Samsung Galaxy Watch4 LTE Aluminium 40mm Αδιάβροχο με eSIM και Παλμογράφο (Pink Gold)
Smartwatches

Samsung Galaxy Watch4 LTE Aluminium 40mm Αδιάβροχο με eSIM και Παλμογράφο (Pink Gold) Κωδικός: 31015773

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2021
  • Οθόνη αφής AMOLED
  • Αυτονομία έως 40 ώρες
  • NFC, Wi-Fi, GPS, Bluetooth, 4G
  • Κατάλληλο για κολύμβηση
Δες όλη την περιγραφή

  1. 40 mm

    από 256,90 €
256,90
ΠαράδοσηΠαρ, 26 Ιουλ - Πέμ, 01 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 256,90 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 319,60 €

  2. 434,64 €

  3. 256,90 €

Περιγραφή

Με κομψό ionic σχεδιασμό, το Galaxy Watch4 σου δίνει τη δυνατότητα να μετρήσεις τη σύνθεση του σώματός σου με τον ισχυρό BioActive αισθητήρα Samsung. Επιπλέον, ο αισθητήρας BioActive σου προσφέρει μέτρηση αρτηριακής πίεσης και ΗΚΓ, ενώ μπορείς να παρακολουθείς τις προπονήσεις σου από τον καρπό σου.

Το Samsung Galaxy Watch4 LTE απευθύνεται κυρίως σε αυτούς που ενδιαφέρονται για ένα smartwatch με δυνατότητα σύνδεσης στο διαδίκτυο μέσω κινητής τηλεφωνίας. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούν να λαμβάνουν κλήσεις, μηνύματα και ειδοποιήσεις από το κινητό τους τηλέφωνο, χωρίς να χρειάζεται να το έχουν μαζί τους. 

Συνολικά, απευθύνεται σε όσους θέλουν να έχουν ένα smartwatch που να συνδυάζει τη λειτουργικότητα ενός smartphone με την ευκολία και την πρακτικότητα ενός ρολογιού.


Το smartwatch που σας γνωρίζει καλύτερα

Θέλουμε να μαθαίνουμε περισσότερα για τους εαυτούς μας, για να μπορέσουμε να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή μας. Το Galaxy Watch4 θα γίνει ο συνοδοιπόρος σας στο ταξίδι για την ευεξία, βοηθώντας να εκτελέσετε επιτυχημένες προπονήσεις, να πετύχετε τους στόχους υγείας που έχετε θέσει και να εκτελέσετε τις ημερήσιες δραστηριότητές σας.

Η ευεξία στα χέρια σας

Μην ακούτε απλά το σώμα σας. Μάθετε γι’ αυτό.

Παρακολουθήστε την πρόοδό σας στο fitness με το πρώτο smartwatch που μετρά με άνεση τη σύνθεση του σώματος. Μάθετε το ποσοστό λίπους, σκελετικών μυών και υγρών του σώματός σας, καθώς και ένα ακόμα πλήθος στοιχείων για να επιτύχετε τους στόχους σας. Μετρήστε τους δείκτες σύστασης του σώματός σας σε 15 δευτερόλεπτα, χρησιμοποιώντας μόνο δύο δάχτυλα. Ο αισθητήρας Samsung BioActive καταγράφει τη σύνθεση του σώματός σας σε πραγματικό χρόνο για να σας βοηθήσει στη διαχείριση των στόχων της φυσικής σας κατάστασης. 

Μπορεί να καταγράψει μεγάλη γκάμα προπονήσεων

Παρακολουθήστε τις δραστηριότητές σας και τις βαθμολογίες fitness στο smartwatch και το smartphone σας. Μετρήστε βήματα, τσεκάρετε τις θερμίδες και διατηρήστε τις επιδόσεις σας με το GPS. Το Galaxy Watch4 ανιχνεύει τη σωματική δραστηριότητα καταγράφοντας το πρόγραμμά σας και υποστηρίζει πάνω από 90 ασκήσεις, για μια πιο ακριβή αναφορά των προπονήσεών σας.

Η «προπονητική» παρέα σας, σας στηρίζει

Απολαύστε κάθε βήμα που κάνετε με τους φίλους και την οικογένειά σας με το Galaxy Watch4. Καταγράψτε τα βήματά σας και ανταγωνιστείτε με τους φίλους σας σε διασκεδαστικούς αγώνες μέσω ενός ζωντανού πίνακα μηνυμάτων. Με τις προκλήσεις μπορείτε να κερδίσετε αναμνηστικά σήματα και υπάρχει ένα σύστημα βαθμών που κάνει την άσκηση διασκεδαστική και κοινωνικά ανταποδοτική, δίνοντάς σας κίνητρο.

Ένα smartwatch που σας προσέχει

Αρτηριακή πίεση και ηλεκτροκαρδιογράφημα

Ο αισθητήρας Samsung BioActive κάνει μετρήσεις αρτηριακής πίεσης και ηλεκτροκαρδιογράφημα σε πραγματικό χρόνο. Συγκεκριμένα, μπορείτε να μετρήσετε την αρτηριακή πίεση χρησιμοποιώντας έναν αισθητήρα οπτικού καρδιακού ρυθμού, που είναι γνωστός ως αισθητήρας PPG, καθώς και να κάνετε ΗΚΓ χρησιμοποιώντας έναν αισθητήρα ηλεκτρικής δραστηριότητας καρδιάς. Μετά τη βαθμονόμηση, οι αισθητήρες ελέγχουν γρήγορα την πίεση του αίματός σας. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε για ακανόνιστο καρδιακό ρυθμό μέσω του ΗΚΓ και να στείλετε δεδομένα κατευθείαν στο smartphone σας, για να μπορείτε να τα μοιραστείτε εύκολα.

Ολιστική ανάλυση ύπνου

Το σύστημα παρακολούθησης ύπνου καταγράφει και αναλύει ολιστικά τα στάδια του ύπνου σας ενώ ξεκουράζεστε. Οι βελτιωμένες επιλογές μέτρησης επιτρέπουν τον έλεγχο των επιπέδων οξυγόνου στο αίμα σας και τα μοτίβα ροχαλητού (σε περίπτωση που συμβαίνει). 

Ολοκληρωμένος σχεδιασμός

Κομψό, καλαίσθητο, εμβληματικό

Το Galaxy Watch4 διαθέτει απλό σχεδιασμό με συνεχές μεταλλικό πλαίσιο Armor Aluminum. Προσφέρει αίσθηση πολυτέλειας και λειτουργικότητα, τόσο για τις προπονήσεις σας όσο και για τις καθημερινές σας εργασίες.

Διαλέξτε από μια ποικιλία από λουράκια, όπως το λουράκι από το Hybrid Leather και το Sport Band, και δημιουργήστε το δικό σας στιλ. Επιλέξτε υψηλής ποιότητας υλικά, άνετη εφαρμογή και επιφάνειες ανθεκτικές στον ιδρώτα για τον καρπό σας.

Νέο καντράν κάθε ημέρα

Επιλέξτε μεταξύ αναλογικών ή ψηφιακών καντράν με μια ποικιλία φόντων, γραμματοσειρών και χρωμάτων, που θα ταιριάξουν στα γούστα σας, στον καιρό ή στις περιστάσεις. Δώστε ακόμη περισσότερο χαρακτήρα στο καντράν με AR Emojis για να εκφράσετε το στιλ σας, ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γραφικά που θα δείχνουν τι κάνετε, όπως τρέξιμο ή ακρόαση μουσικής.

Ορισμένα καντράν απαιτούν αγορά μέσω Galaxy Store.
H λειτουργία AR Emoji είναι συμβατή με smartphone Galaxy που υποστηρίζουν One UI 2.5 και άνω.

Νέο λειτουργικό σύστημα

Το Galaxy Watch4, το πρώτο Samsung Galaxy smartwatch με Wear OS με την υποστήριξη της Samsung, προσφέρει απρόσκοπτη πρόσβαση στις αγαπημένες σας εφαρμογές από τον καρπό σας. Μπορείτε να απολαύσετε πολλές εφαρμογές, από εφαρμογές streaming μουσικής μέχρι μια τεράστια συλλογή εφαρμογών υγείας και fitness.

Συμβατότητα με άλλες συσκευές

Το Galaxy Watch4 διαθέτει Wear OS με την υποστήριξη της Samsung. Ελέγξτε την ANC στα Galaxy Buds2 ή ενεργοποιήστε εφαρμογές στο smartphone σας απευθείας από το smartwatch σας. Οι επιπλέον λειτουργίες όπως η πυξίδα κάνουν το Galaxy Watch4 ακόμη πιο χρήσιμο.

Η συσκευασία περιλαμβάνει

  • Samsung Galaxy Watch4 LTE
  • Μαγνητικό φορτιστή
  • Οδηγίες γρήγορης εκκίνησης

Κατασκευαστής

Samsung

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Χρώμα
Ροζ Χρυσό
Έτος Κυκλοφορίας
2021
Μέγεθος Οθόνης
1,2 "
Ανάλυση Οθόνης
396x396 pixels
Τύπος Οθόνης
Super AMOLED
Συμβατό Λειτουργικό Σύστημα
Android
Οθόνη Αφής
Ναι
Εσωτερική Μνήμη Αποθήκευσης
16 GB
Τύπος Διασύνδεσης
4G - LTE, Bluetooth, NFC, Wi-Fi
Λουράκι
-
Υλικό Κάσας
Αλουμίνιο
Μοντέλο
Samsung Galaxy Watch 4

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Δυνατότητες
Ηχείο, Μικρόφωνο, eSIM
Λειτουργίες
Email, SMS, Αναγνώριση Κλήσεων, Ειδοποίηση Εφαρμογών
Χρήση
Διάφορα Αθλήματα/Γυμναστήριο, Ορειβασία, Πεζοπορία, Ποδηλασία, Τρέξιμο, Κολύμβηση

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Αισθητήρες
GPS, Βαρόμετρο, Βηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Δείκτη Σύστασης Σώματος, Επιταχυνσιόμετρο, Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Θερμιδομετρητής, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'Υπνου, Πυξίδα
Προστασία
Ανθεκτικό σε Πτώσεις Υγρών, Ανθεκτικό στη Σκόνη
Αδιάβροχο
Κολύμβηση στη Θάλασσα

Μπαταρία

Χωρητικότητα Μπαταρίας
247 mAh

Διαστάσεις

Διάμετρος Κάσας
40 mm
Βάρος
25,9 gr

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων

Αξιολογήσεις χρηστών

yaregi
4
4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

ότι καλύτερο, με μόνο μειονέκτημα ότι χρειάζεται καθημερινά φόρτιση, για αυτο τα 4 αστέρια. το μόνο σε αυτήν την τιμή, που συνδυάζει χρήση τηλεφώνου με το ότι είναι αδιαβροχο κ με την λειτουργία wallet! κοινώς, για όσους κολυμπούν αποστάσεις, έχεις σε ένα ρολόι, ό,τι χρειάζεσαι! αρκεί να έχεις φορτίσει πριν!

  • Εύκολος συγχρονισμός
  • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
  • Ακρίβεια στις μετρήσεις
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Οθόνη
  • Αντοχή
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Άνεση
  • Αυτονομία μπαταρίας
Σου φάνηκε χρήσιμη;

gianisxaritakis
2
8 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Το πείρα για να το παιδί μου, για να μπορώ μα εντοπίζω την τοποθεσία του αλλά κ να επικοινωνώ μαζί του (για να αποφύγω τη χρήση κινητού), όπως λόγω των δυο "ελαττωμάτων" του, δεν θα το συνιστούσα σε άλλο γονιό.
- Η μπαταρία δεν βγάζει την ημέρα (με το ζόρι κρατάει 8 ώρες) ισα ισα που πάει στο σχολείο κ γυρνάει δλδ.
- Δύσκολο στο να ενεργοποιηθεί και να λειτουργήσει σωστά η e-sim (παιδεύτηκα αρκετά τόσο εγώ όσο κ ο πάροχος κινητής τηλεφωνίας που με βοήθησαν)
Κατά τα αλλα, το ροκοι για τα χρήματα του είναι μια χαρα

  • Εύκολος συγχρονισμός
  • Ακρίβεια στις μετρήσεις
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Οθόνη
  • Αντοχή
  • Άνεση
  • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Αυτονομία μπαταρίας
Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Το ρολόι αυτό το απέκτησα πρόσφατα και δεν έχει τίποτα αρνητικό πάνω του.Κατι ομως που με ενοχλει ειναι η μπαταρια που τελειωνει γρηγορα.Η τιμή του αρκετά καλή.Μπορεις να παίζεις παιχνίδια και να βλέπεις μερικες φωτογραφίες που έχεις περάσει είναι σαν να έχεις ένα δεύτερο κινητό,επίσης μπορείς ν απλήρωτους από το ρολόι με NFC να στέλνεις μνμ και να ακούς μουσική.Το συνιστώ χωρίς δεύτερη κουβέντα

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • apolloniospigasos1

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    σιγουρα ποιοτικο δεν το χρησιμοποιω πολυ απαιτητικα και δεν εχω αποψη για ολες τις smart λειτουργιες η χρηση μου ειναι πιο πολυ αθλητικες και ειμαι ικανοποιημενος

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Μέτριο πλήθος λειτουργιών
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Kiriakos_Alex
    1
    19 στους 23 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το ρολόι είναι επιεικως ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟ!Η μπαταρία απλά ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΕΊ.Ελπιζω να μην σας φανώ υπερβολικός και παραβλέψετε την ανάρτηση μου διότι θα το μετανιώσετε δυστυχώς όπως εγώ!!!

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Άνεση
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Αντοχή
    • Περιορισμένο πλήθος λειτουργιών
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • gtsiantis01
    3
    14 στους 15 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το μειονέκτημα του ή μπαταρία κρατάει μια μέρα.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Nayia_Lefevr
    4
    2 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    4 γιατί η μπαταρία δεν φορτίζει γρήγορα

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • aiginitismarios
    5
    2 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από Tech2Tech

    Σε γυναικειο λεπτο χερακι δεν καθετε ανετα, θελει σφιξιμο, αλλα κατα τα αλλα 5 αστερια, ειδικοτερα με sumsung κινητο ειναι τελειο. Μπραβο σας

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 1
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Απαράδεκτο ρολόι μην το αγοράσετε κ την πατήσετε όπως εγώ,η μπαταρία δν κρατάει ούτε 6ωρες.

    • Δύσκολος συγχρονισμός
    • Περιορισμένο πλήθος λειτουργιών
    • Ανακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 2
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Μπαταρία... Μεγάλη απογοήτευση!!! Χάλια αγορά....

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Άνεση
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 4
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    πολύ κακή μπαταρία το είχα 93 όταν κμθκ και πιγε στα 57 μερα1

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 4
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από Tech2Tech

    θα ήθελα να είναι λίγο πιο γρήγορο στις αποκρίσεις του

    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Άνεση
    • Μέτριας δυσκολίας συγχρονισμός
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 3
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από Tech2Tech

    Η αυτονομια του ειναι κακιστη, αλλα ειναι πολυ ωραιο ρολοι και με πολλες λειτουργιες

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Άνεση
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Αυτονομία μπαταρίας
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Άνεση
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αυτονομία μπαταρίας
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
  • Επιβεβαιωμένη αγορά από GoldenByte

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Άνεση
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Μέτριας δυσκολίας συγχρονισμός
    • Αυτονομία μπαταρίας
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Αυτονομία μπαταρίας
  • Επιβεβαιωμένη αγορά από Tech2Tech

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Μέτριο πλήθος λειτουργιών
    • Αυτονομία μπαταρίας
  • Επιβεβαιωμένη αγορά από Tech2Tech

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Άνεση
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αυτονομία μπαταρίας
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Αυτονομία μπαταρίας
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Αυτονομία μπαταρίας
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Μέτριο πλήθος λειτουργιών
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας

Ερωτήσεις

93 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Cathyvour

Έχω το ρολόι ενα χρόνο περίπου και το καλοκαίρι το χρησιμοποίησα στην θάλασσα. Δεν εχει υποστεί καμία ζημιά απο το θαλασσινό νερό ωστόσο να χρησιμοποιείς την λειτουργία ''κλείδωμα στο νερό'' ώστε να προστατεύονται τα ηχεία και το μικρόφωνο. Όταν στεγνώνει καλό είναι να καθαρίζεται με καθαρό νερό για να φεύγει το αλάτι

Cathyvour

Απο όσο γνωρίζω μπορεί να συνδεθεί με όλα τα android και iphone τηλέφωνα. Δεν είναι όμως δυνατές όλες οι λειτουργίες του ρολογιού όταν είναι συνδεδεμένο με άλλη συσκευή εκτός από samsung αφού δεν διαθέτουν galaxy wearable (εφαρμογή)

Eugenia12345

Γεια σας ήθελα να ρωτήσω πόση αυτονομία έχει το συγκεκριμένο ρολοι

Gina-Zikos

Έαν το χρησιμοποιείς σαν ρολόι, Μπορεί να βγάλει ένα 24ωρο...Μπορεί!

Δες όλες τις ερωτήσεις (5)

Παρόμοια προϊόντα

Samsung Galaxy Watch4 LTE Aluminium 40mm Αδιάβροχο με eSIM και Παλμογράφο (Pink Gold)Samsung Galaxy Watch4 LTE Aluminium 40mm Αδιάβροχο με eSIM και Παλμογράφο (Pink Gold)Samsung Galaxy Watch4 Aluminium 40mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Pink Gold)Samsung Galaxy Watch4 Aluminium 40mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Pink Gold)Samsung Galaxy Watch4 Aluminium 40mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Black)Samsung Galaxy Watch4 Aluminium 40mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Black)Samsung Galaxy Watch4 Classic 4G Stainless Steel 46mm Αδιάβροχο με eSIM και Παλμογράφο (Silver)Samsung Galaxy Watch4 Classic 4G Stainless Steel 46mm Αδιάβροχο με eSIM και Παλμογράφο (Silver)Samsung Galaxy Watch6 Bluetooth Aluminium 40mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Gold)Samsung Galaxy Watch6 Bluetooth Aluminium 40mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Gold)
από 256,90 €από 204,94 €από 140,51 €από 188,94 €από 188,22 €
ΚατασκευαστήςSamsungSamsungSamsungSamsungSamsung
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
ΑισθητήρεςGPS, Βαρόμετρο, Βηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Δείκτη Σύστασης Σώματος, Επιταχυνσιόμετρο, Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Θερμιδομετρητής, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'Υπνου, ΠυξίδαGPS, Βαρόμετρο, Βηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Δείκτη Σύστασης Σώματος, Επιταχυνσιόμετρο, Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Θερμιδομετρητής, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'Υπνου, ΠυξίδαGPS, Βαρόμετρο, Βηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Δείκτη Σύστασης Σώματος, Επιταχυνσιόμετρο, Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Θερμιδομετρητής, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'Υπνου, ΠυξίδαGPS, Βαρόμετρο, Βηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Δείκτη Σύστασης Σώματος, Επιταχυνσιόμετρο, Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Θερμιδομετρητής, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'Υπνου, ΠυξίδαGPS, Βαρόμετρο, Βηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Δείκτη Σύστασης Σώματος, Επιταχυνσιόμετρο, Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Παρακολούθηση 'Υπνου
Περισσότερα χαρακτηριστικά
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες