Η Μέθοδος Υπολογισμού της Νόμιμης Μοίρας
Επιστημονικά Βιβλία

Η Μέθοδος Υπολογισμού της Νόμιμης Μοίρας Κωδικός: 31591466

Στο έργο αναλύεται η διαδικασία υπολογισμού της νόμιμης μοίρας, με κύρια βήματα την εύρεση της αξίας την οποία πρέπει να λάβει ο μεριδούχος, την κάλυψη της αξίας αυτής με καταλειπόμενα περιουσιακά

Δες όλη την περιγραφή

Στο έργο αναλύεται η διαδικασία υπολογισμού της νόμιμης μοίρας, με κύρια βήματα την εύρεση της αξίας την οποία πρέπει να λάβει ο μεριδούχος, την κάλυψη της αξίας αυτής με καταλειπόμενα περιουσιακά στοιχεία ή με παροχές εν ζωή και, τέλος, την ικανοποίηση της τυχόν ελλείπουσας αξίας («συμπλήρωση» της νόμιμης μοίρας).

Δες όλη την περιγραφή
31,50
ΠαράδοσηΠέμ, 18 Ιουλ - Δευ, 22 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

από 31,50 €

Περιγραφή

Στο έργο αναλύεται η διαδικασία υπολογισμού της νόμιμης μοίρας, με κύρια βήματα την εύρεση της αξίας την οποία πρέπει να λάβει ο μεριδούχος, την κάλυψη της αξίας αυτής με καταλειπόμενα περιουσιακά στοιχεία ή με παροχές εν ζωή και, τέλος, την ικανοποίηση της τυχόν ελλείπουσας αξίας («συμπλήρωση» της νόμιμης μοίρας). Αυτοτελώς εξετάζονται ο υπολογισμός σε περίπτωση που υπάρχουν χρέη στην κληρονομία (περιλαμβανόμενης της προβληματικής της κατάχρεης κληρονομίας) και ο υπολογισμός σε περίπτωση συνεισφοράς.

Η ανάλυση εκτείνεται σε ευρύ φάσμα επιμέρους ζητημάτων έτσι, ώστε να εξειδικεύονται αλλά και να δοκιμάζονται οι λύσεις. Σε επίπεδο συνολικού στόχου, διερευνάται, με καταφατικό πόρισμα, η δυνατότητα θεώρησης της διαδικασίας υπολογισμού ως μεθόδου, η εσωτερική ενότητα δηλαδή που μπορεί να χαρακτηρίζει τη διαδικασία ως προς τα επιμέρους βήματα και ζητήματα.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Δίκαιο - Δικαιώματα
Γλώσσα
Αγγλικά
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
194
Έτος έκδοσης
2021
Διαστάσεις
17x24 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες