Μπορούμε να νικήσουμε τις καρδιοπάθειες
Επιστημονικά Βιβλία

Μπορούμε να νικήσουμε τις καρδιοπάθειες Κωδικός: 312292

"Η εντυπωσιακή αύξηση των καρδιοπαθών κατά τον 20ό αιώνα, που δυστυχώς συνεχίζεται και τον 21ο, οφείλεται κυρίως στη μεταβολή του τρόπου ζωής του πληθυσμού των αναπτυγμένων χωρών. Οι καρδιοπάθειες...

Δες όλη την περιγραφή

"Η εντυπωσιακή αύξηση των καρδιοπαθών κατά τον 20ό αιώνα, που δυστυχώς συνεχίζεται και τον 21ο, οφείλεται κυρίως στη μεταβολή του τρόπου ζωής του πληθυσμού των αναπτυγμένων χωρών. Οι καρδιοπάθειες είναι σήμερα η μάστιγα του λεγόμενου πολιτισμένου κόσμου, αφού αποτελούν την πρώτη αιτία θανάτου του πληθυσμού τους. Στον κατάλογο των χωρών αυτών εντάσσεται και η...

Δες όλη την περιγραφή
15,55
ΠαράδοσηΠαρ, 16 Αυγ - Τρί, 20 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Δημήτριος Θ. Κρεμαστινός

από 15,55 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 15,55 €

  2. 22,10 €

Περιγραφή

"Η εντυπωσιακή αύξηση των καρδιοπαθών κατά τον 20ό αιώνα, που δυστυχώς συνεχίζεται και τον 21ο, οφείλεται κυρίως στη μεταβολή του τρόπου ζωής του πληθυσμού των αναπτυγμένων χωρών. Οι καρδιοπάθειες είναι σήμερα η μάστιγα του λεγόμενου πολιτισμένου κόσμου, αφού αποτελούν την πρώτη αιτία θανάτου του πληθυσμού τους. Στον κατάλογο των χωρών αυτών εντάσσεται και η χώρα μας, όπου η παγκόσμια αυτή επιδημία, σε αντίθεση με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες, βρίσκεται ακόμα σε έξαρση.

Παρά τις ραγδαίες επιστημονικές και τεχνολογικές εξελίξεις οι καρδιοπάθειες δεν έπαψαν να θεωρούνται ο πρώτος εχθρός της ζωής των ανθρώπων.

Οι επιστημονικές παρεμβάσεις τα τελευταία 50 χρόνια υπήρξαν συγκλονιστικές τόσο στη θεραπευτική όσο και στην προληπτική αντιμετώπιση των καρδιοπαθειών σε τέτοιο βαθμό, που εύλογα ο απλός άνθρωπος διερωτάται γιατί δεν υπάρχει η αναμενόμενη ύφεση αυτής της πανδημίας".

Χαρακτηριστικά

Είδος
Ιατρική - Θεραπείες
Γλώσσα
Ελληνικά
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
503
Έτος έκδοσης
2010
Διαστάσεις
24x17 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες