Giochi Preziosi Παιχνίδι Μινιατούρα Goo Jit Zu Hero Dino Power Single Pack S3 για 4+ Ετών (Διάφορα Σχέδια) 1τμχ
Παιχνίδια Μινιατούρες

Giochi Preziosi Παιχνίδι Μινιατούρα Goo Jit Zu Hero Dino Power Single Pack S3 για 4+ Ετών (Διάφορα Σχέδια) 1τμχΚωδικός: 31454484

Η μαγική…χλαπατσο-ενέργεια Goo έπεσε πάνω στα ζώα του ζωολογικού κήπου μετατρέποντάς τα όλα στους πιο αστείους και… ζουληχτούς ήρωες! Είναι…οι Goo Jit Zu και κάθε ένας κρύβει μια μοναδική “δύναμη”!

Δες όλη την περιγραφή
16,99
ΠαράδοσηΠαρ, 04 Οκτ - Τρί, 08 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 16,99 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 16,99 €

  2. 16,99 €

Περιγραφή

Σούπερ ζουληχτές φιγούρες 12cm, που κάθε μια κρύβει μέσα της διαφορετικό υλικό ώστε όταν τη ζουλήξετε αποκτά διαφορετική υφή και αίσθηση.

Ζουλήξτε τη φιγούρα για να δείτε τη “δύναμη” που κρύβει ο κάθε ήρωας. Τεντώστε τους, θα αποκτήσουν 3 φορές το μέγεθος τους και επανέρχονται και πάλι άμεσα στην αρχική τους μορφή.

Συλλέξτε διαφορετικούς χαρακτήρες, ζουλήξτε, τεντώστε και κάντε μάχες με τους πιο διασκεδαστικούς ήρωες. Νέοι ήρωες με νέες δυνάμεις από τον κόσμο των Δεινόσαυρων! Το στόμα της φιγούρας ανοίγει και κλείνει!

Κατασκευαστής

Giochi Preziosi

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
GJT11000

Γενικά

Σειρά
Goo Jit Zu
Ηλικία
4+

Χαρακτηριστικά

Σετ
Όχι
Αξεσουάρ
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένες αξιολογήσεις
  1. 5 αστέρια
    0
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Κοιτάξτε η φιγούρα σίγουρα θα τραβήξει την προσοχή των παιδιών και θα θέλουν να την αγοράσουν.Ομως δεν είναι σχεδόν καθόλου θα έλεγα καλής ποιότητας και ας ακούγεται υπερβολικό , διότι μπορεί να σκιστεί ή αν το υλικό είναι orbies ενδέχεται να χαλάσει.Επισης δεν τεντώνεται και τόοοσο όσο δείχνει η διαφήμιση.Τελος και εγώ είχα μία φύγουρα όμως το υλικό της σε μια ώρα χάλασε και σήμερα που ξαναπήραν και είπα ότι θα την προσέχω την τεντώνω μια και από το κεφάλι έχασε λίγο υγρό και τώρα αν το ζουλαω με λίγο δυνατά χάνει υγρό!

    • Είναι όπως και στη φωτογραφία
    • Μπορεί να απασχολήσει κάποιον δημιουργικά για λίγη ώρα
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ποιότητα κατασκευής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

21 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη