LG 27UP650-W IPS HDR Gaming Monitor 27" 4K 3840x2160 με Χρόνο Απόκρισης 5ms GTG
Οθόνες Υπολογιστών

LG 27UP650-W IPS HDR Gaming Monitor 27" 4K 3840x2160 με Χρόνο Απόκρισης 5ms GTGΚωδικός: 30736556

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2021
  • Aspect ratio 16:9
  • Αντίθεση 1200:1
  • AMD FreeSync, Dynamic Action Sync
  • HDR400, Black Stabilizer
  • Σύνδεση: DisplayPort, HDMI
Δες όλη την περιγραφή
348,00
ΠαράδοσηΠαρ, 25 Οκτ - Παρ, 15 Νοε
+23,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

Θα χρειαστείς μαζί

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 348,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 348,00 €

Περιγραφή

Κατακτώντας τη λεπτομέρεια

Η οθόνη της LG σας δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνετε περιεχόμενο ανάλυσης 4K και HDR, όπως ακριβώς το είχατε ονειρευτεί. Απευθύνεται σε όσους αναζητούν οθόνη υψηλής ανάλυσης με προηγμένα χαρακτηριστικά, κατάλληλη για gaming αλλά και καθημερινή χρήση, ψυχαγωγία και εργασία. Διαθέτει ανάλυση UHD 4K, HDR και IPS, που προσφέρει μοναδική θέαση με ρεαλιστικά χρώματα σε ευρεία γωνία. Τέλος, διαθέτει AMD FreeSync, Dynamic Action Sync και Black Stabilizer για να νικάς στις online μάχες σου.

VESA DisplayHDR 400

Ευκρινές και φωτεινό HDR

Η οθόνη υποστηρίζει το πρότυπο VESA DisplayHDR 400 με φωτεινότητα και αντίθεση ευρέος φάσματος, για μια ακόμα πιο απολαυστική οπτική εμπειρία εικόνων, ταινιών και παιχνιδιών HDR.

Εφέ HDR σε περιεχόμενο SDR

Η οθόνη UHD 4K HDR της LG μπορεί ουσιαστικά να μετατρέψει τυπικό περιεχόμενο σε βίντεο ποιότητας HDR στην οθόνη. Βελτιώνει τη χαρτογράφηση των αποχρώσεων και τη φωτεινότητα του περιεχομένου SDR σε εμπειρία τύπου HDR.

IPS με DCI-P3 95% (τυπ.)

Αληθινά χρώματα και ευρύ οπτικό πεδίο

Η οθόνη IPS με δυνατότητα κάλυψης του φάσματος DCI-P3 κατά 95%, παρέχει εκπληκτική χρωματική ακρίβεια και ευρεία γωνία θέασης, αποδίδοντας χρώματα υψηλής πιστότητας για την αναπαραγωγή σκηνών όλο ζωντάνια, ώστε να απολαμβάνετε το ψυχαγωγικό σας περιεχόμενο.

Καθηλωτική εμπειρία παιχνιδιού

Βελτίωση παιχνιδιών σε ανάλυση έως και 4K και HDR

Το μοντέλο 27UP650 δίνει ώθηση στη νέα εποχή της εμπειρίας βιντεοπαιχνιδιών με ανάλυση 4K HDR, προσφέροντας συγκινήσεις με ικανοποιητική εικόνα, αλλά και βοηθώντας σας να νικάτε στις μάχες χάρη στα AMD FreeSync, Game Mode, Dynamic Action Sync και Black Stabilizer.

AMD FreeSync

Ρευστή και γρήγορη κίνηση

Με την τεχνολογία AMD FreeSync, οι παίκτες μπορούν να απολαμβάνουν απρόσκοπτη, ομαλή κίνηση σε παιχνίδια δράσης με υψηλή ανάλυση. Ουσιαστικά μειώνει τις αλλοιώσεις και το τρέμουλο της οθόνης.

Αντιδράστε ταχύτερα στους αντιπάλους

Dynamic Action Sync

Το Dynamic Action Sync μειώνει την καθυστέρηση εισόδου (input lag), βοηθώντας τους παίκτες σε κρίσιμες στιγμές και σε πραγματικό χρόνο.

Επιτεθείτε πρώτοι στο σκοτάδι

Black Stabilizer

Το Black Stabilizer βοηθά τον παίκτη να αποφεύγει τους ελεύθερους σκοπευτές που κρύβονται στα πιο σκοτεινά μέρη και να ξεφεύγει γρήγορα από καταστάσεις όταν βλέπει την αναλαμπή.

Απολαύστε περιεχόμενο 4K και HDR

Ζωηρά και ρεαλιστικά

Περιεχόμενο HDR από υπηρεσίες πολλαπλού streaming. Απολαύστε ζωντανή εικόνα με ευρύ χρωματικό εύρος όταν παίζετε στην οθόνη LG UHD 4K με τεχνολογία VESA DisplayHDR 400 και υποστήριξη χρωματικού φάσματος DCI-P3.

OnScreen Control

Ευκολότερο περιβάλλον χρήσης

Προσαρμόστε την επιφάνεια εργασίας διαιρώντας την οθόνη ή ρυθμίζοντας τις βασικές επιλογές της οθόνης με μερικά κλικ του ποντικιού.

Εργονομική σχεδίαση

Ευκολία και άνεση

Η βάση με ένα κλικ, διευκολύνει την εγκατάσταση χωρίς την ανάγκη άλλου εξοπλισμού. Μπορείτε να προσαρμόσετε με ευελιξία την κλίση, το ύψος και την περιστροφή της οθόνης στον οριζόντιο άξονα, για τοποθέτηση στη βέλτιστη θέση για εσάς.

Περιεχόμενα συσκευασίας:

  • Οθόνη
  • Βάση
  • Καλώδιο τροφοδοσίας
  • Καλώδιο HDMI
  • Καλώδιο DisplayPort

Κατασκευαστής

LG

Χαρακτηριστικά

Βασικά Χαρακτηριστικά

Panel
IPS
HDR
Ναι
Curved
Όχι
UltraWide
Όχι
Διαγώνιος
27 "
Ανάλυση
3840x2160
Αντίθεση
1200 :1
Χρόνος Απόκρισης (GTG)
5 ms
Ρυθμός Ανανέωσης
60 Hz
Aspect Ratio
16:9

Εργονομία Βάσης

Ρύθμιση Κλίσης
Όχι
Ρύθμιση Ύψους
Όχι
Κατακόρυφη Περιστροφή
Όχι
Οριζόντια Περιστροφή
Όχι
Δυνατότητα Επιτοίχιας Τοποθέτησης (Vesa)
100 x 100 mm

Συνδεσιμότητα

Τύπος Σύνδεσης
DisplayPort, HDMI

Έξτρα Χαρακτηριστικά

Είδος Monitor
Gaming Monitor
Ηχεία
Όχι
Δυνατότητες & Λειτουργίες
FreeSync
Eye Comfort
Όχι
Χρώμα
Λευκό

Ενεργειακή Ετικέτα

Κατανάλωση Ενέργειας
32 kWh/1000h
Ενεργειακή Κλάση
G

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • urbilum_urbilum
    4
    11 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Η οθόνη που αντικατέστησε ήταν μια HP 22” spva καλής σειράς του 2010, άρα μετά από τόσο καιρό είναι λογικό να έχω απαιτήσεις, τη διάλεξα 4Κ και 27" για να μην έχω κόκκο στα γράμματα και θεωρώ ότι αν δεν παίζεις παιχνίδια, δεν υπάρχει λόγος να πας σε μικρότερη ανάλυση, τη χρησιμοποιώ για δουλειές γραφείου και λίγο βίντεο.
    Λοιπόν το μεγάλο αρνητικό, η οθόνη έχει ips glow, δεν έχει blending όπως το ονομάζουν πολλοί, πίστευα ότι θα το έχουν ξεπεράσει μετά από τόσα χρόνια οι ips αλλά δεν, και απ ότι βλέπω από διπλανό ριβιού της ακριβότερης UP850 (έχει και εικόνες) είναι το πρόβλημα και σε ακριβότερες σειρές, σε σχέση με την UP600 βλέπω διαφορά μόνο στη βάση. το ips glow όταν είσαι direct μπροστά δεν είναι έντονο, ελάχιστα χειρότερο απο την spva, ειδικά σε φωτεινό δωμάτιο δεν υπάρχει, αλλά από τα πλάγια και σκοτεινό είναι,
    Η βάση τώρα για μένα δεν αξίζει, γιατί ενώ έχει περιστροφή (pivot) και πάνω-κάτω, δεν έχει αριστερά-δεξιά, ίσως με τα 50€ λιγότερα (από τη UP600) να έπαιρνα καλύτερη βάση, ή να έβαζα την παλιά, βέβαια είναι πανάλαφρη η οθόνη και δεν ζητάει πολλά από την βάση, ένα άλλο κακό είναι ότι δεν κατεβαίνει χαμηλότερα από 10εκ όταν την έχεις στο χαμηλότερο σημείο
    Την έχω δοκιμάσει και σε mac και σε pc, την αναγνωρίζουν σαν 32” LG ULTRAFINE, στο πισι ήταν πεντακάθαρη, στο mac απενεργοποίησα το smoothfont (με terminal) για να φτάσει την ευκρίνεια του πισι
    Είναι πολύ φωτεινή, πάρα πολύ, έχω την φωτεινότητα στο 0 και το κοντράστ στο 45, αλλά δεν είμαι σε τόσο φωτεινή μεριά, την παλιά την είχα στο 10/90.
    Με την φωτεινότητα στο 0 καίει 15 watt, και στο 100 καίει 40 watt.
    Στα διάφορα mode που έχει, συνήθως έχει κλειδωμένο εκτός από πολλά άλλα, και το κοντράστ, που είναι απαράδεκτo, γιατί αν δεν μειώσεις το κοντράστ δεν μειώνεται η γενική φωτεινότητα, άσε που μπορεί να επηρεάσει τα χρώματα, όταν αυξάνανε πολύ το κοντράστ, το γκρι των windows 10 γινόταν κιτρινωπό,
    Ίσως την έκαναν τόσο φωτεινή για να πετύχουν τις τιμές της αντίθεσης, ίσως δεν κατεβαίνει πολύ η φωτεινότητα γιατί χαμηλά έχεις led flickering
    Τώρα για επεξεργασίας εικόνας και καλιμπράρισμα έχει πολλές ρυθμίσεις αλλά όχι σε πολλά κλειδωμένα mode, δεν μπορώ να βοηθήσω, πάντως είναι wide gamut, έχει πιο πλατιά παλέτα για φωτογραφία αλλά σε καθημερινή χρήση τονίζει τα χρώματα, εγώ το είχα συνηθίσει γιατί και η προηγούμενη έτσι ήταν, στις φωτογραφίες είναι εντυπωσιακή.
    Δεν έχει αυτόματη επιλογή εισόδου, άρα για να αλλάζεις μεταξύ διάφορων εισόδων πρέπει να το κάνεις χειροκίνητα και δεν αναγνωρίζει αυτόματα ποια είναι ενεργή
    Όπως καταλαβαίνετε αναφέρομαι στα μειονεκτήματα, η οθόνη κατά τα άλλα είναι εντυπωσιακή, θα έλεγα αν βγάλεις εκτός το glow, που δεν φαίνεται όταν είσαι direct, μοιάζει με την οθόνη ips ενός iphone, τέλος αναφέρει ότι είναι gaming, όταν ενεργοποίησα την επιλογή, είδα διαφορά στο EIZO test (γκουγκλάρετε)
    Σε όλα τα τεστ του EIZOtest ήταν τέλεια, ειδικά στην ομοιομορφία, εκτός από το τεστ με τη γωνία θέασης,
    Στις γωνίες θέασης πάνω-κάτω και αριστερά δεξιά, μετά τις 45° πέφτει λίγο η φωτεινότητα, δεν χαλάνε τα χρώματα όπως στις TN, όμως αν κάνεις ταυτόχρονα αριστερά ή δεξιά και πάνω τότε πέρα από την μείωση της φωτεινότητας αυξάνεται δραματικά και το ips glow και βλέπεις μια θολούρα (βλέπε φωτό απο ριβιού στην UP850)
    Σε αυτή την αξιολόγηση αναφέρω μόνο τα ελαττώματα, δεν σημαίνει ότι άλλα μοντέλα ή μάρκες είναι καλύτερες από αυτή την οθόνη, επειδή βγαίνουν από κάτω στις αξιολογήσεις και λένε ουάου.
    Αν έχετε φωτεινό δωμάτιο η οθόνη είναι εντυπωσιακή, σε σκοτεινό θα δείξει τα μειονεκτήματα του πάνελ, ίσως σε σκοτεινό να παίρνατε VA πάνελ, όμως δεν κυκλοφορούν πολλά VA, άρα δεν είναι τόσο καλά όσο τα ips, υπάρχει και η επιλογή για ips πάνω από 600-800€ κάποιες eizo ή nec που έχουν φίλτρα για το ips glow αλλά δεν νομίζω να αξίζει, άσε που θα έχουν άλλα μειονεκτήματα.
    την πήρα 300€ και νομίζω αξίζει

    • Άνεση
    • Εικόνα
    • Απόκριση
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Γωνία θέασης
    • Μενού
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Άνεση
    • Εικόνα
    • Απόκριση
    • Γωνία θέασης
    • Μενού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

24 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις ερωτήσεις (1)

Παρόμοια προϊόντα

LG 27UP650-W IPS HDR Gaming Monitor 27" 4K 3840x2160 με Χρόνο Απόκρισης 5ms GTGLG 27UP650-W IPS HDR Gaming Monitor 27" 4K 3840x2160 με Χρόνο Απόκρισης 5ms GTGLG 27UP650P-W IPS HDR Gaming Monitor 27" 4K 3840x2160 με Χρόνο Απόκρισης 5ms GTGLG 27UP650P-W IPS HDR Gaming Monitor 27" 4K 3840x2160 με Χρόνο Απόκρισης 5ms GTGLG 27UL500-W IPS HDR Gaming Monitor 27" 4K 3840x2160 με Χρόνο Απόκρισης 5ms GTGLG 27UL500-W IPS HDR Gaming Monitor 27" 4K 3840x2160 με Χρόνο Απόκρισης 5ms GTGAsus TUF Gaming VG289Q1A IPS HDR Gaming Monitor 28" 4K 3840x2160 με Χρόνο Απόκρισης 5ms GTGAsus TUF Gaming VG289Q1A IPS HDR Gaming Monitor 28" 4K 3840x2160 με Χρόνο Απόκρισης 5ms GTGSamsung Odyssey G7 IPS HDR Gaming Monitor 28" 4K 3840x2160 144Hz με Χρόνο Απόκρισης 1ms GTGSamsung Odyssey G7 IPS HDR Gaming Monitor 28" 4K 3840x2160 144Hz με Χρόνο Απόκρισης 1ms GTG
από 348,00 €από 309,11 €από 330,00 €από 259,72 €από 437,94 €
ΚατασκευαστήςLGLGLGAsusSamsung
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
Διαγώνιος27 "27 "27 "28 "28 "
Περισσότερα χαρακτηριστικά