Μπότες Μηχανής

TCX Mood Gore-Tex Ανδρικά Μποτάκια Μηχανής ΜαύραΚωδικός: 31155496

Ανδρικά μποτάκια μηχανής από την TCX ιδανικά για τις καθημερινές σύντομες διαδρομές σας αλλά και για το περπάτημα μέσα στην πόλη. Προστατεύουν τον αστράγαλο και είναι βολικά όταν πατάτε τα μαρσπιέ της μηχανής σας.

Μέγεθος:

149,90
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Άλλαξες γνώμη; Κανένα πρόβλημα!

Μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου δωρεάν, εύκολα και γρήγορα.

Μάθε περισσότερα

Αναφορά προϊόντος

από 149,90 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 149,90 €

Περιγραφή

Ανδρικά μποτάκια μηχανής από την TCX ιδανικά για τις καθημερινές σύντομες διαδρομές σας αλλά και για το περπάτημα μέσα στην πόλη. Προστατεύουν τον αστράγαλο και είναι βολικά όταν πατάτε τα μαρσπιέ της μηχανής σας.

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
9405G-001
Τύπος
Μποτάκια
Στυλ Οδήγησης
Urban
Φύλο
Ανδρικό
Υλικό
Συνθετικό
Αδιάβροχες
Όχι
Μεμβράνες Αδιαβροχοποίησης
Gore-Tex
Χρώμα
Μαύρο

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων

Αξιολογήσεις χρηστών

  • papadakisdimitris
    4
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Καφέ

    Είναι ένα πολύ ποιοτικό μποτάκι αδιαμφισβήτητα.

    Επειδή το πάνω μέρος είναι δερμάτινο, πρέπει να γίνει break-in οπότε στην αρχή να είστε υπομονετικοί! Παρότι έτσι σου δίνουν βαριά αίσθηση ειδικά μόλις το βάζεις τελικά αποδεικνύεται ότι είναι πολύ άνετα ακόμη και στο περπάτημα: Το λέω αυτό γιατί στην αρχή μου φαινόταν η σόλα κάπως άκαμπτη αλλά τελικά κι αυτή μαλάκωσε!

    Είναι σαφέστατα αδιάβροχα αλλά πρέπει να τα κρίνουμε σωστά: δηλαδή δε περνάει νερό όταν πατάμε κάτω στηρίζοντας τη μοτοσυκλέτα π.χ σε τπτ κατηφόρες που κατεβαίνει ορμητικό ρεύμα γιατί δε σε πιο ADV καταστάσεις απαιτείται σωστό ντύσιμο και ύψος της μπότας για να μη περάσει νερό διότι προφανώς αν μπεί νερό απο το καλάμι γιατί έχει ποτίσει το παντελόνι τότε τι να το κάνεις το goretex, δε σώζεσαι με τπτ. Εν τέλει εννοώ, ότι αν ψεκάζεται νερό απο το δρόμο κατευθείαν στο παπούτσι, η αν πέφτει η βροχή απο πάνω γιατι είσαι στο σκούτερ, η αν πατάς κάτω σε νερά τότε οχι δε θα μπάσει τίποτα.

    Τώρα το γκρίπ στην άσφαλτο θεωρώ πως θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερο, ψιλοαπογοητεύτηκα. Δεν είναι ότι με τρομάζει όταν πατάω κάτω αλλά αν το ζορίσεις λίγο αρχίζει και τσουλάει σιγά σιγά... Σώζεται γιατί έχω ευρεία επιφάνει ο πάτος άρα μεγάλο contact patch.

    Κρύο: θεωρώ πως δεν είναι ζεστά μποτάκια αλλά επιφυλάσσομαι γιατί πέρσι το χειμώνα τα φόραγα με αθλητική μακριά κάλτσα, ενώ φέτος έχω προμηθευτεί ισοθερμικές. Κι όλα αυτά σε mega scooter, που έχω τα πόδια πάνω μεν αλλά απλωμένα μπροστά δε.

    Είναι όντως casual και με λίγη φροντίδα κρατάει όμορφη εξωτερική εμφάνιση (το λέω γιατί λερώνεται πανεύκολα). Μόλις μαλακώσει το φοράς ώρες ατελείωτες (έχω κάνει 750χλμ σε μία μέρα) οδηγώντας, ενώ μπορείς χωρίς δεύτερη σκέψη να περπατήσεις άνετα διότι ο πάτος είναι επαγγελματικής ποιότητας. Τα κορδόνια μου κόπηκαν στο τρίμηνο.

    Προστασίες: πάρα μα πάρα πολύ στιβαρό, νιώθεις σιγουριά, μαζί με μια εσωτερική επικαλαμίδα/επιγονατίδα είσαι κομπλέ. Φοβερή ενίσχυση στον αστράγαλο ενώ μπροστά και στη φτέρνα είναι ικανοποιητικά σκληρό. Πιστεύω ότι και να το σύρεις κάτω στην άσφαλτο στρίβοντας θα αφήσει σημάδι βαρβάτο μεν αλλά δε θα ανοίξει με τη καμία. Δυστηχώς όμως δεν έχει ενσωματωμένη προστασία για τον λεβιέ ταχυτήτων, δίνει ωστόσο η εταιρία ένα επίθεμα το οποίο όπως φαντάζεστε το χάνεις στα πρώτα 100χλμ...

    Να σημειώσω εδώ πως όλα τα υποδήματα έχουν τα αδύνατα σημεία τους χάρι της προσφερόμενης εργονομίας: εγώ είχα ατύχημα με το συγκεκριμένο μποτάκι αλλά με βρήκε σίδερο στο δεξί απ 'έξω εκεί ακριβώς που είναι πιο μαλακό για να μπορούν να κάνουν κλίσεις οι αρθρώσεις των δαχτύλων! Οτι και να φορούσα -ακόμη και προστασία για το σύρσιμο να είχε εκεί στο δάχτυλο- δε το σωζα το πόδι, ήταν πολλά τα newton! (όπως θα δείτε βέβαια και στις φωτό δεν υπάρχει κάν σημάδι...)

    Γενικά το προτείνω αλλά καλύτερα σε αναβάτες με δυνατά mega scooter για τη καθημερινότητα τους μεν αλλά που θα τα πάρουν να πάνε και μια εκδρομούλα μονοήμερη και μές στο χειμώνα. Προσέξτε με το νούμερο, εγώ φοράω 44 αλλά αυτό το πήρα 43 γιατί σφίγγει στην αρχή αλλά μετά ανοίγει, δείτε πόσο χώρο έχετε στα δάχτυλα μπροστά και το πιο σημαντικό: εξετάστε το άνοιγμα που επιτρέπει η μεμβράνη στην είσοδο, ειδικά αμα έχετε χοντρό πόδι ενώ φοράτε και τπτ διπλή κάλτσα ας πούμε...

    Επισυνάπτω φωτογραφίες με τη περίπτωση μου, σε καθημερινό φόρεμα εδώ και 2 χρόνια χωρίς καμία -το τονίζω- φροντίδα.

    EDIT: 30 Οκτωβρίου 2023 σήμερα, και ψάχνω τσαγκάρη να ασχοληθεί με το χρώμα τους γιατί το ένα παπούτσι είναι πιο καφέ απο το άλλο!!! Δε ξέρω αν ήταν έτσι απο την αρχή, δεν το είχα παρατηρήσει, μάλιστα αν είναι καθαρισμένα κάνει καραμπάμ η διαφορά... Προς το παρόν τα πέρασα και τα 2 με μαύρο στιλβωτικό για δέρματα για να τα φέρω κάπως στα ίσα τους. Κατα τα άλλα φοβερό παπούτσι, κανένα άλλο ελλάτωμα ενώ χτυπάει και στο μάτι, αρέσει γενικώς (το λέω αυτό για τις κοινωνικές εξόδους μας). Θα πάρω κι άλλα ζευγάρια παπούτσια και σίγουρα θα είναι πάλι TCX.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

3 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη