Intex Πισίνα Beachside 305x305x76cm
Πισίνες

Intex Πισίνα Beachside 305x305x76cm Κωδικός: 30796154

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Από υλικό 3 στρώσεων SuperTough
  • Χωρητικότητα νερού: 4.5m3
  • Χρόνος συναρμολόγησης: 30 λεπτά
  • Για ηλικίες άνω των 6 ετών

Η πισίνα της Intex είναι η κατάλλη επιλογή για οικογένειες που αναζητούν μια γρήγορη και εύκολη επιλογή πισίνας για την αυλή τους.

Δες όλη την περιγραφή
ΠαράδοσηΠέμ, 18 Ιουλ - Δευ, 22 Ιουλ
+53,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 4 τεμάχια

από 139,99 €

Περιγραφή

Μεταλλικός σκελετός

Ο έξυπνος σχεδιασμός της πισίνας προσφέρει απόλυτη σταθερότητα, καθώς περιλαμβάνει μεταλλικό σκελετό, ο οποίος συνδέεται με το ένα πάνελ τριπλής επίστρωσης PVC.

Πρόκειται για πολύ ανθεκτικό υλικό, ικανό να αντέξει και να αντισταθεί στις υψηλές θερμοκρασίες, στις φθορές και στις διατρήσεις ή τα σκισίματα.

Με αντλία φίλτρου & βαλβίδα αποστράγγισης

Διαθέτει αντλία φίλτρου και βαλβίδα αποστράγγισης για εύκολο και ελεγχόμενο άδειασμα, στην οποία συνδέεται και το λάστιχο του κήπου, ώστε το νερό να μπορεί να αδειάσει μακριά της.

Εύκολη εγκατάσταση

Η πισίνα έχει εύκολη εγκατάσταση και το μόνο που χρειάζεται είναι να επιλέξετε ένα επίπεδο σημείο να την τοποθετήσετε. Ιδανική για τον χώρο του κήπου, η πισίνα θα ενθουσιάσει τα παιδιά και θα αποτελέσει απαραίτητο αξεσουάρ για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

Τεχνολογία HydroAeration

Η τεχνολογία HydroAeration αποτελεί ένα σύστημα που χρησιμοποιείται σε ορισμένα φίλτρα πισίνας για να βελτιώσει την ποιότητα του νερού. Το σύστημα HydroAeration λειτουργεί με το να ανακινεί το νερό και να το αναμιγνύει με αέρα, δημιουργώντας μια σειρά από μικροσκοπικές φυσαλίδες. Αυτό το σύστημα δημιουργεί έναν πιο αποτελεσματικό τρόπο φιλτραρίσματος, καθώς οι φυσαλίδες αυξάνουν την επιφάνεια επαφής του νερού με τον αέρα, βοηθώντας το φίλτρο να αφαιρέσει περισσότερους ρύπους, βακτήρια και άλλες ακαθαρσίες από το νερό της πισίνας. Η τεχνολογία HydroAeration επίσης βελτιώνει την οξυγόνωση του νερού και μειώνει την ανάγκη για χημικά πισίνας, καθιστώντας την πιο φιλική προς το περιβάλλον και φιλική προς τους χρήστες της πισίνας.

Κατασκευαστής

Intex

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Μέγεθος
Οικογενειακές
Τύπος
με Μεταλλικό Σκελετό
PVC
Ναι

Διαστάσεις

Μήκος
305 εκ.
Πλάτος
305 εκ.
Ύψος
76 εκ.

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες