Οικονομική, 5η Έκδοση
Βιβλία Οικονομικών

Οικονομική, 5η Έκδοση Κωδικός: 31435760

Έχοντας πλέον καθιερωθεί ως ένα από τα κορυφαία εγχειρίδια οικονομικών αρχών στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη, αυτή η συναρπαστική νέα έκδοση της Οικονομικής των Ν. Gregory Mankiw (Harvard...

Δες όλη την περιγραφή

Έχοντας πλέον καθιερωθεί ως ένα από τα κορυφαία εγχειρίδια οικονομικών αρχών στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη, αυτή η συναρπαστική νέα έκδοση της Οικονομικής των Ν. Gregory Mankiw (Harvard University) και Mark P. Taylor (Washington University) έχει ανανεωθεί πλήρως. Ευρέως αναγνωρισμένη για τη φιλική και προσιτή προσέγγισή της, την έμφαση στην ενεργό...

Δες όλη την περιγραφή
  • Συγγραφέας: Gregory N. Mankiw
  • Εκδότης: Τζιόλα
  • Μορφή: Μαλακό Εξώφυλλο
  • Έτος έκδοσης: 2021
  • Αριθμός σελίδων: 840
  • Κωδικός ISBN-13: 9789604188895
  • Διαστάσεις: 21×29
81,16
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

από 78,19 €

Περιγραφή

Έχοντας πλέον καθιερωθεί ως ένα από τα κορυφαία εγχειρίδια οικονομικών αρχών στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη, αυτή η συναρπαστική νέα έκδοση της Οικονομικής των Ν. Gregory Mankiw (Harvard University) και Mark P. Taylor (Washington University) έχει ανανεωθεί πλήρως. Ευρέως αναγνωρισμένη για τη φιλική και προσιτή προσέγγισή της, την έμφαση στην ενεργό μάθηση και τις ασυναγώνιστες πηγές υποστήριξης, η έκδοση αυτή έχει επίσης μια βελτιωμένη δομή για να διασφαλιστεί ότι το κείμενο ευθυγραμμίζεται ακόμα περισσότερο με το μάθημά σας. Η νέα έκδοση περιλαμβάνει επιπρόσθετη κάλυψη μιας σειράς βασικών θεμάτων, συμπεριλαμβανομένων ετερόδοξων θεωριών στα οικονομικά όπως θεωρία πολυπλοκότητας, θεσμικά οικονομικά και φεμινιστικά οικονομικά, διαφορετικές θεωρίες διεθνούς εμπορίου, θεωρία παιγνίων, διαφορετικούς δείκτες φτώχειας και την "οριζόντια καμπύλη Phillips".

Βασικά Χαρακτηριστικά

  • Μια διεξοδική και προσιτή παρουσίαση όλων των βασικών αρχών των οικονομικών που θα σας βοηθήσει να μάθετε πώς να σκέφτεστε ως οικονομολόγος και να αναπτύξετε μια σαφέστερη οπτική για τα σημερινά γεγονότα.
  • Μάθετε πώς οι ακαδημαϊκοί σε όλο το επάγγελμα συμμετέχουν σε μια ζωντανή συζήτηση για τη μελλοντική κατεύθυνση των οικονομικών ως επιστημονικού αντικειμένου για την διεύρυνση της κατανόησής σας και των δεξιοτήτων σας για κριτική σκέψη.
  • Περιλαμβάνεται ένα νέο κεφάλαιο σχετικά με το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης που καλύπτει τα βασικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η ΕΕ και συμπεριλαμβάνει μεταξύ άλλων το Brexit, την ιταλική κρίση χρέους, τον λαϊκισμό και τη μετανάστευση.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Οικονομία
Γλώσσα
Ελληνικά
Υπότιτλος
5η Έκδοση
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
840
Έτος έκδοσης
2021
Διαστάσεις
21x29 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

3 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες