Ρυθμιζόμενο από 90° έως 210°


Κατασκευαστής

Hunter Industries

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
Ακροφύσιο
Σετ
Όχι
Τεμάχια
1 τμχ

Μήκος Κάλυψης

Μέγιστη Διάμετρος Κάλυψης
9,1 m

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

11 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη