Woox Ασύρματο Κουδούνι Πόρτας με Κάμερα και Wi-Fi
Θυροτηλέφωνα & Θυροτηλεοράσεις

Woox Ασύρματο Κουδούνι Πόρτας με Κάμερα και Wi-FiΚωδικός: 30881621

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Είδος: Smart Κουδούνι
  • Ασύρματη Επικοινωνία
  • Συνδεσιμότητα: Wi-Fi
  • Ενσωματωμένη Κάμερα
  • Τροφοδοσία: 2 x 18650 Μπαταρίες
91,00
ΠαράδοσηΠαρ, 20 Σεπ - Τρί, 24 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 10 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 86,39 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    86,39 €

  2. Επίσημος μεταπωλητής
    79,00 €

  3. Επίσημος μεταπωλητής
    91,00 €

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
R9061

Χαρακτηριστικά

Είδος
Κουδούνι
Ασύρματο
Ναι
με Οθόνη
Όχι
με Κάμερα
Ναι

Smart Ιδιότητες

Συνδεσιμότητα
Wi-Fi

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 1
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • silencer
    2
    4 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Δεν ειμαι ευχαριστημενος απο το προϊόν εχοντας το πλέον ενα μήνα και προσπαθώντας να λυσω τα οποια προβληματα με πατέντες.

    Ξεκινωντας απο τα λιγα θετικα:

    - Η ποιότητα και το ευρος της εικόνας ειναι υπεραρκετά και φαίνονται καθαρα τα προσωπα
    - Ειναι πολυ ευκολη στο σεταρισμα της (wireless)

    Αρνητικά:

    - Η εμβέλεια του κουδουνιου που δουλευει σε RF 433.92MHz ειναι θα ελεγα μικρή. 20 μετρα το εχω απο την πυλη μας με εναν τοιχο να μεσολαβει και τις μισες φορες το σημα δεν φτανει με αποτελεσμα να μην ξερω οτι καποιος χτυπαει το κουδουνι καθως το chime που συμπεριλαμβάνεται δεν κανει ήχο. Κρατηστε στα υποψιν οτι προηγουμενως ειχα ενα φθηνο legrand απλο κουδουνι (χωρις καμερα κλπ) και το chime του επιανε παντα δουλευοντας και εκεινο στα 433.92mhz και ηταν τοποθετημενα στις ιδιες θεσεις.

    - Ευτυχως το παραπανω καπως παλευεται με την εννοια οτι λαμβανεις ειδοποιηση στα κινητα που εχεις συνδεσει. Αρκει οσοι ειναι στο σπιτι να εχουν μαζι τους το κινητο. Για να το λυσω ομως και αυτο, πηρα google speakers και displays ωστε τουλαχιστον να μου ανακοινωνουν εκεινα οτι "someone is at the door". Ποια ηταν η εκπληξη? Οτι με την woox εφαρμογη συνδεδεμενη στο google home, τα ηχεια δεν μου ανακοινωναν τον επισκεπτη!!! Μετα απο πολυ αναζητηση βρηκα οτι το συγκεκριμενο κουδουνι παραγεται ουσιαστικα απο την tuya και ετσι ειναι συμβατο και με τα applications tuya και smart life. Ετσι λοιπον εβαλα αυτα τα applications αντι για της woox και συνδεοντας τα στο google home ως δια μαγειας αρχισαν οι ειδοποιησεις κανονικα. Ωστοσο κρατηστε σαν δεδομενο οτι δεν λειτουργει και πολυ καλα με τα google displays υπο την εννοια οτι δεν σου ανοιγει αυτοματα το video της καμερας οταν καποιος παταει το κουδουνι. Απλα σου λεει οτι καποιος ειναι στην πορτα. Τεσπα μικρο το κακο...

    - Ανιχνευση κινησης.... Χάλια. Εκανα ατελειωτα πειραματα, περνουσα μπροστα απο την πορτα τιποτα. Σε οποιοδηποτε επιπεδο ευαισθησιας. Καποιες φορε ξυπνουσε και μαλιστα οταν απομακρυνομουν. Τιποτα απλα απηυδησα και εχω κλεισει εντελως το motion detection. Δεν το πολυχρειαζομουν αλλωστε και τρωει και μπαταρία

    - Τελευταιο και χειροτερο... Διαρκεια μπαταριας. Εχει 2x18650 μπαταριες και ισχυριζονται οτι κρατανε 6-8 εβδομαδες. Εγω με σημα στο wifi 64% (ουτε τελειο αλλα ουτε και κακό) , απενεργοποιημενο το motion sensor και μειωνοντας την αναλυση δεν εχω καταφερει να το κρατησω ζωντανο πανω απο 4 ημερες. Και το κουδουνι μου χτυπαει 4-5 φορες την ημερα το πολυ. Αναγκαστηκα και πηρα επαναφορτιζομενες μπαταριες ιδιου τυπου και φορτιστη μηπως οι αρχικες μπαταριες ηταν χαλασμενες. Μαλιστα πηρα μπαταριες υψηλοτερης περιεκτικοτητας. Τιποτα... Και με τις καινουριες αντε ναβγαζουν πενθημερο. Οποτε καθε 4-5 μερες αλλαζω μπαταριες.

    Δεν αξιζει παιδια μακρια! Εγω ψαχνω εναλλακτικες λυσεις.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Τελεια εικονα μερα & νυχτα με αρκετα μεγάλη διαρκεια μπαταριων.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

8 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη