Φορολογία Δικηγόρων, 4η Έκδοση
Βιβλία Οικονομικών

Φορολογία Δικηγόρων, 4η ΈκδοσηΚωδικός: 31411709

Το βιβλίο «Φορολογία Δικηγόρων» αποτελεί ένα χρήσιμο βοήθημα κατανόησης και πρακτικής εφαρμογής για δικηγόρους, αλλά και λογιστές-φοροτεχνικούς που τους εξυπηρετούν, ώστε να παρακολουθούν ορθά τις

Δες όλη την περιγραφή

Το βιβλίο «Φορολογία Δικηγόρων» αποτελεί ένα χρήσιμο βοήθημα κατανόησης και πρακτικής εφαρμογής για δικηγόρους, αλλά και λογιστές-φοροτεχνικούς που τους εξυπηρετούν, ώστε να παρακολουθούν ορθά τις φορολογικές και λογιστικές υποχρεώσεις τους.

Δες όλη την περιγραφή
33,30
ΠαράδοσηΤρί, 01 Οκτ - Πέμ, 03 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 20+ τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 33,30 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 33,30 €

  2. 33,30 €

Περιγραφή

Το βιβλίο «Φορολογία Δικηγόρων» αποτελεί ένα χρήσιμο βοήθημα κατανόησης και πρακτικής εφαρμογής για δικηγόρους, αλλά και λογιστές-φοροτεχνικούς που τους εξυπηρετούν, ώστε να παρακολουθούν ορθά τις φορολογικές και λογιστικές υποχρεώσεις τους. Οι συγγραφείς, έμπειροι λογιστές - φοροτεχνικοί, καταγράφουν όλες τις λογιστικές, φορολογικές και εργατικές υποχρεώσεις των δικηγόρων, ως ασκούμενων, ελεύθερων επαγγελματιών και μελών δικηγορικών εταιρειών, από την πλευρά της φορολογίας εισοδήματος, του ΦΠΑ και των Ελληνικών Λογιστικών Προτύπων. Θεωρήθηκε σκόπιμο να προστεθεί στην ύλη της 4η έκδοσης ιδιαίτερο κεφάλαιο με ασφαλιστικά θέματα που αφορούν το δικηγορικό επάγγελμα, μετά τις αλλαγές που επήλθαν στην κοινωνική ασφάλιση, από 1.1.2020.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Φορολογικά - Λογιστικά
Γλώσσα
Ελληνικά
Υπότιτλος
4η Έκδοση
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
248
Έτος έκδοσης
2021
Διαστάσεις
17x24 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη