Razer PBT Keycap & Coiled Cable Upgrade Set Razer Green
Διάφορα Περιφερειακών

Razer PBT Keycap & Coiled Cable Upgrade Set Razer GreenΚωδικός: 30644897

Διαθέσιμο με ένα ταιριαστό Coiled Cable για μεγαλύτερη ελευθερία παιχνιδιού, μπορείτε επιτέλους να ολοκληρώσετε το πληκτρολόγιό σας με μια πραγματικά customizable εμφάνιση.

Δες όλη την περιγραφή
69,62
ΠαράδοσηΔευ, 16 Σεπ - Τετ, 18 Σεπ
+39,99 €

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 4 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 69,62 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 69,62 €

  2. 72,26 €

Περιγραφή

Doubleshot PBT Keycaps

Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας πλαστικό PBT, τα Keycaps έχουν υφή και αίσθηση που δε θα φθαρεί με τη χρήση. Διαθέτοντας διαφανείς λεζάντες με εξαιρετικά λεπτές γραμματοσειρές, η μοναδική διαδικασία χύτευσης doubleshot εξασφαλίζει ένα σχέδιο που δε θα ξεθωριάσει ποτέ με την πάροδο του χρόνου.

Matching Coiled Cable

Κανένα Setup πληκτρολογίου δε θα ήταν πλήρης χωρίς ένα όμορφο καλώδιο, γι’ αυτό και το σετ συνοδεύεται από ένα καλώδιο που κάνει ακριβώς αυτό. Με δυνατότητα επέκτασης έως και 2 μέτρα, σας δίνει επίσης μεγαλύτερη ευελιξία για την τοποθέτηση του πληκτρολογίου.

Κατασκευαστής

Razer

Χαρακτηριστικά

Είδος
Keycap

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 1
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Stratelhs
    5
    6 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Τι να πεις για Razer ?? Πολύ όμορφα και ποιοτικά keycaps και πάνω στο μαύρο μου πληκτρολόγιο με κόκκινο φωτισμό τα πράσινα keycaps δείχνουν τέλεια . Πολύ τακτοποιημένη συσκευασία μέσα και στα έχει οργανωμένα τα πλήκτρα ώστε να τα κουμπώσεις με την μια και με την σειρά στο πληκτρολόγιο σου . Όσο για το καλώδιο στα θετικά του πολύς καλής ποιότητας και κατασκευής αλλά θα το ήθελα ένα κλικ μεγαλύτερο σε μήκος αν και εν τέλη έφτασε κάτω στο PC χωρίς κάποιο ιδιαίτερο θέμα . Περισσότερα στο βίντεο review μου στο youtube https://www.youtube.com/watch?v=UPqgFDuFdR0&ab_channel=Stratelhs

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • George_Saltidis
    2
    6 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Τα keycaps ειναι ομορφα και ειναι αρκετα καλης ποιοτητας, το coiled cable για ολους τους custom keyboard fans μην το σκεφτεστε καν πραγματικα τραγικο, αμα καποιος ενδιαφερεται πιο πολυ για το καλωδιο ας ψαξει για κατι αλλο γιατι το καλωδιο ειναι κακης ποιοτητας, σχετικα κοντο και το coil ειναι μικρο, οπως και καθε αλλο Razer προιον ειναι λιγο overpriced ...

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

15 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Δες όλες τις ερωτήσεις (3)