Petoneer Nutri Vision Smart Dispenser Αυτόματη Ταΐστρα για Σκύλο σε Λευκό χρώμα 3.7lt
Ταΐστρες & Ποτίστρες Σκύλων

Petoneer Nutri Vision Smart Dispenser Αυτόματη Ταΐστρα για Σκύλο σε Λευκό χρώμα 3.7ltΚωδικός: 30936276

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Χωρητικότητα: 3,7 λίτρα
  • Διαστάσεις: 230 x 246 x 352 mm
  • Συνδεσιμότητα: Wi-Fi
  • Εμβέλεια: 30 m
  • Καθαρό βάρος: 2,2 κιλά
Δες όλη την περιγραφή
94,50
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 3 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 94,50 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 113,86 €

  2. 94,49 €

  3. 121,00 €

  4. 121,00 €

  5. 156,20 €

  6. 114,95 €

  7. 105,00 €

  8. 94,50 €

  9. 97,34 €

  10. 155,91 €

  11. 169,24 €

Περιγραφή

Έξυπνη ταΐστρα για κατοικίδια με κάμερα από την Petoneer.

Μείνετε συνδεδεμένοι με το κατοικίδιό σας

Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με κάμερα 720p με πρόσθετη λειτουργία Night Vision, η οποία παρέχει άνετη θέαση ακόμα και τη νύχτα. Έτσι, μπορείτε πάντα να ελέγχετε τα κατοικίδιά σας όταν δεν είστε στο σπίτι - ανεξάρτητα από την ώρα της ημέρας. Επιπλέον, η λειτουργία αμφίδρομης φωνής σάς επιτρέπει να μιλάτε με τα κατοικίδιά σας και να τους δίνετε εντολές από απόσταση. Δεν θα χάσετε την επαφή με το κατοικίδιό σας ακόμα κι αν βρίσκεστε στην άλλη άκρη της χώρας ή του κόσμου. Θέλουν περισσότερα? Με τη λειτουργία φωτογραφίας και βίντεο, μπορείτε εύκολα να απαθανατίσετε κάθε πολύτιμη στιγμή της ζωής του κατοικίδιου σας.


Έξυπνη σίτιση

Μια ειδική εφαρμογή σάς επιτρέπει να προγραμματίσετε την ώρα του ταΐσματος, καθώς και τον αριθμό των μερίδων. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε εύκολα να φροντίσετε τις υγιεινές διατροφικές συνήθειες του κατοικίδιου ζώου σας - αποτρέψτε το από την υπερκατανάλωση τροφής και φροντίστε να μην πεινάει. Από εδώ και στο εξής, έχετε επίσης μια επισκόπηση του ιστορικού σίτισης του κατοικίδιου σας. Εξασφαλίστε του μια ισορροπημένη διατροφή και λάβετε μια ειδοποίηση από την εφαρμογή όταν ο σκύλος ή η γάτα σας έχει φάει τη μερίδα τους. Μπορείτε επίσης, φυσικά, να δώσετε τροφή στο κατοικίδιό σας και εκτός του κανονικού χρόνου ταΐσματος. 

Έξυπνο σχέδιο

Με δύο σετ έξυπνων ενσωματωμένων αισθητήρων, το Nutri μπορεί να σας παρέχει αποτελεσματικά πληροφορίες για το πόση τροφή έχει απομείνει και εάν λείπει. Δεν έχετε πρόχειρο το smartphone σας για να λαμβάνετε ειδοποίηση ότι τελειώνουν τα τρόφιμα; Μην ανησυχείτε! Οι ενδείξεις LED σας ενημερώνουν επίσης πότε πρέπει να ξαναγεμίσετε. Ταυτόχρονα, η δεξαμενή έχει σχεδιαστεί για να αποτρέπει το μπλοκάρισμα μικρών σωματιδίων τροφίμων σε αυτήν. Ο μειωτήρας και η χαμηλή ταχύτητα διασφαλίζουν επίσης ότι η σωστή ενέργεια είναι πάντα διαθέσιμη για τροφοδοσία. Η αντιστροφή της περιστροφής του ρότορα είναι ιδανική σε περίπτωση μπλοκαρίσματος.

Σίτιση με το πάτημα ενός κουμπιού

Ακόμη και χωρίς τηλέφωνο, μπορείτε να ταΐσετε το κατοικίδιό σας άνετα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε ένα κουμπί για να χρησιμοποιήσετε την επιλογή χειροκίνητης τροφοδοσίας. Φοβάστε ότι το κατοικίδιό σας θα πατήσει κατά λάθος το κουμπί και θα φάει μια επιπλέον μερίδα; Μην ανησυχείτε! Χρησιμοποιήστε την επιλογή απενεργοποίησης που είναι διαθέσιμη στην εφαρμογή και μην ανησυχείτε άλλο.

Χώρος για Powerbank

Μια αόρατη υποδοχή στο πίσω μέρος της συσκευής σας επιτρέπει να τοποθετήσετε ένα powerbank, το οποίο μπορεί να λειτουργήσει ως εφεδρική μπαταρία σε περίπτωση διακοπής ρεύματος. Δεν περιορίζεται πλέον στην κανονική τροφοδοσία του δικτύου - Το Petoneer Nutri Vision σας δίνει την ελευθερία επιλογής και την εγγύηση αξιόπιστης λειτουργίας ακόμα και σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.

Χαρακτηριστικά

  • Διαστάσεις: 230 x 246 x 352 mm
  • Καθαρό βάρος: 2,2 κιλά
  • Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος: DC 5V/2A
  • Χωρητικότητα: 3,7 λίτρα
  • Ανάλυση: 720p
  • Συνδεσιμότητα: Wi-Fi
  • Εμβέλεια: 30 m
  • Εφαρμογή: Petoneer

Χαρακτηριστικά

Είδος
Ταΐστρα
Τύπος
Μπολ με Δοχείο
Slow Feeder
Όχι
Αυτόματη
Ναι
Χρώμα
Λευκό

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 6
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1
Αξιολόγησε το προϊόν
  • codedas
    1
    1 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Τα πιο πεταμένα λεφτά που έχω δώσει στη ζωή μου για οποιοδήποτε προϊόν τεχνολογίας:
    -Σχεδόν τα μισά λεφτά της συσκευής πάνε στην κάμερα (γιατί κατά τ' άλλα πρόκειται γι' απολύτως φθηνιάρικη και χαμηλής ποιότητας κατασκευή) η οποία όμως δεν έχει motion detection οπότε ουσιαστικά είναι άχρηστη (δε μπορείς να δεις καν πόση τροφή έχει το μπολάκι εκεί που είναι τοποθετημένη)...μπορείτε απλά να πάρετε μια web κάμερα με 20€-30€ με motion detection, να τη βάλετε δίπλα σε μια ταΐστρα των 40€-50€ (ώστε να μπορεί να βλέπει κανείς αν και πότε πήγε το κατοικίδιο να φάει, αν έχει το μπολάκι αρκετή τροφή κ.λπ.) και να κάνετε τη δουλειά σας 10 φορές καλύτερα και πιο οικονομικά!
    -Μέσα σε 2 μήνες έχασε εντελώς επαφή με το Wi-Fi (μόνιμη κατάσταση «Offline» κ.λπ.) και δε μπορέσαμε να το συνδέσουμε ποτέ ξανά, ούτε καν σετάροντας τη συσκευή από την αρχή...αντιπροσωπεία μέχρι στιγμής άφαντη ανύπαρκτη, ψάχνουμε να βγάλουμε άκρη με τον προμηθευτή (θα επανέλθω σύντομα με update)...

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • pprince
    5
    3 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από Kooqie

    Καλή φάση είναι απλά αν έχετε πρόβλημα με
    μυρμήγκια στο σπίτι, θα σας το κάνουνε καλοκαιρινό το ταΐστρόνι…

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Thanos_Panagouleas
    5
    7 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Μετά από πολλούς μήνες χρήσης έχω να πω ότι είναι πολύ ποιοτικό προιόν. Κάνει αυτό που λέει πολύ καλά και αξίζει την υψηλή του τιμή.

    Προβληματα που έχουμε δει:

    Δυο τρεις φορές έχει τύχει να βγάζει περισσότερες φορές φαγητό απ'οτι πρέπει. Αυτό έχει συμβεί μετά από πολλά manual feeds. Νομίζω είναι κάποιο bug σχετικά με maximum feeds per day. Δεν νομίζω να σας απασχολήσει.

    Σε περιπτώσεις blackout ή αλλαγής ώρας τa feeding times μπορεί να ξαναθέλουν ρύθμιση. Δεν έχουμε ακόμα δοκιμάσει να συνδέσουμε battery bank γιατί όταν λείπουμε ταξίδι όλο και κάποιος έρχεται στο σπίτι. Άλλωστε στο app βλέπουμε όλα τα successful feeds.

    Το app είναι πολύ user-friendly. H καμερα μερικές φορές κολλάει και θέλει επανεκίνηση το app.

    H κάμερα δε στρήβει αλλά ο φακός είναι ευρυγώνιος. Επίσης παρόλο που ξέρεις πόσα γραμμάρια τροφής έχουν πέσει στο δοχείο, δε μπορείς να δεις με τη κάμερα το δοχείο και δεν ξέρεις αν η γάτα σου την έχει ήδη φάει.

    Το audio δεν είναι two-way. Ή ακούς ή μιλάς. Δεν είναι όμως θέμα γιατί οι γάτες γενικά δε μιλούν :-). Η δική μας έρχεται καμοιά φορά αν τη φωνάξουμε. Αν πάλι τη ταϊσουμε τρέχει και τη βλέπουμε να έρχεται από τη κάμερα. - Επίσης αν η κοπέλα μου έχει το κινητό σε σίγαση και τη ψάχνω, καμοιά φορά της μιλάω από τη ταιστρα. To ηχείο είναι δυνατό :-)

    Ο ήχος όταν ρίχνει φαγητό είναι αποκρουστικός και μοιάζει σαν συναγερμός. Τον έχουμε απενεργοποιήσει από το app. H ένταση του ήχου της ξηράς τροφής που πέφτει στο πλαστικό δοχείο είναι αρκετά δυνατή και πάντα η γάτα μας τον ακούει.

    Κανένα από τα προβλήματα δεν είναι αρκετά σημαντικό. Σε όλα τα σημαντικά σημεία το προιόν είναι άψογο και η ποιότητα των πλαστικών υψηλή! Ιδανικό για να ελέγχετε τη δοσολογία της τροφής της γάτας σας. Ο μόνος περιορισμός είναι ότι η τροφή πρέπει να είναι ξηρά.

    UPDATE: 29/8/2023: Το προιόν λειρουργεί ακόμα άψογα όπως και πριν. Τα πλαστικά του σε τέλεια κατάσταση όπως όταν το αγοράσαμε.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • michalis42
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Για αυτά που προσφέρει και το κόστος που έχει που είναι γύρω στα 100 ευρώ, είναι πάρα πολύ καλό.

    Ενημέρωση: μετά από 1 μήνα χρήσης, έχω να πω ότι αυτή η ταΐστρα είναι απίστευτη! Πάντα οι μερίδες βγαίνουν στην ώρα τους, και η κάμερα που έχει βοηθάει πάρα πολύ, γιατί βλέπεις απομακρυσμένα τον σκύλο σου που τρώει. Για σκύλο γύρω στα 10 kg το φαγητό για πρωί βράδυ σίτιση κρατάει γύρω στις 8 μέρες. Συστήνω αυτήν την ταΐστρα ανεπιφύλακτα. Αν δεν την βρίσκεται εδώ γύρω στα 100 ευρώ ψάξτε άλλου. Αγόρασα και αυτό το power bank και τοποθετείται τελεια στο άνοιγμα που έχει πίσω, το χρειάζεσαι αυτό αν έχεις διακοπές ρεύματος εκεί που μένεις, π.χ. στο χωριό … Xiaomi Mi Power Bank 3 Ultra Compact 10000mAh 22.5W με 2 Θύρες USB-A και Θύρα USB-C Μαύρο. Το power bank από Skroutz γύρω στα 17€.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • katerina_lagaria
    4
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το έχουμε ήδη δύο μήνες και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την εφαρμογή, η οποία ήταν πανεύκολη να την εγκαταστήσεις και χρησιμοποιείται χωρίς δυσκολία. Μπορείς να προγραμματίσεις τακτικά ταΐσματα από Δευτέρα έως Κυριακή και περισσότερες από μία φορές μέσα στη μέρα και επίσης μπορείς να πατήσεις "express feeding" και να ταΐσεις το κατοικίδιό σου άμεσα χωρίς να βρίσκεσαι στο χώρο ο ίδιος. Ένα μικρό πρόβλημα ήταν ότι ο μικρός μας γατούλης ανακάλυψε ότι μπορούσε να βάζει το πατουσάκι του μέσα από την εγκοπή και να βγάζει μία μία, δυο δυο τις κροκέτες με αποτέλεσμα να τρώει παραπάνω από αυτό που εμείς είχαμε προγραμματίσει. το ανακαλύψαμε όταν ήμασταν στο σπίτι και τον ακούγαμε να πηγαίνει και να βγάζει λίγες κροκέτες σε ώρες που δεν ήταν ρυθμισμένο για τάϊσμα το Petoneer. Ο μεγάλος γατούλης αντιθέτως που είναι πιο υπάκουος δεν δοκίμασε να φάει εκτός των ρυθμισμένων ωρών!! Οπότε αυτό εξαρτάται και λίγο από τον χαρακτήρα του γατούλη/της γατούλας. Σε γενικές γραμμές, είναι πολύ χρήσιμο για να μη μείνουν χωρίς τροφή τα κατοικίδια αν οι ιδιοκτήτες απουσιάσουν.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Xrhstos_Prwto
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Καλησπερα!
    Τι έχω 5 μέρες και είμαι πολύ ευχαριστημένος! Κάνει ότι ακριβώς υπόσχετε.
    Μπορείς να βλέπεις να ακούς και να μιλας στο γατάκι σου ή σκυλάκι σου όπου και αν βρίσκεσαι.
    Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα μείνει νηστικό.
    Παίρνει power bank το οποίο φορτίζει όσο είναι στο ρεύμα το μηχάνημα και σε περίπτωση διακοπής ρεύματος έχει κρατήσει στην μνήμη του τις ώρες που είναι προγραμματισμένο και βγάζει τις μερίδες κανόνικα και ας μην έχει wi fi!
    Το μόνο που δεν υπολόγισα ήταν το μέγεθος και δεν χωράει εκεί που ήθελα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Eξαιρετική αγορά. Μου έλυσε τα χέρια στην κυριολεξία.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

Ερωτήσεις

90 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
labradoretriever

το προϊόν είναι με μπαταρίες ή με ρεύμα και αν είναι με μπαταρίες τι μπαταρίες μπαίνουν ?

kostas.bbq

Δουλεύει και με τους 2 τρόπους, είτε μόνιμα στο ρεύμα είτε με powerbank. Εγώ την έχω μόνιμα στο ρεύμα, σε usb πρίζα.

Anna_Pappa2451

Καλησπέρα σε ενημερώνει με notification και με εικόνα ποια γατα πήγε να φάει η όχι?

Thanos_Panagouleas

Όχι. Η κάμερα είναι πολύ απλή και δεν καταγράφει κίνηση. Βλέπεις μόνο live αν την ανοίξεις. Μπορείς ταυτόχρονα να ταιζεις ενώ βλέπεις από τη κάμερα.
Αυτό που ρωτάς θα ήθελε κάποια άλλη συσκευή ή AI software.

Δες όλες τις ερωτήσεις (2)