Παιδικά Μποτάκια & Μπότες

Garvalin Παιδικά Μποτάκια Χιονιού από Λουστρίνι με Φερμουάρ ΜαύραΚωδικός: 30573968

Τα παιδικά μποτάκια χιονιού σε μαύρο χρώμα της εταιρείας Garvalin, αποτελούν την πιο κατάλληλη επιλογή για τις μέρες του χειμώνα με αρκετά χαμηλές θερμοκρασίες, καθώς επίσης είναι ιδανικά για χρήση σε χειμερινά σπορ. Κλείνουν και ανοίγουν με φερμουάρ, το οποίο σαν τρόπος κουμπώματος αποτελεί μια εύκολη και πρακτική λύση, αφού τα παιδιά μπορούν να...
Δες όλη την περιγραφή

Αναφορά προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

από 32,83 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 32,83 €

Περιγραφή

Τα παιδικά μποτάκια χιονιού σε μαύρο χρώμα της εταιρείας Garvalin, αποτελούν την πιο κατάλληλη επιλογή για τις μέρες του χειμώνα με αρκετά χαμηλές θερμοκρασίες, καθώς επίσης είναι ιδανικά για χρήση σε χειμερινά σπορ. Κλείνουν και ανοίγουν με φερμουάρ, το οποίο σαν τρόπος κουμπώματος αποτελεί μια εύκολη και πρακτική λύση, αφού τα παιδιά μπορούν να ανοιγοκλείνουν τα παπούτσια μόνα τους. Είναι κατασκευασμένα από λουστρίνι, ένα συνθετικό τύπο πατενταρισμένου δέρματος με επίστρωση ειδικού γυαλιστερού βερνικιού, ώστε να μην ξεβάφει για να μην χρειάζεται συχνό βάψιμο. Είναι αδιάβροχα, προστατεύοντας τα πόδια από την υγρασία και τις καιρικές συνθήκες.

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
211851-A
Είδος
Μποτάκια
Φύλο
Κορίτσι
Χρώμα
Μαύρο
Δέσιμο
με Φερμουάρ
Ανατομικά
Όχι
Αδιάβροχα
Ναι
με Επένδυση Γούνας
Όχι
με Φωτάκια
Όχι
Υλικό
Λουστρίνι
Στυλ
Χιονιού

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

9 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
vas.koliou

Η φόρμα είναι όπως στα κανό νικά παππούτσια ή να προτιμήσω μεγαλύτερο νούμερο;

Δες όλες τις ερωτήσεις (1)