D-Link IP Κάμερα Παρακολούθησης Wi-Fi 4MP Full HD+ Αδιάβροχη με Αμφίδρομη Επικοινωνία DCS-8635LH
Κάμερες Παρακολούθησης

D-Link IP Κάμερα Παρακολούθησης Wi-Fi 4MP Full HD+ Αδιάβροχη με Αμφίδρομη Επικοινωνία DCS-8635LHΚωδικός: 31189986

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Δικτυακή κάμερα IP
  • Με ανάλυση εικόνας 4MP
  • Για εξωτερικούς χώρους
  • Μηχανοκίνητος οριζόντιος φακός
  • Αμφίδρομη επικοινωνία
Δες όλη την περιγραφή

Αναφορά προϊόντος

από 146,90 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 155,00 €

  2. 146,90 €

Περιγραφή

Δυνατότητες

Η εξωτερική Pan & Zoom Wi-Fi κάμερα DCS-8635LH παρέχει μια σειρά δυνατοτήτων που σας βοηθούν να παρακολουθείτε αποτελεσματικά το σπίτι σας με ανάλυση 2K QHD 1440P όλες τις ώρες της ημέρας. Διαθέτει ενσωματωμένη νυχτερινή όραση, ανίχνευση προσώπων / ήχου / θραύσης κρυστάλλων, άμεση ειδοποίηση και εγγραφή βίντεο στο cloud – δίνοντάς σας επιπλέον σιγουριά για την ασφάλεια του σπιτιού σας.

Μηχανοκίνητος οριζόντιος φακός για κάλυψη 360 μοιρών

Η DCS-8635LH χρησιμοποιεί ένα μηχανοκίνητο φακό, ώστε να μπορείτε να την κατευθύνετε απευθείας από το smartphone σας, στο χώρο που επιθυμείτε. Έτσι, σας δίνετε η δυνατότητα να έχετε μια σαφή εικόνα οπουδήποτε μέσα ή έξω από το σπίτι σας, με μία μόνο κάμερα.

Ενσωματωμένη ανίχνευση κίνησης και ήχου που βασίζεται σε AI

Η ανίχνευση κίνησης και ήχου που βασίζεται σε τεχνητή νοημοσύνη επεξεργάζεται τις πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο, επιλέγοντας “έξυπνα αντικείμενα” σε σχήμα ανθρώπου και οχήματος, καθώς και τον ήχο από το σπάσιμο των κρυστάλλων. Η ευφυΐα είναι ενσωματωμένη στην κάμερα, που σημαίνει ότι η ανίχνευση είναι ταχύτερη, απαιτεί λιγότερο εύρος ζώνης και χωρίς συνδρομή.

Αμφίδρομη επικοινωνία

Διαθέτει αμφίδρομο ήχο ώστε να μπορείτε να μιλάτε με μέλη της οικογένειας χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο μικρόφωνο και ηχείο.

Κατασκευαστής

D-Link

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Χρήση
IP
Τύπος
Bullet
Wi-Fi
Ναι
Τοποθέτηση
Εξωτερικού Χώρου
Ανάλυση Video
4MP
Νυχτερινή Λήψη
Υπέρυθρης Ακτινοβολίας
Χρώμα
Λευκό

Λειτουργίες

PTZ
Όχι
SD Card
Ναι
Μικρόφωνο
Ναι
Ηχείο
Ναι
Mobile App
Ναι
Ευρυγώνιος Φακός
Όχι
Ηλιακό Πάνελ
Όχι
Θερμική
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 1
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • soulis
    2
    5 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αγόρασα 3 από δαύτες για την εξοχική μου οικεία. Παρά τον πολύ καλό σχεδιασμό και προδιαγραφές της κάμερας (υποτυπώδη σειρήνα και δυνατότητα σύνδεσης ONVIF, η τελική εμπειρία χρήσης είναι μέτρια έως απογοητευτική. Η κλίση που παίρνει η κάμερα έχει συγκεκριμένα όρια αν την καρφιτσώσεις στον τοίχο και αντίστοιχα μειώνεται και το εύρος παρακολούθησης ενώ θέλει και συγκεκριμένο ύψος τοποθέτησης λόγω του συγκεκριμένου περιορισμού που έθεσα παραπάνω. Η μεγάλη απογοήτευση όμως έρχεται από την λειτουργικότητά της. Απαιτεί σημαντικούς πόρους ίντερνετ για να παίξει ενώ το βράδυ απλά δε μπορώ να συνδεθώ με καμμία από τις 3 που έχω αν δεν μειώσω την ανάλυση από 1440 που είναι το default σε 720. Όταν κάποιες το θυμούνται να παίξουν στην default ρύθμιση πολλές φορές μου δείχνει "καμμένο" image λόγω ανάλυσης ή λογισμικού που μπερδεύεται να ορίσει νύχτα/μέρα όταν έχεις τη σχετική ρύθμιση στο AUTO. Και νομίζω ότι αυτό έχει να κάνει με πρόβλημα μάλλον του λόγισμικού (το οποίο σημειωτέον συνεχώς αναβαθμίζεται προφανώς λόγω πολλών bugs που διαπιστώνονται στη νηπιακή ηλικία της κάμερας). Έχω βαρεθεί να τις κάνω restart μέσα στη νύχτα. Επίσης να γνωρίζετε ότι δεν αποστέλουν videoclip από εντοπισθέντα γεγονότα και για καταγραφή υπολογίστε ή συνδρομή στην TP LINK για παροχή cloud service ή αγορά microSD...

    • Ευκολία εγκατάστασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Ευκρίνεια εικόνας (μέρα)
    • Ευκρίνεια εικόνας (νύχτα)
    • Εύρος εικόνας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

9 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις ερωτήσεις (1)