Μαγνητικό Παιχνίδι Κατασκευών Μαγνητικά Κομμάτια 46τμχ για Παιδιά 3+ Ετών
Παιχνίδια Κατασκευών

Μαγνητικό Παιχνίδι Κατασκευών Μαγνητικά Κομμάτια 46τμχ για Παιδιά 3+ ΕτώνΚωδικός: 30882044

Μαγνητικά τρίγωνα και τετράγωνα που θα βοηθήσουν τα παιδιά σας να περάσουν δημιουργικά το χρόνο τους. Μπορούν να χρησιμοποιήσουν την παρατηρητικότητά τους και να φτιάξουν τα στοιχεία που βλέπουν στο

Δες όλη την περιγραφή

Μαγνητικά τρίγωνα και τετράγωνα που θα βοηθήσουν τα παιδιά σας να περάσουν δημιουργικά το χρόνο τους. Μπορούν να χρησιμοποιήσουν την παρατηρητικότητά τους και να φτιάξουν τα στοιχεία που βλέπουν στο εγχειρίδιο. Ή μπορεί να χρησιμοποιούν τη δική τους φαντασία και να κατασκευάζουν τα δικά τους κτίρια και κατασκευές.

Δες όλη την περιγραφή
30,19
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 5+ τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 27,35 €

Περιγραφή

Μαγνητικά τρίγωνα και τετράγωνα που θα βοηθήσουν τα παιδιά σας να περάσουν δημιουργικά το χρόνο τους. Μπορούν να χρησιμοποιήσουν την παρατηρητικότητά τους και να φτιάξουν τα στοιχεία που βλέπουν στο εγχειρίδιο. Ή μπορεί να χρησιμοποιούν τη δική τους φαντασία και να κατασκευάζουν τα δικά τους κτίρια και κατασκευές. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν τις 16 κάρτες μη μαγνητικών ψηφίων για να μάθουν βασικές μαθηματικές δεξιότητες. Οι μαγνήτες είναι ισχυροί και όλα τα μαγνητικά κομμάτια παραμένουν σταθερά στη θέση τους.

Κατασκευαστής

OEM

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
15012MGT00CL
Είδος
Μαγνητικά Παιχνίδια
Ηλικία
3 + ετών

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Maria_Maltezaki7975

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ συμπαθητικό το παιχνίδι, το μόνο που έχω να σχολιάσω είναι ότι τα μαγνητικά κομμάτια είναι λιγότερα από 46, προσμετρωνται σε αυτά κάποιες κάρτες με αριθμούς και σύμβολα πράξεων που προς το παρόν δεν έχουμε παίξει.

    • Ποιότητα
    • Διασκεδαστικό
    • Ήταν σχετικά ενδιαφέρον
    • Σχέση ποιότητας - τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

25 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη