Akai Midi Controller MPC Studio II σε Μαύρο Χρώμα
Midi Εξοπλισμός Υπολογιστή

Akai Midi Controller MPC Studio II σε Μαύρο ΧρώμαΚωδικός: 31185095

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • 16 pads με φωτισμό RGB
  • Έγχρωμη οθόνη LCD
  • Είσοδος & έξοδος MIDI
  • Τροφοδοσία μέσω USB
Δες όλη την περιγραφή
179,00
ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 179,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 178,00 €

  2. 179,00 €

  3. 179,00 €

  4. 179,00 €

  5. 219,00 €

  6. 223,31 €

  7. 223,37 €

  8. 179,39 €

  9. 216,43 €

  10. 179,00 €

  11. 205,85 €

  12. 211,89 €

  13. 201,69 €

  14. 213,90 €

  15. 255,04 €

  16. 255,04 €

  17. Επίσημος μεταπωλητής
    179,00 €

Περιγραφή

Το AKAI Professional MPC Studio είναι ένα USB MIDI controller με τροφοδοσία bus για χρήση με το λογισμικό MPC 2 που περιλαμβάνεται στο πακέτο. Το MPC 2 είναι ένα πρόγραμμα ψηφιακού σταθμού επεξεργασίας ήχου (DAW) υψηλών επιδόσεων που παρέχει εκτεταμένες επιλογές επεξεργασίας, πολυάριθμα plugins και έως και 128 κομμάτια ήχου και οργάνων.

Ο συνδυασμός controller και λογισμικού παρέχει μεγάλη ευκολία στην υλοποίηση των  δημιουργικών ιδεών σας. Είτε συνθέτετε απλά beats είτε τραγούδια έτοιμα για κυκλοφορία, το MPC Studio και το λογισμικό MPC παρέχουν το πλήρες πακέτο για παραγωγή, μίξη και mastering σε ασυναγώνιστη τιμή.

Πλήρης έλεγχος

Το MPC Studio διαθέτει 16 velocity-sensitive pads με φωτισμό RGB και Aftertouch με μια λωρίδα αφής η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διαμόρφωση μιας σειράς διαφορετικών παραμέτρων και τη δημιουργία ατομικών εξατομικευμένων ήχων, καθώς και για τον έλεγχο της λειτουργίας Note Repeat και τη δημιουργία συναρπαστικών hi-hat και snare rolls. 

Περιλαμβάνει επίσης κουμπιά με οπίσθιο φωτισμό για όλο το εύρος των πρακτικών λειτουργιών καθώς και μια έγχρωμη οθόνη LC που παρέχει χρήσιμες πληροφορίες. 

Έγχρωμη οθόνη

Όταν είστε εγκλωβισμένοι στη στιγμή που δημιουργείτε μουσική, η ζωντανή έγχρωμη οθόνη διασφαλίζει ότι μπορείτε να κρατάτε τα χέρια σας στο MPC Studio και την προσοχή σας στη μουσική. 

Είτε χρειάζεται περιηγηθείτε σε μια βιβλιοθήκη πρόσθετων είτε να προσαρμόσετε τις παραμέτρους που χρειάζεστε, η οθόνη θα σας δώσει τις πληροφορίες που χρειάζεστε με μια ματιά.  

Plugins & εφέ παγκόσμιας κλάσης

Το MPC Studio και το λογισμικό MPC 2 Desktop περιλαμβάνουν μια εκτεταμένη παλέτα ήχων, οργάνων, δειγμάτων τυμπάνων, εφέ εισαγωγής και πολλά άλλα για να πυροδοτήσετε τη δημιουργικότητά σας και να ολοκληρώσετε οποιοδήποτε μουσικό έργο. 

Με περισσότερα από 100 plugins οργάνων και εφέ, το MPC Studio μπορεί να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε στυλ ή είδος μουσικής. 

Κατασκευαστής

Akai

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
Midi Controller
Χρώμα
Μαύρο
Βάρος
0,83 kg

Διαστάσεις

Μήκος
30,5 εκ.
Πλάτος
17,1 εκ.
Ύψος
3,7 εκ.

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 2
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Yako_Fotia
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Καταρχήν έρχεται με το mpc 2 software που αξίζει από 100 έως 200 ευρώ εξαρτάται αν έχει έκπτωση και σαν daw μπορείς να παράγεις μουσική ανετα και να εξοικειωθείς με το κόσμο της akai mpc γενικά έχει και συνέχεια updates και pluggins και expansions πιστεύω πως είναι τέλειο για να ξεκινήσει κάνεις να παράγει μουσική και σε συνδυασμό με ενα mpk mini plus η mpk mini mk3 η αλλά midi keyboards με μεγαλύτερα πλήκτρα για παράδειγμα, θα έχεις ενα ολοκληρωμένο σύστημα midi controler midi keyboard και daw με λιγα λεφτά και αρκετα ικανό! Θέλει λειτουργικό σύστημα τουλάχιστον i5 win10 8gb η αντίστοιχο! Το mpc studio 2 είναι midi controler ειδικά σχεδιασμένο για to mpc 2 software και εχει δυνατότητες και λειτουργίες που δεν εχουν τα mpk mini παρόλο που εχουν pads, για παράδειγμα 16 notes, pad mutes και αλλά που βοηθά πολύ στο work flow και στη δημιουργικότητα και την ολοκλήρωση κομματιού. Μια καλή και οικονομική και ολοκληρωμένη λύση είναι το mpk 249 που έχει όλες τις λειτουργίες του mpc 2 studio και του mpk mini plus εκτος από το touch band(mpc sudio 2) αλλά πού είναι λίγο παλιό αλά αποτελεσματικό και με μεγάλα πλήκτρα. Πάντως είναι πολύ καλά εργαλεία και τα pads του mpc 2 sudio είναι κλάσης ανώτερο απο αυτά της mpk mini σειρά! Ψάξτε και για bundles και για έκπτωσης που είναι πάρα πολύ μεγάλες στο χώρο της παραγωγής μουσικής πχ black Friday winter sales summer sales!

    • Απόκριση
    • Πλήθος θυρών
    • Πλήθος λειτουργιών
    • Συνδεσιμότητα
    • Υποστήριξη λογισμικού
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Απόκριση
    • Πλήθος θυρών
    • Συνδεσιμότητα
    • Υποστήριξη λογισμικού
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Πλήθος λειτουργιών

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

7 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη