Petoneer Nutri Vision Mini Smart Dispenser Αυτόματη Ταΐστρα για Σκύλο σε Λευκό χρώμα 2.6lt
Ταΐστρες & Ποτίστρες Σκύλων

Petoneer Nutri Vision Mini Smart Dispenser Αυτόματη Ταΐστρα για Σκύλο σε Λευκό χρώμα 2.6lt Κωδικός: 30629391

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Χωρητικότητα: 2,6 λίτρα
  • Διαστάσεις: 191x191x315mm
  • Επικοινωνία: Wi-Fi
  • Εμβέλεια: Έως 30m
  • Για γάτες και μικρά σκυλιά
Δες όλη την περιγραφή
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 2 τεμάχια

από 79,90 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 83,90 €

  2. 86,90 €

  3. 139,99 €

  4. 79,87 €

  5. 129,70 €

  6. 129,70 €

  7. 101,44 €

  8. 100,15 €

  9. 80,00 €

  10. 134,19 €

  11. 112,52 €

  12. 100,15 €

  13. 100,15 €

  14. 80,26 €

  15. 79,90 €

  16. 134,75 €

  17. 82,40 €

Περιγραφή

Έξυπνη ταΐστρα για κατοικίδια με κάμερα από την Petoneer.

Η έξυπνη ταΐστρα Petoneer Nutri Vision Mini είναι μια πρακτική συσκευή που θα εξασφαλίσει ότι το κατοικίδιό σας έχει πάντα πρόσβαση σε φρέσκια τροφή. Η ενσωματωμένη κάμερα θα σας παρέχει μια προεπισκόπηση 720p σε πραγματικό χρόνο, που σημαίνει ότι μπορείτε να δείτε το κατοικίδιό σας ανά πάσα στιγμή. Ο διανομέας έχει χωρητικότητα 2,6 λίτρων, οπότε δεν χρειάζεται να την ξαναγεμίζετε πολύ συχνά.


Μην χάνετε την επαφή με το κατοικίδιό σας και να το παρακολουθείτε πάντα

Το Nutri Vision Mini είναι εξοπλισμένο με κάμερα που παρέχει βίντεο HD και οπτικό πεδίο 130°. Αυτό θα σας επιτρέψει να δείτε πόση τροφή τρώει το κατοικίδιό σας και να προσαρμόσετε περαιτέρω το σχέδιο ταΐσματος του κατοικίδιου ζώου σας. Η συσκευή υποστηρίζει επίσης αμφίδρομο ήχο. Έτσι, αν λείπετε από το σπίτι, σας λείπει το κατοικίδιο ζώο σας ή ανησυχείτε ότι μπορεί να νιώθει μοναξιά, μπορείτε πάντα όχι μόνο να το δείτε, αλλά και να του πείτε κάτι! Το Nutri Vision Mini σάς επιτρέπει επίσης να τραβάτε φωτογραφίες και να εγγράφετε σύντομα βίντεο - μπορείτε εύκολα να απαθανατίσετε κάθε πολύτιμη στιγμή.

Για τη σωστή διατροφή του κατοικίδιου σας

Φροντίστε τις υγιεινές διατροφικές συνήθειες του κατοικίδιου ζώου σας. Τα κατοικίδια μπορεί συχνά να είναι άπληστα και τείνουν να τρώνε υπερβολικά, κάτι που αναπόφευκτα οδηγεί σε υπέρβαρο και προβλήματα υγείας. Με το Nutri Vision Mini μπορείτε να αποφύγετε παρόμοια προβλήματα! Με την αποκλειστική εφαρμογή μπορείτε να σχεδιάσετε ένα πρόγραμμα τροφοδοσίας που είναι βέλτιστα προσαρμοσμένο στις ανάγκες του κατοικίδιου ζώου σας και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το κατοικίδιό σας δεν θα πεινάσει ή δεν θα φάει πολύ. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει επίσης να ελέγχετε τη συσκευή από απόσταση - με ένα μόνο κλικ μπορείτε να δώσετε στο κατοικίδιό σας μια μερίδα τροφής!

Μεγάλης χωρητικότητας τροφοδότης

Η χωρητικότητα του Nutri Vision Mini είναι 2,6 λίτρα. Αυτό είναι αρκετό για να παρέχει στη γάτα ή το μικρό σκυλί σας τροφή για περίπου 10-15 ημέρες. Έτσι, μπορείτε να πάτε ένα σύντομο ταξίδι, να μείνετε περισσότερο στη δουλειά ή να πάτε σε ένα ολονύχτιο πάρτι με ηρεμία - το κατοικίδιό σας δεν κινδυνεύει να πεινάσει. Επίσης, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως ξεχάσετε να ξαναγεμίσετε τον τροφοδότη. Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με έξυπνους αισθητήρες που ανιχνεύουν την υπολειπόμενη ποσότητα φαγητού - εάν δεν έχει μείνει αρκετό φαγητό, θα ανάψει μια κόκκινη λυχνία LED. Θα λάβετε επίσης μια ειδοποίηση στην εφαρμογή.

Δυνατότητα παροχής ενέργειας έκτακτης ανάγκης

Ο τροφοδότης τροφοδοτείται από USB. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα τοποθέτησης 4 μπαταριών LR14 σε αυτό, οι οποίες θα χρησιμεύουν ως πηγή ρεύματος έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση διακοπής ρεύματος. Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε ότι λόγω ενός απρόβλεπτου προβλήματος το κατοικίδιο ζώο σας δεν θα πάρει ένα γεύμα. Το Nutri Vision Mini δεν θα σας απογοητεύσει σε καμία περίπτωση! Σημείωση: οι μπαταρίες δεν περιλαμβάνονται - αγοράστε τις ξεχωριστά.

Πάντα φρέσκο ​​φαγητό

Τα τρόφιμα που αποθηκεύονται στον τροφοδότη παραμένουν φρέσκα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η υψηλής ποιότητας σφράγιση σιλικόνης 360° εμποδίζει αποτελεσματικά τη ροή του αέρα, προστατεύοντας τα τρόφιμα από την οξείδωση. Επιπλέον, η συσκευή είναι εξοπλισμένη με ειδικό ξηραντικό που εξαφανίζει την υγρασία και έτσι εμποδίζει την αλλοίωση των τροφίμων. Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα - το κατοικίδιο ζώο σας θα παίρνει πάντα μια μερίδα φρέσκιας, υγιεινής τροφής.

Χαρακτηριστικά

  • Εισαγωγή: DC 5V 2A
  • Χωρητικότητα: 2,6 λίτρα
  • Επικοινωνία: Wi-Fi
  • Εμβέλεια: Έως 30m
  • Διαστάσεις: 191x191x315mm
  • Βάρος: Περίπου 1,55 κιλά
  • Υλικό: ABS
  • Για γάτες και μικρά σκυλιά

Χαρακτηριστικά

Είδος
Ταΐστρα
Τύπος
Μπολ με Δοχείο
Slow Feeder
Όχι
Αυτόματη
Ναι
Χρώμα
Λευκό

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5
  2. 2
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων

Αξιολογήσεις χρηστών

  • ikanellia
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Την έχω κάτι λιγότερο από έναν χρόνο και δουλεύει άψογα. Από τις πιο χρήσιμες αγορές που έχω κάνει. Πραγματικά μου έλυσε τα χέρια. Ο γάτος έχει μάθει τις ώρες που ρίχνει την τροφή και έχει σταματήσει να φωνάζει για φαγητό. Βολεύει απίστευτα και για όταν λείπετε για διακοπές. Ειδικά αν έχετε λαίμαργο γατί σαν το δικό μου, που άμα του βάλω όλη την τροφή των ημερών που θα λείπω, την καταβροχθίζει σε μία μέρα! Η σύνδεση με το app (android) έγινε πολύ εύκολα και μέχρι στιγμής δουλεύει ρολόι. Και η κάμερα κάνει μια χαρά τη δουλειά της. Την είχα πάρει στα 115€ και μέχρι στιγμής δεν έχω μετανιώσει ούτε 1€ από την τιμή.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Konstantina_Tzavella
    4
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ καλή φαίνεται μέχρι στιγμής. Τα μόνα μείον είναι ότι αν λείπεις και κοπεί το ίντερνετ ή το ρεύμα, η ταϊστρα παύει να λειτουργεί καθώς και το γεγονός ότι η κάμερά της δεν είναι νυχτερινής λήψης. Φαντάζομαι ότι για να βρεις ταϊστρα με νυχτερινή λήψη, θα πρέπει να πληρώσεις και περισσότερα χρήματα. Επίσης, αναρρωτιέμαι πώς θα προμηθεύομαι το φίλτρο.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • _John_
    5
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από Kooqie

    Συμβατο με TUYA & smartlife app.
    Πολύ ευχαριστημένος με την ταΐστρα αλλά αρχικά με παίδεψε με την αναγνώριση της συσκευης (QR από το κινητό στην κάμερα), παίξτε με την φωτεινότητα και την απόσταση αν δυσκολευτείτε.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • kostas.bbq
    4
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Σωτήρια σε όλα, αλλά το μόνο μείον είναι πως η κάμερα δεν έχει night vision κάτι που έχει το άλλο μοντέλο της που είναι και οικονομικότερο σε τιμή, οπότε αυτό θα πρέπει να επισημανθεί και προσεχθεί. Κατά τα άλλα επί της ουσίας είναι πραγματικά σωτήρια, λύνει τα χέρια κυριολεκτικά. Χειρισμός πανεύκολος, manual και wifi, κάνεις ότι θες. Τη συστήνω ανεπιφύλακτα είτε αυτή είτε το άλλο μοντέλο με τη night camera (προτιμότερο), θα ησυχάσετε πραγματικά όταν θέλετε να λείψετε.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • RossBlack
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ καλό και ποιοτικό προϊόν.

    Μπορείς να βλέπεις το κατοικίδιο κ το χώρο. Αν τοποθετηθεί σε στρατηγική θέση στο χώρο, είναι χρήσιμο κ για κάμερα σπιτιού.

    Μπορείς να μιλάς, να ακούς και να βλέπεις το κατοικίδιο μέσω του app, ακόμα και να καταγράφεις το βίντεο.

    Μπορείς να προγραμματίσεις κάθε πότε θα ταΐσει αυτόματα και πόσο. Κανει κ έναν ήχο που τον μαθαίνουν και τους προσελκύει.

    Πήρα δύο και το μόνο μου πρόβλημα είναι πώς να σταματήσει να πηγαίνουν και οι δύο μαζί στο ίδιο. Πρέπει συνέχεια να τους χωρίζω.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • giannis954
    5
    11 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το προϊόν το έχω μόλις μια εβδομάδα περίπου αλλά ενθουσιάστηκα από την πρώτη στιγμή.
    Είναι άριστο σχεδιαστικά χωρίς περίπλοκους μηχανισμούς και κάνει υπεράριστα τη δουλειά του. Είναι εξοπλισμένο με κάμερα χωρίς όμως "night vision" όπως στο πιο ακριβό μοντέλο (FDW 020). Το αγαπημένο σας κατοικίδιο δεν θα πεινάσει ποτέ όσο λείπετε πάνω από το προβλεπόμενο διάστημα ή για διακοπές. Ξεπέρασε τις προσδοκίες μου και με το παραπάνω. Καλή ποιότητα πλαστικών και πολύ εύκολο στον χειρισμό και προγραμματισμό του, όπως και στη σύνδεση με το WiFi. Είτε με IOS, είτε με Android. Έχουμε πάρει 2 συσκευές
    Θεωρώ ότι και εντελώς άσχετοι, θα το καταφέρουν χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα. Εύχρηστη και η εφαρμογή της εταιρίας.
    Προσοχή στα μοντέλα και τις φωτογραφίες. Εγώ πήρα το μοντέλο FDW 050 με κάμερα. Το FDW 040 είναι ίδιο αλλά χωρίς κάμερα.
    Πέρα από την έλλειψη νυχτερινής λειτουργίας στην κάμερα, δεν έχω κάτι αρνητικό να προσάψω και την προτείνω για αγορά.
    Φοβόμουν να ξαναπάρω αυτόματη ταϊστρα μετά από μια αποτυχημένη αγορά πριν 2 χρόνια με πολύ κακό τρόπο λειτουργίας, αποθήκευσης φαγητού κτλ, που εκτός των άλλων ήθελε αλλαγή μπαταριών (κόστους 10€) μετά από 1 εβδομάδα χρήσης. Παροπλίστηκε και μάλλον θα πεταχτεί στα σκουπίδια.

    Update 31/12/2022: Φυσικά και πετάχτηκε η άχρηστη παλιά. (Ανακύκλωση).
    Η συσκευή δουλεύει όπως την πρώτη μέρα, δεν έχει δυσλειτουργήσει ποτέ και το μόνο πρόβλημα σε ενδεχόμενη αργοπορημένη επιστροφή στο σπίτι είναι η γκρίνια της γατούλας. Όχι όμως επειδή πείνασε αλλά επειδή θέλει αγκαλιές. Η ξηρή τροφή διατηρείται άριστα.
    Έχετε υπ' όψιν μόνο το εξής: Τέτοιες συσκευές γίνονται στόχος επιθέσεων από τα κατοικίδια αν τους έρθει ανυπομονησία για φαγητό. Εγώ την έβαλα κάτω από ένα σκαμπό που δεν μετακινείται και πάνω από το καπάκι συμπλήρωσης της τροφής μερικά βαρίδια για να αποθαρρύνω τη γατούλα από το να επιτίθεται στην ταίστρα της. Κάτι που είχα παρατηρήσει στις αρχές. Δεν ήθελα να μάθω ποιος θα έβγαινε νικητής μιας τέτοιας μάχης παρά τα εξαιρετικά υλικά που έχει χρησιμοποιήσει η εταιρεία κατασκεύης. 10/10

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    για αυτό που το θέλω είναι οκ καλή αγορά...

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

84 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
xristiana89

Μέχρι πόσα γεύματα την ημέρα μπορούν να προγραμματιστούν;

Δες όλες τις ερωτήσεις (2)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες