Αισθητήρας Θερμοκρασίας & Υγρασίας AM2302 (DHT22)
Αισθητήρες

Αισθητήρας Θερμοκρασίας & Υγρασίας AM2302 (DHT22)Κωδικός: 30586486

Το DHT22 χρησιμοποιεί αποκλειστική τεχνική συλλογής ψηφιακού σήματος και τεχνολογία ανίχνευσης υγρασίας και μπορεί να εξάγει βαθμονομημένο ψηφιακό σήμα. Το μικρό μέγεθος και η χαμηλή κατανάλωση και η

Δες όλη την περιγραφή

Το DHT22 χρησιμοποιεί αποκλειστική τεχνική συλλογής ψηφιακού σήματος και τεχνολογία ανίχνευσης υγρασίας και μπορεί να εξάγει βαθμονομημένο ψηφιακό σήμα. Το μικρό μέγεθος και η χαμηλή κατανάλωση και η μεγάλη απόσταση μετάδοσης (20 μέτρα) επιτρέπουν στο AM2302 να ταιριάζει σε κάθε είδους σκληρές εφαρμογές. Η τάση ισχύος πρέπει να είναι μεταξύ 3,3V και 6V DC.

Δες όλη την περιγραφή
7,01
ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 6 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 6,69 €

Περιγραφή

Το DHT22 χρησιμοποιεί αποκλειστική τεχνική συλλογής ψηφιακού σήματος και τεχνολογία ανίχνευσης υγρασίας και μπορεί να εξάγει βαθμονομημένο ψηφιακό σήμα. Το μικρό μέγεθος και η χαμηλή κατανάλωση και η μεγάλη απόσταση μετάδοσης (20 μέτρα) επιτρέπουν στο AM2302 να ταιριάζει σε κάθε είδους σκληρές εφαρμογές. Η τάση ισχύος πρέπει να είναι μεταξύ 3,3V και 6V DC. Όταν τροφοδοτείται ρεύμα στον αισθητήρα, μην του στέλνετε οδηγίες εντός ενός δευτερολέπτου για να περάσετε την κατάσταση ασταθούς. Ένας πυκνωτής 100nF μπορεί να προστεθεί μεταξύ VDD και GND για φιλτράρισμα κυμάτων.

Κατασκευαστής

OEM

Χαρακτηριστικά

Είδος
Θερμοκρασίας/Υγρασίας

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 4
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Panos_Ioannidis62
    5
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Από τους πιο εύχρηστους αλλά και χρήσιμους αισθητήρες! Τον συγκεκριμένο τον συνέδεσα σε Arduino και μαζί με μία οθόνη έφτιαξα ένα θερμόμετρο/υγρασιόμετρο για το σπίτι! Υπάρχουν έτοιμες και δωρεάν βιβλιοθήκες για τον προγραμματισμό του μέσω του Arduino IDE, οπότε θα έλεγα ότι είναι η καλύτερη επιλογή, αν θες να μετράς θερμοκρασία και υγρασία. Τέλος, συγκρίνοντάς το με άλλα θερμόμετρα, νομίζω ότι οι μετρήσεις θερμοκρασίας είναι αξιόπιστες. Δυστυχώς, δεν έχω κάποιο άλλο υγρασιόμετρο για να ελέγξω και τις μετρήσεις για την υγρασία, αλλά δεν νομίζω ότι θα είναι και χάλια!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Δουλεύει αρκετά καλά και δεν έχω πρόβλημα. Δεν ξέρω πόσο αξιόπιστο όμως είναι.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

  • Επιβεβαιωμένη αγορά

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

123 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη