Secret Herbs Τριβόλι Bio σε Σκόνη 50gr
Ροφήματα

Secret Herbs Τριβόλι Bio σε Σκόνη 50grΚωδικός: 31255485

Τριβόλι σε σκόνη, της εταιρίας Secret Herbs. Το τριβόλι είναι φυτό που απαντάται κυρίως στη Μεσόγειο, αλλά και σε άλλα μέρη της γης. Χαρακτηρίζεται από μικρά φρούτα, καλυμμένα με αγκάθια. Παραδοσιακά, χρησιμοποιούνται σχεδόν όλα τα μέρη του βοτάνου, ο καρπός, τα φύλλα και οι ρίζες. Τα συστατικά που περιέχει είναι γλυκοσίδες, φλαβονοειδή, αλκαλοειδή,...
Δες όλη την περιγραφή

-5% για αυτή την αγορά
Λήξη: 30/09/2024

1,57 €

1,49€
ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 1,57 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 1,57 €

Περιγραφή

Τριβόλι σε σκόνη, της εταιρίας Secret Herbs. Το τριβόλι είναι φυτό που απαντάται κυρίως στη Μεσόγειο, αλλά και σε άλλα μέρη της γης. Χαρακτηρίζεται από μικρά φρούτα, καλυμμένα με αγκάθια. Παραδοσιακά, χρησιμοποιούνται σχεδόν όλα τα μέρη του βοτάνου, ο καρπός, τα φύλλα και οι ρίζες. Τα συστατικά που περιέχει είναι γλυκοσίδες, φλαβονοειδή, αλκαλοειδή, ρητίνες, ταννίνες, σάκχαρα κ.α.. Βοηθάει στην αντιμετώπιση παθήσεων που αφορούν στο ουροποιητικό σύστημα. Χρησιμοποιείται σαν βοηθητικό και για την αύξηση και ενδυνάμωση των μυών. Οι πληροφορίες που δίδονται για τα βότανα και τις ιδιότητες τους έχουν αντληθεί από βιβλία, συγγράμματα βοτανολογίας και έρευνες. Η συμβουλή ειδικού κρίνεται απαραίτητη πριν από την χρήση του φυτού / βοτάνου. Μην χρησιμοποιείτε βότανα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ή σε συνδυασμό με άλλα φάρμακα ακόμα και συμπληρώματα χωρίς τη γνώμη κάποιου ειδικού. Συσκευασία των 50gr.

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
Τριβόλι
Τύπος
Σκόνη

Διατροφικές Επιλογές

Βιολογικό Προϊόν
Όχι

Ποσότητα

Βάρος
50 gr

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

18 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Tasos_Konstantinidis94

Καλησπέρα! Εάν μπορεί κάποιος να που πει πως το λαμβάνουμε. Π.χ. βράζουμε την σκόνη , το στραγγίζουμε και το πίνουμε; Τρώμε κατευθείαν την ανάλογη δοσολογία σε σκόνη; ή μπορούμε να βάλουμε την σκόνη στο πρωινό μας όπως στο γάλα με την βρώμη; Ευχαριστώ!

Δες όλες τις ερωτήσεις (1)