Humankind (Key) PC Game
PC Games

Humankind (Key) PC GameΚωδικός: 31373234

Το Humankind είναι ένα ιστορικό παιχνίδι στρατηγικής, όπου θα ξαναγράψετε ολόκληρη την αφήγηση της ανθρώπινης ιστορίας, συνδυάζοντας πολιτισμούς για να δημιουργήσετε έναν πολιτισμό που είναι τόσο...

Δες όλη την περιγραφή

Το Humankind είναι ένα ιστορικό παιχνίδι στρατηγικής, όπου θα ξαναγράψετε ολόκληρη την αφήγηση της ανθρώπινης ιστορίας, συνδυάζοντας πολιτισμούς για να δημιουργήσετε έναν πολιτισμό που είναι τόσο μοναδικός όσο εσείς.

Δες όλη την περιγραφή

Αναφορά προϊόντος

από 76,48 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 76,48 €

Περιγραφή

Το Humankind είναι ένα ιστορικό παιχνίδι στρατηγικής, όπου θα ξαναγράψετε ολόκληρη την αφήγηση της ανθρώπινης ιστορίας, συνδυάζοντας πολιτισμούς για να δημιουργήσετε έναν πολιτισμό που είναι τόσο μοναδικός όσο εσείς.

Δημιουργήστε τον πολιτισμό σας

Συνδυάστε έως και 60 ιστορικούς πολιτισμούς καθώς οδηγείτε τους ανθρώπους σας από την Αρχαία έως τη Σύγχρονη Εποχή. Από ταπεινές προελεύσεις ως Νεολιθική φυλή, η μετάβαση στην Αρχαία Εποχή ως οι Βαβυλώνιοι, γίνονται οι Μάγια της Κλασικής εποχής, οι Μεσαιωνικοί Umayyads, οι Βρετανοί της Πρώιμης Σύγχρονης Εποχής και ούτω καθεξής. Κάθε κουλτούρα θα προσθέσει το δικό της ειδικό επίπεδο παιχνιδιού, οδηγώντας σε σχεδόν ατελείωτα αποτελέσματα.

Κάτι παραπάνω από ιστορία

Αντιμετωπίστε ιστορικά γεγονότα, λάβετε σημαντικές ηθικές αποφάσεις και κάντε επιστημονικές ανακαλύψεις. Ανακαλύψτε τα φυσικά θαύματα του κόσμου ή χτίστε τις πιο αξιοσημείωτες δημιουργίες της ανθρωπότητας. Κάθε στοιχείο παιχνιδιού είναι ιστορικά αυθεντικό. Συνδυάστε τα για να δημιουργήσετε το δικό σας όραμα για τον κόσμο.

Αφήστε το στίγμα σας στον κόσμο

Το ταξίδι έχει μεγαλύτερη σημασία από τον προορισμό. Η φήμη είναι μια νέα και ενοποιητική συνθήκη νίκης. Κάθε μεγάλη πράξη που επιτυγχάνετε, κάθε ηθική επιλογή που κάνετε, κάθε μάχη που κερδίζετε θα χτίσει τη φήμη σας και θα αφήσει μόνιμο αντίκτυπο στον κόσμο. Ο παίκτης με τη μεγαλύτερη φήμη θα κερδίσει το παιχνίδι. Θα είστε αυτός που θα αφήσετε το βαθύτερο σημάδι στον κόσμο;

Χαρακτηριστικά

Είδος
Strategy
Έτος Κυκλοφορίας
2021
Ημερομηνία Κυκλοφορίας
17/08/2021
Όριο Ηλικίας (PEGI)
12
Νέα Κυκλοφορία
Όχι
Έκδοση
Standard
Software Format
Key

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • doblador42
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά έκδοση: Day 1, software format: Physical

    Είναι πολύ ωραίο παιχνίδι, έχει τα θέματα του ως καινούργιο αλλά πιστεύω θα φτάσει το επίπεδο polishment του Civilization franchize μέσα στο επόμενο εξάμηνο. Η μουσική είναι φανταστική, μαζί με αυτή την έκδοση έρχεται και το Playlist σε steam. Το μόνο παράπονο είναι πως άργησαν ένα μήνα να βγάλουν την έκδοση σε mac, κάτι το οποίο έπρεπε να είχε γίνει στο launch του παιχνιδίου, μιάς και είχε πάρει μία παράταση.
    Γενικά πολύ καλά

    Edit: η έκδοση για mac είναι σε demo mode τώρα.

    • Γραφικά
    • Gameplay
    • Αντοχή στο χρόνο
    • Multiplayer
    • Single Player
    • Ήχος
    • Απαιτήσεις συστήματος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη