Κάρτες Γραφικών

Sapphire Radeon RX 6600 8GB GDDR6 Pulse Κάρτα Γραφικών Κωδικός: 31749296

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μνήμη 8GB GDDR6, 128bit
  • PCI Express x8 4.0
  • Μέγιστη Ανάλυση: 7680x4320 pixels
  • Μήκος κάρτας 193 mm
  • 1x HDMI, 3x DisplayPort
  • Ελάχιστη Ισχύς Τροφοδοτικού: 500 W

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει καλή απόδοση και αξίζει τα χρήματά της.

Δες όλη την περιγραφή
ΠαράδοσηΠαρ, 19 Ιουλ - Τρί, 23 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 2 τεμάχια

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 240,91 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 252,70 €

  2. 247,50 €

  3. 277,33 €

  4. 249,00 €

  5. 266,20 €

  6. 217,08 €

  7. 240,91 €

  8. 271,25 €

  9. 257,25 €

  10. 444,54 €

  11. 223,43 €

  12. 255,14 €

  13. 245,00 €

  14. 219,88 €

  15. 325,57 €

  16. 271,00 €

  17. 336,22 €

  18. 305,76 €

  19. 236,76 €

  20. 337,40 €

  21. 245,43 €

Περιγραφή

Η Sapphire Radeon RX 6600 8GB GDDR6 Pulse είναι μια προηγμένη κάρτα γραφικών που απευθύνεται σε gamers που αναζητούν αξιόπιστη και αποδοτική απόδοση στα παιχνίδια. 

Με τα 8GB μνήμης GDDR6 και την υποστήριξη του PCIe 4.0, η Sapphire Radeon RX 6600 8GB GDDR6 Pulse παρέχει αξιόλογη επίδοση σε υψηλές αναλύσεις και ρυθμούς ανανέωσης, καθώς και στα παιχνίδια που απαιτούν μεγάλη ρεαλιστικότητα. 

Επιπλέον, η Sapphire Radeon RX 6600 8GB GDDR6 Pulse διαθέτει τεχνολογίες όπως η AMD FidelityFX Super Resolution και το AMD Smart Access Memory, οι οποίες βελτιώνουν την ποιότητα των γραφικών και προσφέρουν ρεαλιστικότερα παιχνίδια.

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει καλή απόδοση και αξίζει τα χρήματά της.

AMD RDNA 2

Η AMD RDNA 2 είναι μια προηγμένη αρχιτεκτονική που παρέχει εξαιρετική ενεργειακή απόδοση σε σχέση με τις προηγούμενες γενιές.

Χρησιμοποιεί την τεχνολογία των 7nm, η οποία επιτρέπει στις κάρτες γραφικών να λειτουργούν με υψηλή απόδοση και να παράγουν λιγότερη θερμότητα.

Επιπλέον, η RDNA 2 προσφέρει μια σειρά από καινοτόμα χαρακτηριστικά, όπως η υποστήριξη του hardware για το Ray Tracing και της μνήμης GDDR6, που βελτιώνουν σημαντικά την απόδοση των γραφικών καρτών σε εφαρμογές παιχνιδιών και άλλες απαιτητικές εργασίες.

Λογισμικό AMD: Adrenalin Edition

Σχεδιασμένο για να σας παρέχει μια καθαρή, μοντέρνα και εύχρηστη αλληλεπίδραση όπου μπορείτε να έχετε γρήγορη πρόσβαση στις πιο πρόσφατες δυνατότητες λογισμικού, στατιστικά παιχνιδιού, αναφορές απόδοσης, ενημερώσεις προγραμμάτων οδήγησης και πολλά άλλα - όλα από μια βολική τοποθεσία.

Επωφεληθείτε από το πλήκτρο πρόσβασης ALT+R για να ανοίξετε το Λογισμικό AMD: Adrenalin Edition απευθείας στο παιχνίδι, καθιστώντας το ακόμα πιο βολικό και εύκολο να προσαρμόσετε τα αγαπημένα σας χαρακτηριστικά και να αποκτήσετε μια φανταστική εμπειρία παιχνιδιού.

AMD FidelityFX Super Resolution

Το AMD FidelityFX Super Resolution (FSR) χρησιμοποιεί τεχνολογίες αναβάθμισης αιχμής για να ενισχύσει τους ρυθμούς καρέ σε επιλεγμένους τίτλους και να προσφέρει εμπειρίες gaming υψηλής ποιότητας, υψηλής ανάλυσης, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε αναβάθμιση σε νέα κάρτα γραφικών.

AMD Link

Η AMD Link, μια δωρεάν εφαρμογή που σας επιτρέπει να συνδεθείτε στον υπολογιστή σας από το τηλέφωνο, το tablet ή την τηλεόρασή σας, είναι πλέον διαθέσιμη για υπολογιστές που βασίζονται σε Windows.

Βελτιστοποιημένο για καλύτερη απόδοση, μπορείτε τώρα να συνδεθείτε με τους φίλους σας όπως ποτέ πριν χρησιμοποιώντας το Link Game, μια νέα δυνατότητα που επιτρέπει σε έναν φίλο να συνδεθεί στον υπολογιστή σας από το δικό του μηχάνημα και να παίξει τοπικά παιχνίδια για πολλούς παίκτες στο σύστημά σας.

AMD Noise Suppression

Το AMD Noise Suppression μειώνει τον θόρυβο του ήχου από το περιβάλλον σας, παρέχοντας μεγαλύτερη ευκρίνεια και βελτιωμένη συγκέντρωση είτε επικεντρώνεστε σε μια σημαντική συνάντηση είτε παραμένετε focus σε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι.

AMD Radeon Super Resolution

Αυξήστε την απόδοση σε χιλιάδες παιχνίδια

Το Radeon Super Resolution (RSR) είναι μια δυνατότητα αναβάθμισης στο πρόγραμμα οδήγησης που χρησιμοποιεί τον ίδιο αλγόριθμο που βρίσκεται στην τεχνολογία AMD FidelityFX Super Resolution (FSR).

Οι παίκτες μπορούν να επωφεληθούν από την τεχνολογία Radeon Super Resolution για να απελευθερώσουν νέα επίπεδα απόδοσης σε οποιοδήποτε συμβατό παιχνίδι.

AMD Smart Access Memory

Αποκτήστε έως και 15% περισσότερη απόδοση παιχνιδιού με τη μνήμη Smart Access της AMD

Σε συμβατικά συστήματα υπολογιστών που βασίζονται σε Windows, οι επεξεργαστές μπορούν να έχουν πρόσβαση μόνο σε ένα κλάσμα της μνήμης γραφικών (VRAM) ταυτόχρονα, περιορίζοντας την απόδοση του συστήματος.

Με την AMD Smart Access Memory, το κανάλι δεδομένων επεκτείνεται για να αξιοποιήσει πλήρως το δυναμικό της μνήμης GPU, χρησιμοποιώντας το εύρος ζώνης του PCI Express για να αφαιρέσει τα σημεία συμφόρησης και να αυξήσει την απόδοση.

AMD Privacy View

Ενισχυμένη εστίαση για αυξημένο απόρρητο

Η Προβολή απορρήτου προβάλλει άμεσα οποιοδήποτε τμήμα της οθόνης σας χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής παρακολούθησης ματιών. Απλώς κοιτάξτε μια περιοχή στην οθόνη σας, ενώ άλλα μέρη θαμπώνουν.

Μοιραστείτε μόνο ό,τι είναι απαραίτητο – Η Προβολή απορρήτου προσφέρει διάφορες επιλογές για να θολώνετε περιοχές εκτός του οπτικού σας πεδίου, διατηρώντας το προσωπικό σας περιεχόμενο και τις πληροφορίες ιδιωτικές όπως προβλέπεται.

AMD Radeon Boost

Το AMD Radeon Boost μειώνει δυναμικά την ανάλυση ολόκληρου του καρέ όταν ανιχνεύεται γρήγορη κίνηση χαρακτήρων στην οθόνη μέσω της εισαγωγής του χρήστη, επιτρέποντας υψηλότερα FPS με μικρό αντίκτυπο στην ποιότητα.

Με την αρχική υποστήριξη επιλεγμένων παιχνιδιών DirectX 11, αυτή η δυνατότητα εκμεταλλεύεται τώρα το υλικό σκίασης μεταβλητού ρυθμού και τους υποστηριζόμενους τίτλους DirectX 12, παρέχοντας επιπλέον απόδοση και αυξημένη απόκριση ενώ παίζετε.

AMD Radeon Anti-Lag

Παρέχοντας ακόμα ταχύτερους χρόνους ανταπόκρισης σε κάθε κλικ

Το Radeon Anti-Lag ελέγχει τον ρυθμό της εργασίας της CPU για να βεβαιωθεί ότι δεν είναι πολύ μπροστά από την GPU, μειώνοντας τον όγκο της εργασίας της CPU που βρίσκεται στην ουρά.

Ως αποτέλεσμα, το Radeon Anti-Lag μπορεί να μειώσει την καθυστέρηση εισόδου σχεδόν κατά ένα πλήρες καρέ βοηθώντας στην αποκατάσταση της ανταπόκρισης στο παιχνίδι σας.

AMD Radeon Image Sharpening

Εκπληκτικά οπτικά. Χωρίς κανένα αντίκτυπο στην απόδοση.

Το AMD Radeon Image Sharpening χρησιμοποιεί έναν αλγόριθμο ευκρίνειας με προσαρμογή αντίθεσης που αποκαθιστά τη σαφήνεια στα γραφικά του παιχνιδιού που μπορεί να έχουν επηρεαστεί από άλλα εφέ, αναδεικνύοντας λεπτομέρειες αντικειμένων.

AMD Enhanced Sync

Ενεργοποιήστε το Liquid-Smooth Gameplay στο Radeon Powered System σας

Το Enhanced Sync βοηθά τους παίκτες να ελαχιστοποιήσουν το tearing της οθόνης, ενώ μειώνει τον λανθάνοντα χρόνο και το stutter του παραδοσιακού V-sync.

Διατίθεται για παιχνίδια που βασίζονται σε DirectX 9, 11, 12 και API Vulkan, καθώς και σε όλες τις GPU που βασίζονται σε Polaris και νεότερους συνδυασμούς οθόνης ή/και AMD Eyefinity Technology 3. Τώρα με δυνατότητα διαμόρφωσης ανά παιχνίδι και εντός παιχνιδιού από το λογισμικό AMD: Adrenalin Edition.

Η κάρτα γραφικών Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 λειτουργεί με την ισχυρή τεχνολογία ψύξης Dual-X σε συνδυασμό με τον Έξυπνο έλεγχο ανεμιστήρα για να διατηρούν χαμηλές θερμοκρασίες και χαμηλό θόρυβο ανεμιστήρα. Ο εκλεπτυσμένος σχεδιασμός PCB προσφέρει σταθερή, αξιόπιστη και σταθερή απόδοση, η οποία μειώνει αποτελεσματικά τη θερμοκρασία του PCB και τον θόρυβο του σήματος των εξαρτημάτων.

Απόδοση για να κυριαρχήσει το παιχνίδι σας

1080p Performance

  • Cyberpunk 2077
  • Star Wars: Squadrons
  • Watch Dogs: Legion
  • Assassin's Creed Valhalla
  • DIRT 5
  • Marvel's Avengers

Κατασκευαστής

Sapphire

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
11310-01-20G

Γενικά Χαρακτηριστικά

Κατασκευαστής Επεξεργαστή
AMD
Chipset Model
Radeon RX 6600
Interface
PCI Express x8 4.0
Μέγιστη Ανάλυση
7680x4320 pixels
Ειδικά Χαρακτηριστικά
Αερόψυκτη
Τύπος
Μεσαίας Κατηγορίας

Μνήμη

Χωρητικότητα Μνήμης
8 GB
Τύπος Μνήμης
GDDR6
Memory bus
128 bit

Συνδεσιμότητα

HDMI
1
DisplayPort
3
Dual Link DVI
Όχι

Απαιτήσεις Συστήματος

Ελάχιστη Ισχύς Τροφοδοτικού
500 W
Power Connectors
8-pin

Διαστάσεις

Μήκος
193 mm
Ύψος
120 mm
Πάχος
40 mm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+13Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Not_Pan
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Την βάζω 5 αστέρια. Την συνδιασα με τον Ryzen 5 5600 ο είναι ένα από τα κλέφτρα budget combo για 1080p ακόμα και σε μεγάλους τίτλους. Μην περιμένετε όμως να παίζει starfield σε 1080p με γραφικά τίγκα είπαμε είναι budget. Βέβαια όταν ζοριζεται τα φανακια ακούγονται αρκετά αλλά νταξει δεν με πολύ πειράζει γιατί φοράω ακουστικά. Την προτείνω για κάποιον που θα ήθελε να κάνει gaming σε 1080p μιας και η AMD έχει VFM επιλογές

    • Απόδοση
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Νίκος Ζαφ
    5
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Συνδιαδστηκε για αρχη με τον Ryzen 5 5600 και μπορω να πω οτι εντυπωσιαστικα με το τι μπορει να κανει ενα Mid Tier PC χωρις να εχεις ξοδεψει μια περιουσια.
    Δεν μασησε ουτε στο Cyberpunk ουτε στο RDR2 ουτε στο Guardians of the Galaxy με RT High.
    Εκει που ειδα ακομα μεγαλυτερη διαφορα ηταν οταν αλλαξα επεξεργαστη και εβαλα τον Ryzen 7 5800x3d
    εκει ενιωσα λες και αλλαξα και καρτα γραφηκων!
    Η καρτα απευθυνεται σε χρηστες με χαμηλο budget αλλα κανει αυτο που πρεπει και με το παραπανω.
    Εμενα δεν με απογοητευσε ποτε! δεν ειχα ποτε καποιο Bluescreen ποτε να crasharei game και γενικα ολη η εμπειρια ηταν και ειναι μεχρι σημερα παρα πολυ smooth.
    Not a fan of the design της pulze αλλα δεν ζηταω και πολλα μιας και την πηρα μολις 199 ευρω.
    Θερμοκρασιες ειναι οκ μετα απο λιγο tweaking στο software και φτιαχνοτας δικο μου curve.
    Παρτε την οσο υπαρχει ακομα διαθεσιμη στα καταστηματα γιατι μετα η 7600 ξεφευγει,

    • Απόδοση
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Giannis Kal.
    4
    2 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Μετά από χρόνια σε κάρτες Nvidia και χωρίς να έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα είπα να δοκιμάσω κάτι ανταγωνιστικό . Δυστυχώς ηδη έχω συναντήσει θέματα με την παραμετροποίηση των ανεμιστήρων , δηλαδή κάθε φορά που κάνεις επανεκκίνηση οι ρυθμίσεις επιστρέφουν στις προεπιλεγμένες . Αντε δοκίμασα μια λύση που διάβασα σε ένα φόρουμ ! Χτες η κάρτα κρασαρε κατά τη χρήση Adobe Lightroom! Μπαίνω διαβάζω ότι και με αυτήν την εφαρμογή εχει θέμα ! Δεν παίζω παιχνίδια και δεν έχω άποψη αλλά για απλή χρήση, με λίγη επεξεργασία βίντεο ή φωτογραφίας δεν έχω μείνει ικανοποιημένος σε σχέση με τις προσδοκίες μου από όσα είχα διαβάσει για την κάρτα ...

    • Μέγεθος
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Απόδοση
    • Μέτριος θόρυβος
    • Θερμοκρασία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Youtuber_KREAS
    5
    6 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Με αυτην την καρτα παιζεις σε 1080p στο high σχεδον ολα τα παιχνιδια , εχει πολυ καλη ενεργειακη αποδοση και πολυ καλο optimization το τσιπακι του μιας και αυτην την σειρα 6000 την εχει και στο ps5 και ειναι ο λογος κερδισε την nvidia για εκεινη την σειρα ,

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • gg_manos
    5
    4 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αυτή η κάρτα γραφικών είναι εξαιρετική! Την χρησιμοποιώ για παιχνίδια περισσότερο και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είναι αθόρυβη, έχει χαμηλές θερμοκρασίες και έχει το ιδανικό μέγεθος για ότι κουτί θέλει να την τοποθετήσει η καθένας. Τέλεια αγορά!!

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • vasilis_papadellis
    5
    13 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αντικατέστησε μια RX570 κουρασμένη κάπως. Καμία σχέση η μία με την άλλη. Πολύ καλύτερη σε απόδοση,σαφώς χαμηλότερες θερμοκρασίες και αθόρυβη. Αξίζει τα χρήματά της.

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • soa008
    5
    11 στους 17 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Έμπειρος χρήστης

    Για τα χρηματα της ειναι πολυ καλη.Τρεχει σε 1080p τα παινχιδια που θελω ( battlefield 2042, Red dead redemption , The witcher , cod warzone ). Στην αρχη μου εκανε κατι περιεργα crash , και καποια BSoD αλλα ειναι καλα τωρα. Θελει σιγουρα ρυθμισμα απο το amd adrenaline. Οι ανεμιστηρες αργουν πολυ να ξεκινησουν. Αυξησα τα watt , την ελαχιστη συχνοτητα σε 2400, και εβαλα τους ανεμιστηρες να ξεκινανε στο 30% απο τους 40 βαθμους , και στο 100% στους 75% οπου εκει περιπου φτανει στα παιχνιδια που παιζω. Σιγουρα δεν κανει για 1440p gaming και σιγουρα θα πρεπει να κανεις υποχωρησεις στα settings των παιχνιδιων.
    ΥΓ: AMD drivers πολυ κακοι σε σχεση με Nvidia. Χρειαστηκε να κανω DDU και clean install για να δουλεψει οπως θα επρεπε.

    • Απόδοση
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Θορυβώδης
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Dimitris_Gega3522
    5
    5 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    πολυ Καλή για την τιμή της έχω ryzen 5 rx 6600 Και 16 gb ram fortinite performance mode πιάνεις 500 fps

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Kill_The_Cat
    5
    11 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολύ καλή κάρτα, από τις πιο VFM θεωρώ.

    Παίζεις πολύ άνετα 1080p στα πάντα.
    Μέχρι και για 1440p είναι αξιόλογη, δοκιμάστηκε σε τίτλους τύπου Far Cry 5 σε Ultra γραφικά, καταφέρνει σταθερα τα 70-80 FPS, χωρίς lag spikes.

    Από θερμοκρασίες δεν έχει παει πανω απο 70 βαθμούς και είναι πρακτικά αθόρυβη, ακόμα και στο φουλ.

    (όλα τα παραπάνω χωρις OC ή custom fan curve)

    Σε CPU Ryzen 5 5600G / Μητρική MSI B550

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • enarmonistis_pro
    5
    12 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Κάτοχος της κάρτα εδώ και ένα μήνα , αγορά στα 207 ευρώ , μια πάρα πολύ κάρτα για 1080p games και 1440p με κάποιες παραχωρήσεις μέχρι ΧΘΕΣ .
    Η AMD με τη νέα έκδοση Adrenalin Edition 24.1.1 διπλασιάζει σχεδόν τα fps σε όλα τα Games με direct 11 , 12 με τη τεχνολογία AFMF .
    Με τις αρχικές ρυθμίσεις της κάρτας θα δείτε θερμοκρασίες 71 βαθμών , απενεργοποιήστε το Zero RPM για να είναι ποιο κρύα η κάρτα .
    Επίσης συμβουλευτείτε το παρακάτω video για κάποιες σοβαρές ρυθμίσεις
    https://www.youtube.com/watch?v=Jkc3DUMBg6w&t
    Για μεσαίας κατηγορίας κάρτα , για κάποιον που δεν θέλει να δώσει πολλά είναι μια κάρτα που θα ευχαριστηθείτε να παίζετε ομαλά τα games σας , αν έχετε παραπάνω budget πηγαίνετε σίγουρα ποιο πάνω ( RX 6700 12 GB ) αλλά με 180 ευρώ παραπάνω για Sapphire .
    Μην την αφήσετε στις default ρυθμίσεις , έχει παραπάνω δυνατότητες . ψαχτείτε λίγο .
    Η κάρτα πετάει , πάρτε την άφοβα !

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Tzoumakidis_Stefanos
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Είναι πολύ καλή κάρτα για την τιμή της των 210€.Την έχω ένα μήνα και δεν έχει φτάσει πάνω από 50 ° .Και για όσους τους ενδιαφέρει το gaiming κομμάτι στο Fortnite πιάνει 240 fps in game όλα low performance mode 1080p σταθερά στα 40% της

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Θερμοκρασία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Mak_TV1784
    3
    2 στους 37 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Τοποθετήθηκε σε asus Rog b550a
    Ryzen 7 5700x
    16gb ram
    Αμέτρητες φορες την ώρα τ παιχνιδιού σε PUBG bluescreen η να με πετάξει από τ παιχνίδι …
    Update μετα απο μερες ψαξιματος ηθελε φορματ λογο αλλαγης μητρικης κ επεξεργαστη κ καρτας γραφικων μαλλον μπερδευοντουσαν οι drivers!μια χαρα vfm ειναι η καρτα !

    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Απόδοση
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Kostas_Aggelhs369
    5
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Sta 222€ που την αγωρασα ειναι παρα πλυ VFM κανενα προβλημα στα games

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • KostasBoutsas
    5
    7 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Λοιπόν, είναι τέλεια. Πρώτον, είναι πολύ vfm (value for money). Παίζει όλους τους τίτλους σε ρυθμίσεις Ultra 1080p με 60+ fps και ακόμη και σε 1440p, μπορεί να χειριστεί ορισμένους τίτλους παιχνιδιών κοντά στα 60 fps. Επιπλέον, δεν δημιουργεί πολύ θόρυβο, τουλάχιστον όχι αρκετό για να σας ενοχλήσει. Ωστόσο, για όσους αναζητούν 4k gaming, δεν θα το βρουν εδώ. Σε 4k, μπορεί να φτάσει τα 30-50 fps σε low-medium ρυθμίσεις. Τελικά, αυτή η κάρτα είναι η καλύτερη προσφορά γιατί έχει περισσότερα πλεονεκτήματα παρά μειονεκτήματα. Επιπλέον, ξέχασα να αναφέρω ότι σε σύγκριση με τον ανταγωνιστή της (rtx 3050), καταναλώνει πολύ λιγότερη ενέργεια και είναι και φθηνότερη. Αγοράστε την εάν έχετε επεξεργαστή Ryzen 5 ή i5 η άνω!

    • Απόδοση
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • gp7182
    5
    7 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από GoldenByte

    Σε σύστημα με i3 12100, 24GB DDR4 στα 2133MHz, 1440p, 100Hz το Diablo 4 σε ultra graphics με ball lightning sorcerer σε level 100 nightmare dungeon γλιστράει. Τι άλλο να ζητήσει κανείς?

    • Απόδοση
    • Μέγεθος
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    • Θερμοκρασία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Vasilios_Adamidis
    5
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από GoldenByte

    Επιλέχθηκε αντί μιας w6400 ή αντίστοιχης για μικρό workstation. για εφαρμογές cad, rendering και προγράμματα που εκμεταλλεύονται την gpu για επιλύσεις, είναι μια αξιόπιστη επιλογή. Θα ξανασχολιαστεί μετά από κάποιους μήνες χρήσης.

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • xristina_vasilaki
    5
    19 στους 20 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ
    Μου παίζει όλα τ' αγαπημένα μου παιχνιδια και την εχω δοκιμασει και με streaming ταυτοχρονα ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ
    Έχω την κάρτα από αρχές Οκτωβριου 2022 και αγορασμενο στα 200 ευρώ.
    Εγώ την έχω συνδυάσει
    MSI B450 Tomahawk Max II Motherboard
    CPU: AMD Ryzen 5 5600G
    RAM :Corsair Pro SL 16GB DDR4 3600
    SSD: Kingston NV2 SSD 500GB

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Θερμοκρασία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Jason_Pelasgos
    5
    12 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Είναι μια πάρα πολύ κάρτα γραφικών (mid-end).εγώ την έχω συνδυάσει με 16gb 3600Mhz cl16 ram ένα 5500 της Ryzen και b550 της gigabyte μητρική. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Τρέχω fortnite απαλά 90-100fps σε υψηλά γραφικά ΌΧΙ pro. Εάν θέλετε ακόμα καλύτερη δουλειά μπορείτε να αντιγράψετε και να βάλετε ένα 5600 πολύ καλύτερος επεξεργαστής για 10-20€ παραπάνω.
    Την προτείνω ανεπιφύλακτα για τα λεφτά της γιατί η nvidia δεν συμφέρει για τέτοιου είδους gaming. Τίποτα καλύτερο για 220€ και δεν θα βρείτε κάτι καλύτερο από 250€ και κάτω.για το τροφοδοτικό θέλει 550W κομπλέ θα είστε αλλά θα πρότεινα καλύτερα 100W παραπάνω για safety.

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Θερμοκρασία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • NikosGed13
    5
    7 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    τι να πω γιαυτη τώρα... πέρα ότι αν το αφήσω καμία φορά στη αδράνεια κλείνει και δεν ξανανοιγει οπότε πρέπει να κάνω restart το pc για να ανοίξει κανονικά πάλι(κάπου είχα δει μια ρύθμιση γι'αυτό στα σχόλια), η κάρτα δεν μασάει πουθενά. έχει βέβαια κάποια ντροπ σε μερικά σημεία που γίνεται ντόρος αλλά τπτ τρομερό να σου χαλάσει την εμπειρία , για τα λεφτά της είναι ότι ακριβώς περίμενα. δεν είμαι απαυτους που τους νοιάζει να είναι όλα σε 60fps σε υψηλή ανάλυση, αλλα η κάρτα για τα λεφτά της είναι πολύ τίμια, μια τέλεια mid range κάρτα. σταθερά 60fps σε ότι παιχνίδι έχω παίξει, εκτός από κάποια ντροπ καμία φορά μπορεί να φταίει κ η θερμοκρασία γιατί ανεβάζει 70° σε παιχνίδια με υψηλές απαιτήσεις

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Θερμοκρασία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • AspectReaper
    5
    22 στους 23 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Έχω την κάρτα από αρχές Ιανουαρίου 2023 και αγορασμενο στα 310 ευρώ.
    Όσοι θέλουν να φτιάξουν τώρα υπολογιστή και να παίζουν μόνο σε 1080p high settings είναι μονόδρομος . Ειδικά σε αυτήν την τιμή που είναι τώρα (210€) Παίζει παιχνίδια σε 2Κ που δεν ζητάνε πολλά άλλα μέχρι εκεί.
    Αν ζητάνε λίγο περισσότερα η καλύτερη λύση είναι η 6650 xt
    Αν προκύψει κάτι θα ενημερώσω

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Nick_0s
    4
    12 στους 14 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Στα 240 που αγοράστηκε αποτελεί πολύ καλή επιλογή. Προσωπικά, τη χρησιμοποιώ σε ένα 34άρι 144HZ ultra-wide μόνιτορ 1440p. Κανένα θέμα απόδοσης ακόμα και σε αναλύσεις 2k τηρουμένων των αναλογιών... Σε 1080p πετάει! Η αλήθεια είναι ότι και λίγο χαμηλότερες θερμοκρασίες να είχε, δεν θα ήταν άσχημα...Ωστόσο αυτό περισσότερο οφείλεται στο πολύ "ήσυχο" fan curve, και βελτιώνεται εύκολα..Τέλος να σημειώσω ότι η κάρτα έχει και πολύ μικρές καταναλώσεις!

    Σύνθεση:
    Ryzen 7 2700
    Ram: 32GB DDR 4 3200
    Δισκος: NVMe 480GB
    Τροφοδοτικό: Be Quiet System Power 10 450W
    Λειτουργικό Σύστημα: Windows 11 pro

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Θερμοκρασία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Danis_K
    5
    24 στους 24 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Στα 260 ευρω που την αγορασα νομιζω η καλυτερη, χρησιμοποιειται για επεξεργασια εικονας σε photoshop και ειναι πολυ αποτελεσματικη. Για οποιον ενδιαφερεται εξηγω, σε βαρια φιλτρα επεξεργασιας το photoshop με απλη καρτα 2gb κολλαγε ασχημα με αποτελεσμα να ηθελε κλεισιμο απο διαχειριση εργασιων. Η συγκεκριμενη καρτα ομως καταπινει καθε κολλημα και παιζεις τη μπαλα σου χωρις αγχος
    UPDATE
    Δοκιμαστηκε και σε παιχνιδια οπως nba2k24 και καποια ποδοσφαιρα. Παιδια η καρτα ειναι αιθερας, δεν ξερω τι απαιτησεις εχουν αλλοι συναγωνιστες να πανε σε ακριβοτερες καρτες αλλα με αυτη κυριολεκτικα κλαιει ο μητσοτακης

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Yanni_Zervoudakis
    5
    15 στους 16 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Τέλεια και... φθηνή ή τουλάχιστον η φθηνότερη λύση για όσους δεν δίνουν σημασία στον ανταγωνισμό με τα fps και άλλα διάφορα που τους κάνουν υποχρεωτικά να βάλουν το χέρι βαθιά -πολύ βαθιά- στην τσέπη... Πολύ ευχαριστημένος. Μου παίζει όλα τ' αγαπημένα μου first-person shooters χωρίς πρόβλημα και υψηλές θερμοκρασίες.

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Kon Keff
    5
    11 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Στην τιμή που βρίσκεται τώρα δεν βρίσκεις κάτι καλύτερο για τις ταχύτητες που σου προσφέρει. Είναι μια Mid-Range κάρτα η οποία θα σου τρέξει τα πάντα ΣΙΓΟΥΡΑ στα 60fps. Σε 1080p και σε κάποια παιχνίδια σε 1440p.

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

1368 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
soa008

καλησπέρα παίδες έλεγα να πάρω αυτή την κάρτα. Την θέλω κυρίως για παιχνίδια τύπου battlefield 2042 η V , κάνα assassin's Creed , dying light , PUBG , warzone. Πάντα θα παίζω σε 1080p και με στόχο αν έχω σταθερά πάνω από 70-80fps. να πάω σε αυτή η σε κάποια καλύτερη. Med-High settings κυριως

Δες όλες τις ερωτήσεις (94)

Παρόμοια προϊόντα

Sapphire Radeon RX 6600 8GB GDDR6 Pulse Κάρτα ΓραφικώνSapphire Radeon RX 6600 8GB GDDR6 Pulse Κάρτα ΓραφικώνASRock Radeon RX 6600 8GB GDDR6 Challenger D Κάρτα ΓραφικώνASRock Radeon RX 6600 8GB GDDR6 Challenger D Κάρτα ΓραφικώνSapphire Radeon RX 7600 8GB GDDR6 Pulse Κάρτα ΓραφικώνSapphire Radeon RX 7600 8GB GDDR6 Pulse Κάρτα ΓραφικώνPowerColor Radeon RX 6600 8GB GDDR6 Fighter Κάρτα ΓραφικώνPowerColor Radeon RX 6600 8GB GDDR6 Fighter Κάρτα ΓραφικώνGigabyte GeForce RTX 3060 12GB GDDR6 Gaming OC rev. 2.0 Κάρτα ΓραφικώνGigabyte GeForce RTX 3060 12GB GDDR6 Gaming OC rev. 2.0 Κάρτα Γραφικών
από 240,91 €από 220,42 €από 301,67 €από 218,39 €από 292,41 €
ΚατασκευαστήςSapphireASRockSapphirePowerColorGigabyte
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
Chipset ModelRadeon RX 6600Radeon RX 6600Radeon RX 7600Radeon RX 6600GeForce RTX 3060
Περισσότερα χαρακτηριστικά
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες