Ad
Biotherm Aquasource 48ωρη Κρέμα Προσώπου Ημέρας για Ενυδάτωση με Υαλουρονικό Οξύ 50ml
Κρέμες Προσώπου

Biotherm Aquasource 48ωρη Κρέμα Προσώπου Ημέρας για Ενυδάτωση με Υαλουρονικό Οξύ 50mlΚωδικός: 30841230

Το Aquasource Hyalu Plump Gel εμπλουτίζει άμεσα την επιδερμίδα με 48 ώρες ενυδάτωσης πολλαπλού βάθους για να καταπολεμήσει τις καθημερινές επιθέσεις για ορατά αναζωογονημένη, αναγεννημένη και λαμπερή...

Δες όλη την περιγραφή

Το Aquasource Hyalu Plump Gel εμπλουτίζει άμεσα την επιδερμίδα με 48 ώρες ενυδάτωσης πολλαπλού βάθους για να καταπολεμήσει τις καθημερινές επιθέσεις για ορατά αναζωογονημένη, αναγεννημένη και λαμπερή επιδερμίδα.

Δες όλη την περιγραφή
35,32
ΠαράδοσηΠαρ, 04 Οκτ - Τρί, 08 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

από 35,32 €

Περιγραφή

Το Aquasource Hyalu Plump Gel εμπλουτίζει άμεσα την επιδερμίδα με 48 ώρες ενυδάτωσης πολλαπλού βάθους για να καταπολεμήσει τις καθημερινές επιθέσεις για ορατά αναζωογονημένη, αναγεννημένη και λαμπερή επιδερμίδα.

Οφέλη

  • Με υαλουρονικά οξέα 2 μοριακών βαρών σε συνδυασμό με τα πατενταρισμένα αναγεννητικά προβιοτικά εκχυλίσματα Life Plankton™, καταπολεμά τις καθημερινές επιθέσεις για ορατά αναζωογονημένη, αναπλασμένη και λαμπερή επιδερμίδα
  • Διαθέτει μια φόρμουλα που κάνει καλό στο δέρμα και σέβεται την υδρόβια ζωή, καθώς και συσκευασία που είναι οικολογικά σχεδιασμένη

Υφή

Διαθέτει υφή δροσιστικού τζελ. Ένα φρέσκο και κρεμώδες άγγιγμα που λιώνει στην επιδερμίδα για να βοηθήσει στην αφύπνιση των αισθήσεων κάθε μέρα. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμη και για ευαίσθητες επιδερμίδες.

Δραστικά Συστατικά

  • Υαλουρονικά οξέα: Προσφέρουν ενυδατική δράση πολλαπλού βάθους. Χαμηλού μοριακού βάρους για γρήγορη διείσδυση σε βάθος και υψηλού μοριακού βάρους για τη συγκράτηση νερού στην επιφάνεια του δέρματος
  • Προβιοτικό εκχύλισμα Life Plankton: Συστατικό 100% φυσικής προέλευσης που ενισχύεται μέσω μιας διαδικασίας ζύμωσης μπλε βιοτεχνολογίας για να βοηθήσει στην άμυνα, ανανέωση και ενδυνάμωση του δέρματος

Life Plankton

Το Life Plankton™ είναι ένα εκχύλισμα που περιέχει 35 θρεπτικά συστατικά και προσφέρει έντονη αναζωογονητική ενυδάτωση για ορατά καταπραϋνόμενη, απαλή και λαμπερή επιδερμίδα.

Παράγεται με βιώσιμο τρόπο στη Γαλλία από το 1994 και είναι 100% φυσικό, βιοδιασπώμενο και ανανεώσιμο, πιστό στις δεσμεύσεις μας για τη Blue Beauty.

Δρώντας σε 8 διαστάσεις της επιδερμίδας και παρέχοντας αποτελέσματα μέσα στις πρώτες 8 ημέρες χρήσης, τα εκχυλίσματα Life Plankton™ παρέχουν πολλαπλά οφέλη:

  • Επαναφέρουν την ισορροπία των φυσικών λειτουργιών του δέρματος
  • Μειώνουν τη δραστηριότητα της ελαστάσης
  • Δρουν ως ισχυρό αντιοξειδωτικό
  • Αποκαθιστούν τις φυσικές λειτουργίες του δέρματος
  • Εξισορροπούν τις φυσικές λειτουργίες του δέρματος
  • Ενισχύουν τον αντιμικροβιακό φραγμό του δέρματος
  • Βελτιώνουν την ποιότητα του δέρματος
  • Ενισχύουν τη φυσική άμυνα του δέρματος και προστατεύουν από την ηλικία, τις περιβαλλοντικές επιθέσεις και τις επιθέσεις του τρόπου ζωής, ενώ ενισχύουν τη λειτουργία αυτοπροστασίας του δέρματος και αποτρέπουν τις επιθέσεις στα κύτταρα του δέρματος

Οδηγίες Χρήσης

Πότε: Εφαρόστε το Aquasource Hyalu Plump Gel κάθε πρωί ή/και βράδυ σε καθαρισμένο και τονωμένο δέρμα.

Πώς: Τοποθετήστε μία δόση Aquasource Hyalu Plump Gel στην παλάμη του χεριού σας. Χρησιμοποιώντας και τα δύο χέρια, απλώστε το στο πρόσωπο με μια προς τα έξω κατεύθυνση ξεκινώντας από το κέντρο. Ολοκληρώστε με το λαιμό και το ντεκολτέ για έντονη ενυδάτωση. Αποφύγετε το περίγραμμα των ματιών.

Συμβουλή: Για να αυξήσετε την αναπλαστική του δράση στην επιδερμίδα, χρησιμοποιήστε το μαζί με τον ορό αντιγήρανσης Life Plankton Elixir για επιπλέον ενυδάτωση.

Blue Beauty

Πιστό στις δεσμεύσεις της Blue Beauty, το Aquasource Hyalu Plump Gel είναι εμποτισμένο με 100% φυσικά, ανανεώσιμα και βιοδιασπώμενα προβιοτικά εκχυλίσματα Life Plankton™ και υαλουρονικό οξύ. Το πλαστικό καπάκι είναι 100% ανακυκλωμένο και το γυάλινο βάζο είναι κατασκευασμένο από 40% ανακυκλωμένο γυαλί.

Κατασκευαστής

Biotherm

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
Ημέρας
Δράση
Ενυδάτωση
Τύπος Επιδερμίδας
Όλοι οι Τύποι
Ανδρική
Όχι
Διάρκεια
48ωρη
Ηλικία
Για Όλες τις Ηλικίες
Χρώμα
Χωρίς Χρώμα
Λαιμού
Όχι

Σύνθεση

Υφή
Cream
Vegan
Όχι
Χωρίς Δοκιμή σε Ζώα (cruelty free)
Όχι
Δραστικό Συστατικό
Υαλουρονικό οξύ

Ποσότητα

Όγκος
50 ml

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Αποτελεσματικότητα
    • Απορρόφηση
    • Αίσθηση
    • Άρωμα
    • Θα την αγόραζα ξανά
    • Πρακτική συσκευασία

Ερωτήσεις

36 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
LK1111

Τι μυρωδιά έχει η συγκεκριμένη κρέμα

Δες όλες τις ερωτήσεις (1)