Respilon RespiRaptor Μάσκα Προστασίας FFP2 M/L σε Λευκό χρώμα 1τμχ
Μάσκες Προστασίας

Respilon RespiRaptor Μάσκα Προστασίας FFP2 M/L σε Λευκό χρώμα 1τμχΚωδικός: 31478734

Μάσκα προστασίας FFP2 που προσφέρει υψηλό φιλτράρισμα βακτηριακής διήθησης BFE >95%. Κατάλληλη για επαγγελματίες που θέλουν να προστατευθούν από τα αερομεταφερόμενα παθογόνα χωρίς να καταφύγουν στη

Δες όλη την περιγραφή

Μάσκα προστασίας FFP2 που προσφέρει υψηλό φιλτράρισμα βακτηριακής διήθησης BFE >95%. Κατάλληλη για επαγγελματίες που θέλουν να προστατευθούν από τα αερομεταφερόμενα παθογόνα χωρίς να καταφύγουν στη χρήση χημικών.

Δες όλη την περιγραφή
ΠαράδοσηΠαρ, 04 Οκτ - Τρί, 08 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 3,60 €

Περιγραφή

Μάσκα προστασίας FFP2 που προσφέρει υψηλό φιλτράρισμα βακτηριακής διήθησης BFE >95%. Κατάλληλη για επαγγελματίες που θέλουν να προστατευθούν από τα αερομεταφερόμενα παθογόνα χωρίς να καταφύγουν στη χρήση χημικών.

  • Διαθέτει μια μεμβράνη νανοϊνών Respilon - ένα εξαιρετικά πυκνό δίκτυο ισχυρών ινών - που μπορεί να  μπλοκάρει τους ιούς και τα βακτήρια και από τις δυο κατευθύνσεις, με 99.9% αποτελεσματικότητα.
  • Ο ειδικός σχεδιασμός και το υλικό παραγωγής αυτής της επαγγελματικής μάσκας το καθιστούν ιδανική επιλογή για γιατρούς, πυροσβέστες, αστυνομικούς, εργαστηριακό προσωπικό, άνδρες διάσωσης, ιατρικό προσωπικό και στρατιώτες που εργάζονται κάτω από δύσκολες συνθήκες. 
  • Η ισχυρή δομή του στρώματος νανοϊνών καθιστά αυτή τη μάσκα ιδανική επιλογή για επαγγελματίες που θέλουν να προστατευθούν από τα αερομεταφερόμενα παθογόνα χωρίς να καταφύγουν στη χρήση χημικών.
  • Αν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε τη μάσκα έναντι γύρης, σκόνης, ιών, αιθαλομίχλης κ.λπ., μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε επανειλημμένα - θα καταλάβετε ότι η μάσκα πρέπει να αντικατασταθεί από το χρώμα της επιφάνειας της μάσκας, που γίνεται κίτρινο ή γκρι. 

Χαρακτηριστικά

Χρήση
Μιας Χρήσης
Τύπος Φίλτρου
FFP2
Χρώμα
Λευκό
Μέγεθος
για Ενήλικες
Τεμάχια
1 τμχ
Υφασμάτινη
Όχι
με Βαλβίδα
Όχι
με Διαφάνεια
Όχι
Ενεργός Άνθρακας
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • demian5168
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Εξαιρετικη μασκα ειδικα για οσους φορανε γυαλια κι εχω δοκιμασει πολλες1Αυτη ειναι η μονη που τα θολωνει απειροελαχιστα εκτος βεβαιως των φιλτρομασκων!Τσιμπημενη η τιμη της αλλα τα αξιζει

    • Καλύπτει μύτη & στόμα
    • Ποιότητα υλικών
    • Εφαρμογή στα αυτιά
    • Σταθερότητα
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

18 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη