36 Στρατηγήματα, Η Μυστική Τέχνη του Πολέμου, Εισαγωγή στην Κινεζική Θεωρία Παιγνίων
Δοκίμια

36 Στρατηγήματα, Η Μυστική Τέχνη του Πολέμου, Εισαγωγή στην Κινεζική Θεωρία ΠαιγνίωνΚωδικός: 31006685

Τα 36 στρατηγήματα είναι ένα αρχαίο κινεζικό μυστικό εγχειρίδιο πολέμου, το οποίο αποτελεί ταυτόχρονα και έναν οδηγό στην τέχνη του δόλου.

Δες όλη την περιγραφή

Τα 36 στρατηγήματα είναι ένα αρχαίο κινεζικό μυστικό εγχειρίδιο πολέμου, το οποίο αποτελεί ταυτόχρονα και έναν οδηγό στην τέχνη του δόλου.

Δες όλη την περιγραφή
  • Συγγραφέας: Δημήτρης Μεθενίτης
  • Εκδότης: Σμίλη
  • Μορφή: Μαλακό Εξώφυλλο
  • Έτος έκδοσης: 2021
  • Αριθμός σελίδων: 200
  • Κωδικός ISBN-13: 9786185399801
  • Διαστάσεις: 15×23
14,00
ΠαράδοσηΔευ, 23 Σεπ - Τετ, 25 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 13,60 €

Περιγραφή

Τα 36 στρατηγήματα είναι ένα αρχαίο κινεζικό μυστικό εγχειρίδιο πολέμου, το οποίο αποτελεί ταυτόχρονα και έναν οδηγό στην τέχνη του δόλου. Εντελώς ανεξερεύνητος από φιλοσοφική άποψη στον δυτικό κόσμο, ο δόλος συνιστά ουσιαστικά την πεμπτουσία της κινεζικής στρατηγικής σκέψης και βρίσκει άμεση πρακτική εφαρμογή στον πόλεμο, στην πολιτική, στις επιχειρήσεις και σε ποικίλες πτυχές της καθημερινής ζωής. Σαφώς ανώτερα από τη δυτική θεωρία παιγνίων, τα 36 στρατηγήματα μπορούν να χρησιμεύσουν ως πολύτιμο θεωρητικό εργαλείο στον σύγχρονο κόσμο του ανταγωνισμού.

Ο Δημήτρης Μεθενίτης είναι διδάκτορας κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Humboldt του Βερολίνου, στο Τμήμα Ασιατικών και Αφρικανικών Σπουδών. Κατέχει δύο μεταπτυχιακά MA στον τομέα των Global Studies (Πανεπιστήμιο του Φράιμπουργκ) και Sciences of Religions (Πανεπιστήμιο της Πάντοβα) καθώς και BA στις Ασιατικές Σπουδές (Πανεπιστήμιο του Σέφιλντ). Υπήρξε υπότροφος του Πανεπιστημίου της πόλης Ναντζίνγκ στην Κίνα, όπου εργάστηκε επί δύο χρόνια (2004-2006) και διδάχτηκε την κινεζική γλώσσα.

Χαρακτηριστικά

Υπότιτλος
Εισαγωγή στην Κινεζική Θεωρία Παιγνίων
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
200
Έτος έκδοσης
2021
Διαστάσεις
15x23 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

9 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη