Petkit Intelligent Pet Dispenser Fresh Element Mini Wifi Αυτόματη Ταΐστρα Γάτας Λευκή 2.8lt
Ταΐστρες & Ποτίστρες Γάτας

Petkit Intelligent Pet Dispenser Fresh Element Mini Wifi Αυτόματη Ταΐστρα Γάτας Λευκή 2.8lt Κωδικός: 31011404

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Αυτόματη ηλεκτρική ταΐστρα
  • Ενεργειακά αποδοτική
  • Εύκολο να καθαριστεί
  • Σύνδεση με WiFi
  • Διαστάσεις: 315x319x170mm
  • Βάρος: 2.2kg
Δες όλη την περιγραφή
76,20
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 2 τεμάχια

από 76,20 €

Περιγραφή

To PetKit Fresh Element Mini Smart προσφέρει μια έξυπνη και βολική λύση για τη σίτιση του κατοικίδιου ζώου σας. Με τον προγραμματισμό των μερίδων, τον έλεγχο της εφαρμογής, τη διατήρηση της φρεσκάδας και τις λειτουργίες εύκολου καθαρισμού, αυτός ο αυτόματος διανομέας παρέχει έναν αξιόπιστο και αποτελεσματικό τρόπο για να διασφαλίσετε ότι το κατοικίδιο ζώο σας λαμβάνει τα γεύματά του στην ώρα τους, κάθε φορά.

Smart τεχνολογία

Ο διανομέας τροφής Fresh Element Mini είναι μια συσκευή αιχμής που σας επιτρέπει να ταΐζετε εύκολα το κατοικίδιό σας. Χρησιμοποιεί smart τεχνολογία για να αυτοματοποιήσει τη διαδικασία και να διασφαλίσει ότι ο τριχωτός σας φίλος λαμβάνει τα γεύματά του στην ώρα τους, ακόμη και όταν δεν είστε στο σπίτι.

Έλεγχος Μερίδων

Ο έξυπνος αυτός διανομέας τροφής προσφέρει ακριβή έλεγχο των μερίδων, επιτρέποντάς σας να ρυθμίζετε και να προσαρμόζετε την ποσότητα τροφής που λαμβάνει το κατοικίδιο ζώο σας για κάθε γεύμα. Με ρυθμιζόμενα μεγέθη μερίδας, μπορείτε να διατηρήσετε μια σταθερή ρουτίνα σίτισης και να διαχειριστείτε τις διατροφικές ανάγκες του κατοικίδιου ζώου σας με ευκολία.

Παρακολούθηση μέσω Εφαρμογής

Ο διανομέας είναι συνδεδεμένος με μια εφαρμογή για κινητά, παρέχοντάς σας πλήρη έλεγχο και δυνατότητες παρακολούθησης. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να προγραμματίσετε τις ώρες σίτισης, να ρυθμίσετε το μέγεθος των μερίδων και να λαμβάνετε ειδοποιήσεις σε απευθείας σύνδεση σχετικά με τις δραστηριότητες σίτισης του κατοικίδιου ζώου σας, διασφαλίζοντας ότι παραμένετε συνδεδεμένοι και ενημερωμένοι.

Διατήρηση Φρεσκάδας

Το PetKit Fresh Element Mini ενσωματώνει καινοτόμο τεχνολογία για να διατηρεί την τροφή του κατοικίδιου ζώου σας φρέσκια. Διαθέτει ένα ενσωματωμένο αποξηραντικό κουτί που βοηθά στην απορρόφηση της υγρασίας, αποτρέποντας την τροφή από το να αλλοιωθεί ή να χαλάσει. Αυτό διασφαλίζει ότι κάθε γεύμα που σερβίρεται στο κατοικίδιό σας είναι φρέσκο και γευστικό.

Ευκολία στον Καθαρισμό

Η διατήρηση της σωστής υγιεινής είναι ζωτικής σημασίας όταν πρόκειται για την τροφή του κατοικίδιου ζώου σας. Έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την ευκολία, με αποσπώμενα μέρη που καθαρίζονται εύκολα. Μπορείτε απλά να αποσυναρμολογήσετε, να πλύνετε και να επανασυναρμολογήσετε τα εξαρτήματα, διασφαλίζοντας ότι τα γεύματα του κατοικίδιου ζώου σας σερβίρονται πάντα με καθαρό και υγιεινό τρόπο.

Επιλογές Ισχύος

Ο έξυπνος διανομέας τροφίμων μπορεί να τροφοδοτηθεί μέσω σύνδεσης USB ή με μπαταρίες, παρέχοντας ευελιξία όσον αφορά την πηγή ενέργειας. Αυτό σας επιτρέπει να επιλέξετε την πιο βολική επιλογή με βάση τη ρύθμιση και τις προτιμήσεις σας.

Με μια Ματιά

  • Smart ταΐστρα για κατοικίδια
  • Ακριβής έλεγχος μερίδας
  • Δυνατότητες ελέγχου και παρακολούθησης μέσω εφαρμογής
  • Εύκολος καθαρισμός με αποσπώμενα μέρη
  • Πολλαπλές επιλογές τροφοδοσίας (USB ή μπαταρία)
  • Χωρητικότητα: 2,8L

Χαρακτηριστικά

Οδηγοί Προϊόντος

Εγχειρίδιο Χρήσης

Χαρακτηριστικά

Είδος
Ταΐστρα
Αυτόματη
Ναι
Ανατομική
Όχι
Υπερυψωμένη
Όχι
Υλικό
Πλαστική
Χρώμα
Λευκό

Ποσότητα

Χωρητικότητα
2800 ml

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • ckalasarinis
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Έχω μείνει ευχαριστημένος από την αγορά. Έχει αρκετές ρυθμίσεις στην εφαρμογή και μου πήρε πέντε λεπτά να το συνδέσω σε iPhone.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

49 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
gus.daniel.37

Έχει τη δυνατότητα να γυρίσει η τροφοδοσία στις μπαταρίες αν πέσει το ρεύμα;

Δες όλες τις ερωτήσεις (3)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες