Πρώτες Βοήθειες , Πλήρης Οδηγός
Επιστημονικά Βιβλία

Πρώτες Βοήθειες , Πλήρης Οδηγός Κωδικός: 31631788

Στην εποχή μας η ανάγκη γνώσης της παροχής Πρώτων Βοηθειών είναι μεγαλύτερη παρά ποτέ. Η αύξηση του πληθυσμού σ' ολόκληρο τον κόσμο και η όλο και μεγαλύτερη διάδοση της χρήσης μηχανικών και ηλεκτρικών...

Δες όλη την περιγραφή

Στην εποχή μας η ανάγκη γνώσης της παροχής Πρώτων Βοηθειών είναι μεγαλύτερη παρά ποτέ. Η αύξηση του πληθυσμού σ' ολόκληρο τον κόσμο και η όλο και μεγαλύτερη διάδοση της χρήσης μηχανικών και ηλεκτρικών συσκευών, καθώς και χημικών προϊόντων, στο σπίτι, την εργασία ή τις διακοπές, μεγαλώνουν τους κινδύνους πρόκλησης ατυχήματος και τραυματισμού.Υπάρχει μια...

Δες όλη την περιγραφή
  • Εκδότης: Ιατρικές Εκδόσεις Λίτσας
  • Μορφή: Σκληρό Εξώφυλλο
  • Έτος έκδοσης: 2020
  • Αριθμός σελίδων: 288
  • Κωδικός ISBN-13: 9789603722281
  • Διαστάσεις: 14×21
17,60
ΠαράδοσηΤρί, 13 Αυγ - Τρί, 20 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

από 17,60 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 20,90 €

  2. 17,60 €

  3. 22,00 €

Περιγραφή

Στην εποχή μας η ανάγκη γνώσης της παροχής Πρώτων Βοηθειών είναι μεγαλύτερη παρά ποτέ. Η αύξηση του πληθυσμού σ' ολόκληρο τον κόσμο και η όλο και μεγαλύτερη διάδοση της χρήσης μηχανικών και ηλεκτρικών συσκευών, καθώς και χημικών προϊόντων, στο σπίτι, την εργασία ή τις διακοπές, μεγαλώνουν τους κινδύνους πρόκλησης ατυχήματος και τραυματισμού.Υπάρχει μια συνεχώς αυξανόμενη ανάγκη εξάσκησης στις Πρώτες Βοήθειες, για τον καθένα μας, επιπλέον εκείνης που απαιτεί την εκπαίδευση ατόμων για την παροχή Πρώτων Βοηθειών στα εργοστάσια και τις αγροτικές και εμπορικές επιχειρήσεις.

Οι "Πρώτες Βοήθειες - Πλήρης Οδηγός" είναι και εκπαιδευτικό, αλλά και βιβλίο αναφοράς, και έχουν γραφτεί έτσι ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες τόσο αυτών που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις, όσο και εκείνων που επιθυμούν να παρακολουθήσουν μια θεωρητική και πρακτική σειρά μαθημάτων, για να έχουν ένα αναγνωρισμένο πιστοποιητικό παροχής Πρώτων Βοηθειών. 

Περιλαμβάνει όλη την απαιτούμενη ύλη για τα μαθήματα αυτά.Κατά την προετοιμασία της αναθεωρημένης δέκατης έκδοσης του βιβλίου δόθηκε ιδιαίτερη προσοχή στις απόψεις τόσο αυτών που παρέχουν Πρώτες Βοήθειες, όσο και εκείνων που βλέπουν τα αποτελέσματα της εφαρμογής τους, έτσι ώστε το ανά χείρας βιβλίο να γίνει όσο το δυνατόν ευρύτερα αποδεκτό διεθνώς. Για το σκοπό αυτό χρειάστηκαν επανειλημμένες συναντήσεις και συσκέψεις με αυθεντίες διαφόρων ειδικοτήτων· οι Οργανώσεις Εκπαίδευσης Εθελοντών παροχής Πρώτων Βοηθειών εκφράζουν τις ευχαριστίες τους για τη βοήθειά τους.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Νοσηλευτική
Γλώσσα
Ελληνικά
Υπότιτλος
Πλήρης οδηγός
Μορφή
Σκληρό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
288
Έτος έκδοσης
2020
Διαστάσεις
14x21 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

9 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες