Για την παρασκευή 1 λίτρου παγωτού:
όλο το περιεχόμενο του φακέλου (125 γρ. & 600ml γάλα με χαμηλά λιπαρά (1,5%)
- Αδειάστε το περιεχόμενο του φακέλου σε ένα βαθύ μπολ.
- Ζεστάνετε τα 300ml του γάλατος τουλάχιστον ως τους 80°C, ανακατεύοντας συνεχώς, προσθέστε το στο μπολ, μέχρι να διαλυθούν όλοι οι σβώλοι.
- Προσθέστε και το υπόλοιπο γάλα, κρύο, και ανακατέψτε για 5'.
- Αδειάστε το τελικό μείγμα σε κατάλληλες φόρμες και βάλτε στην κατάψυξη.
- Αναδεύετε το μείγμα κάθε περίπου 30', ώστε να αποκτήσει μαλακή υφή.