Laptops

Apple MacBook Pro 16" (2021) Retina Display (M1-Max/32GB/1TB SSD) Space Gray (GR Keyboard) Κωδικός: 31780823

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2021
  • Οθόνη 16,2" 3456x2234 120Hz
  • 10 Πυρήνες 3.2Ghz
  • Thunderbolt4/DisplayPort/WiFI6/HDMI
  • Αυτονομία έως και 21 ώρες
  • Βάρος 2.2kg
Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο στο Skroutz Τελευταία ενημέρωση: 3 μήνες πριν

Δες μεταχειρισμένα προϊόντα Apple

Εξοικονόμησε χρήματα επιλέγοντας μεταχειρισμένη refurbished συσκευή

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

Περιγραφή

Το MacBook Pro απευθύνεται στον επαγγελματία ο οποίος αναζητά τη μέγιστη δυνατή ισχύ σε τομείς όπως επεξεργασία εικόνας και ήχου καθώς επίσης και σε επαγγελματίες προγραμματιστές. 

Διαθέτει οθόνη Retina με ανάλυση 3456x2234 στα 120hz και εγγυάται καταπληκτική ποιότητα εικόνας με απαράμιλλη ομαλότητα. Πρόκειται για Premium συσκευή υψηλών επιδόσεων και ποιοτικής κατασκευής. 

Εξοπλίζεται με το τελευταίο πρότυπο Wi-Fi 6 για ταχύτητες έως και 40% μεγαλύτερες σε σχέση με το Wi-Fi 5 όπως και με το κορυφαίο Thunderbolt 4 για υποστήριξη έως 2 οθονών 4Κ ή μία οθόνη 8K. Επίσης, οι ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων εκτοξεύονται παρέχοντας ασυναγώνιστη εμπειρία χρήσης.

Τέλος, η αυτονομία μπορεί να αγγίξει έως και τις 21 ώρες με μία μόνο φόρτιση.

Pro στο Max του.

Το M1 Max απογειώνουν την εκπληκτική αρχιτεκτονική του M1 και για πρώτη φορά, ενσωματώνουν μια αρχιτεκτονική συστήματος σε chip (SoC) σε ένα επαγγελματικό notebook. Και τα δύο διαθέτουν περισσότερους πυρήνες CPU και GPU, καθώς και πιο ενοποιημένη μνήμη από το Μ1. Σε συνδυασμό με τον ισχυρό μηχανισμό Neural Engine για ιδιαίτερα δυνατές επιδόσεις μηχανικής εκμάθησης, και αναβαθμισμένα Media Engine με υποστή­ριξη ProRes, τα M1 Pro και M1 Max προσφέρουν στους επαγγελματίες δυνατότητες που πριν δεν ήταν διαθέσιμες.

Αξεπέραστη οθόνη

Η Liquid Retina XDR είναι η καλύτερη οθόνη που είχε ποτέ φορητός υπολογιστής. Διαθέτει Extreme Dynamic Range και αναλογία αντίθεσης εκατομμυρίου προς ένα. Το περιεχόμενο HDR ζωντανεύει σε φωτογραφίες, βίντεο και παιχνίδια με απίστευτες λεπτομέρειες στις σκιές και ζωντανά, πραγματικά χρώματα. Κάθε οθόνη είναι calibrated από το εργοστάσιο και διαθέτει επαγγελματικές λειτουργίες αναφοράς για HDR color grading, φωτογραφία, design και παραγωγή εκτύπωσης.

Ιδανική απόδοση κάμερας

Η διατήρηση της επαφής είναι πιο σημαντική από ποτέ. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η νέα κάμερα MacBook Pro έχει διπλή ανάλυση (1080p) και χρησιμοποιεί φακό με μεγαλύτερο άνοιγμα που επιτρέπει περισσότερο φως. Μαζί με έναν μεγαλύτερο αισθητήρα εικόνας που έχει πιο αποτελεσματικά pixel, η κάμερα προσφέρει δύο φορές καλύτερη απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Τρισδιάστατος ήχος

Χάρη στο σύστημα έξι ηχείων και τους προηγμένους αλγόριθμους, το MacBook Pro υποστηρίζει ήχο που γεμίζει τον χώρο κατά την αναπαραγωγή μουσικής ή βίντεο με το Dolby Atmos, δημιουργώντας ένα εκλεπτυσμένο τρισδιάστατο soundstage. Συνδυάστε το με την οθόνη Liquid Retina XDR και είναι σαν να έχετε ένα home cinema.

Μεγαλύτερη συνδεσιμότητα από ποτέ

Μεταφέρετε φωτογραφίες και βίντεο με συσκευή ανάγνωσης καρτών SDXC. Συνδεθείτε σε τηλεοράσεις ή οθόνες με έξοδο HDMI. Ακούστε χρησιμοποιώντας υποδοχή ακουστικών 3,5 mm που ανιχνεύει και προσαρμόζεται αυτόματα για ακουστικά υψηλής αντίστασης. Συνδεθείτε σε περιφερειακά ή οθόνες υψηλής ταχύτητας με τρεις θύρες Thunderbolt 4. Γρήγορη φόρτιση χρησιμοποιώντας τη θύρα MagSafe 3 γρήγορης απελευθέρωσης.

Από το πρωί. Έως το άλλο πρωί.

Εκπληκτικές επιδόσεις με διάρκεια λειτουργίας μπαταρίας που αλλάζει τα δεδομένα. Αυτή είναι η μαγεία του Apple Silicon. Μία μόνο φόρτιση προσφέρει τη δυνατότητα σύνταξης τέσσερις φορές περισσότερου κώδικα σε Xcode ή επεξεργασίας εικόνων για δύο φορές περισσότερο χρόνο στο Lightroom Classic. Και αντίθετα με άλλα notebooks, το MacBook Pro έχει την ίδια εκπληκτική απόδοση, είτε είναι στην πρίζα είτε όχι.

Γρήγορο...και απέραντο.

Απόλαυσε απίστευτες ταχύτητες ανάγνωσης 7,4 GB/s από τον έως 8 TB SSD. Έως και διπλάσια ταχύτητα από την προηγούμενη γενιά. Για να ανοίγεις αμέσως βίντεο 8K ή να αποθηκεύεις εκατοντάδες χιλιάδες φωτογραφίες RAW στη στιγμή.

Η δύναμη pro συναντά ένα πληκτρο­λόγιο pro.

Για πρώτη φορά, το Magic Keyboard αποκτά σειρά πλήκτρων λειτουργιών πλήρους ύψους στο MacBook Pro, με την αίσθηση μηχανικών πλήκτρων που αγαπάνε οι επαγγελματίες. Περιλαμβάνει συντομεύσεις πληκτρολογίου για Spotlight, Υπαγόρευση, και Μην Ενοχλείτε. Και το Touch ID έχει νέο, ανάγλυφο δακτύλιο που καθοδηγεί τα δάκτυλα, για γρήγορο, εύκολο και ασφαλές ξεκλείδωμα του Mac.

macOS Monterey και Apple Silicon. Ομορφιά με τερατώδη δύναμη.

Χρησιμοποίησε ένα μόνο πληκτρολόγιο και ποντίκι ή trackpad για να εργάζεσαι εναλλάξ σε Mac και iPad με το Χειριστήριο Γενικής Χρήσης. Αυτοματοποίησε περίπλοκες εργασίες με συντομεύσεις. Κάνε κοινή χρήση της οθόνης, κοινή παρακολούθηση ή συνεργάσου με το FaceTime. Και περιηγήσου με το καλύτερο έως τώρα Safari. Όταν είναι η ώρα να συγκεντρωθείς, η λειτουργία Συγκέντρωση σού επιτρέπει να ελέγξεις ποια άτομα και apps μπορούν να επικοινωνούν μαζί σου.

Επαγγελματικά apps. Απογειώνονται με το M1 Pro και το M1 Max.

Πάνω από 10.000 apps και προσθήκες έχουν ήδη βελτιστοποιηθεί για Apple Silicon. Και το Rosetta 2 μεταφράζει apps που έχουν σχεδιαστεί για επεξεργαστές Intel, για να τα χρησιμοποιείς με το νέο σου MacBook Pro.

Thunderbolt 4

Το Thunderbolt 4 φέρνει πολλές βελτιώσεις και νέες δυνατότητες στο τραπέζι σε σύγκριση με το Thunderbolt 3.

  • Ταχύτητα. Οι θύρες Thunderbolt 4 έχουν το ίδιο εύρος ζώνης υψηλής ταχύτητας 40 Gbps με το Thunderbolt 3. Ωστόσο, οι ελάχιστες απαιτήσεις δεδομένων PCIe έχουν αυξηθεί από 16 Gbps σε 32 Gbps . Αυτό σημαίνει ότι οι εξωτερικές συσκευές PCIe υψηλής ταχύτητας, όπως η αποθήκευση και τα εξωτερικά γραφικά, θα μπορούσαν να δουν σημαντικές αυξήσεις στους ρυθμούς μεταφοράς και στην απόδοση.
  • Ασφάλεια. Η προστασία DMA που βασίζεται σε VT-d συμβάλλει στην αποτροπή απειλών ασφαλείας, αντιστοιχίζοντας εκ νέου αιτήματα από εξωτερικές συσκευές και ελέγχοντας για τις κατάλληλες άδειες.
  • Wake from sleep. Αυτή η δυνατότητα επιτρέπει σε έναν υπολογιστή να βγει από την κατάσταση αδρανοποίησης με περιφερειακά που είναι συνδεδεμένα μέσω βάσης σύνδεσης.

Wi-Fi 6

Το WiFi 6 σας προσφέρει ομαλή ροή, μεγαλύτερη εμβέλεια και αυξημένη χωρητικότητα. Απολαύστε μεγαλύτερες ταχύτητες WiFi από πολλές συσκευές ταυτόχρονα.

Επίσης σάς προσφέρει 40% αύξηση στη ροή δεδομένων και είναι πλήρως συμβατό με παλαιότερες συσκευές WiFi.

Δημοφιλείς Apple Σειρές

Πάτησε στη σειρά που σε ενδιαφέρει για να δεις όλα τα μοντέλα!

Κατασκευαστής

Apple

Χαρακτηριστικά

Επεξεργαστής (CPU)

Κατασκευαστής
Apple
Οικογένεια
M1
Μοντέλο
Max 10-core

Οθόνη

IPS Panel
Όχι
OLED
Όχι
Διαγώνιος
16,2 "
Ανάλυση
3456x2234
Δυνατότητες
Retina Display

Μνήμη RAM

Χωρητικότητα Μνήμης
32 GB

Κάρτα Γραφικών

Shared Μνήμη
Ναι
Κατασκευαστής
Apple
Μοντέλο
32-Core

Σκληρός Δίσκος

Τύπος Σκληρού
SSD
Χωρητικότητα Σκληρού Δίσκου
1000 GB

Μέσα Ανάγνωσης

Card Reader
Ναι

Συνδεσιμότητα

Συνδέσεις
HDMI, Thunderbolt 4
Wi-Fi/Bluetooth
Ναι
Δακτυλικό Αποτύπωμα
Ναι

Λογισμικό

Λειτουργικό Σύστημα
macOS

Γενικά Χαρακτηριστικά

Βάρος
2,2 kg
Τύπος
Notebook
Χρώμα
Γκρι
Γλώσσα Πληκτρολογίου
Ελληνικά
Έτος Κυκλοφορίας
2021
Μοντέλο
MacBook Pro

Εγγύηση

Επιμέρους Εγγύηση Κατασκευαστή
1 χρόνος σε ολόκληρη την συσκευή

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  • Thanasis_Lyr
    5
    7 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Ασημί

    Απλά τέλειο.. Τοπ οθόνη/keyboard/touchpad, ταχύτητα, μπαταρία, features, feeling.
    Αρχι΄κά το πήρα μόνο για porting παιχνιδιών σε mac, αλλά σύντομα έγινε το main laptop μου.

    Γενικά πολύ ωραία εμπειρία κι είμαι χαρούμενος ενώ στην αρχή ειχα στεναχωρηθεί πως δεν έκανα καλή αγορά -- μου πήρε λίγο χρόνο να συνηθίσω ειδικά τα shortcuts του πληκτρολογίου ερχόμενος από Windows.

    PS: Χρειάστηκε να κατεβάσω το BetterTouchTool για να κάνω middle click με το touchpad

    • Οθόνη
    • Ταχύτητα
    • Πληκτρολόγιο
    • Touchpad
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Βάρος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • cliag1977
    5
    10 στους 19 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Σε καθημερινή χρήση δεν καταλαβαίνεις πάρα πολύ μεγάλη διαφορά. Εκεί που φαίνεται η διαφορά είναι στην μεταφορά αρχείων που είναι αστραπιαία και στην επεξεργασία βίντεο.

    • Οθόνη
    • Ταχύτητα
    • Πληκτρολόγιο
    • Touchpad
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Βάρος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • agarinos
    4
    35 στους 56 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Έμπειρος χρήστης
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Ασημί

    Mετά από ανήλεο αγώνα 3 μηνών (!!!!!) κατάφερα τελικά να αποκτήσω το Macbook Pro 16-inch 2021 Μ1 Μax 64GB ram 1TB αποτελώντας για εμένα την πιο ποιοτική future proof επιλογή, αφού είχα πουλήσει το εξαιρετικό MacBook Pro 16-inch i7 2019 που χρησιμοποιούσα και είχα μείνει χωρίς υπολογιστή. Επέλεξα τον M1 Max, λόγω της χρήσης autocad, της επεξεργασίας βίντεο, της δημιουργίας μουσικών κλιπ και της ταυτόχρονης λειτουργίας πολλών εφαρμογών (office, autocad, adobe, google earth, google maps, safari 10 tabs open, επεξεργασία ηχητικών αρχείων, apple music εφαρμογή με 8800 τραγούδια κ.α.).
    Ο υπολογιστής ωστόσο σε αποζημιώνει με την εκπληκτική του οθόνη που είναι πραγματικά ίσως η κορυφαία επιλογή στην κατηγορία. Η λειτουργία 120 Hz αναβαθμίζει την όλη εμπειρία, ενώ οι ταχύτητες και το smooth είναι πια σε άλλο επίπεδο. Ακόμα και ο δείκτης κινείται τελείως διαφορετικά, θυμίζοντας το μηδενικό smooth του iPad Pro! Ο επεξεργαστής Μ1 Max, επεξεργάζεται αρχεία βίντεο full HD σε πολύ καλούς χρόνους και γρηγορότερα σε σχέση με το μοντέλο του 2019. H μετατροπή βίντεο full HD μέσω μιας απλής εφαρμογής από το App Store, γίνεται απροβλημάτιστα, ενώ το μοντέλο Intel i7, για το ίδιο εγχείρημα θερμαινόταν και οι ανεμιστήρες λειτουργούσαν....

    Το χρώμα silver είναι υπέροχο και καθιστά τον υπολογιστή ένα πραγματικό έργο τέχνης. Αν και έχω προϊόντα της Apple σε Space Grey εντούτοις, για το συγκεκριμένο μοντέλο το silver του προσδίδει ξεχωριστή κλάση! Άλλωστε το χρώμα silver ήταν το κλασικό για τα μοντέλα MacBook Pro σε βάθος χρόνου.

    Η μνήμη RAM 64GB, αποτελεί ένα πολύ μεγάλο ατού, ικανό να περαιώσει οποιαδήποτε εργασία, ενώ το πλεονέκτημα του 1TB SSD είναι καίριο.
    Μέχρι στιγμής εύλογο είναι πως δεν έχουν ακουστεί οι ανεμιστήρες και δεν έχει ανεβάσει καθόλου θερμοκρασία.
    Από τη συμπεριφορά του που εμφανίζεται για την ώρα απροβλημάτιστη, θεωρώ πως θα τρέξει εποικοδομητικά το Autocad για το οποίο το προορίζω.
    Τα 4 αστέρια είναι για την υπερβολικά υψηλή τιμή του. Οι εντυπώσεις διασκεδάζονται κάπως, όταν συνειδητοποιείς τη στιβαρότητα της κατασκευής και την ποιότητα της (αλουμίνιο υψηλής ποιότητας, πληκτρολόγιο εξαιρετικά εύχρηστο στην πληκτρολόγηση, μνημειώδες trackpad που κάνει κάθε σχεδιαστική εργασία απόλαυση).
    Εντυπωσιακή μέχρι στιγμής είναι η συνεργασία του με το Office 2021, όπου αναγνώρισε όλα τα σχετικά έγγραφα αυτόματα. Ελπίζω να συνεχιστεί και σε μελλοντικές αναβαθμίσεις.
    Συμπερασματικά, πρόκειται για έναν υπολογιστή που προσωπικά τον προορίζω για χρήση τουλάχιστον 10 ετών, αφού η δύναμη που περικλείει είναι πολύ μπροστά από την εποχή του, σε συνδυασμό με την απαιτητική δική μου χρήση. Συστήνω την αγορά μετά από μερικούς μήνες που θα έχει σταθεροποιηθεί η διαθεσιμότητα του στην ελληνική αγορά και εφόσον έχετε τη διάθεση να επενδύσετε ένα τέτοιο ποσό.

    • Οθόνη
    • Ταχύτητα
    • Πληκτρολόγιο
    • Touchpad
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Θερμοκρασία
    • Βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • clarkrulez
    5
    12 στους 29 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Δεν έχω λόγια, η ταχύτητα και η διάρκεια της μπαταρίας σε όλο της το μεγαλείο. Τι να πρωτοπώ, εξαιρετική οθόνη, φανταστικά μεγάφωνα, διαστημικές ταχύτητες

    • Οθόνη
    • Ταχύτητα
    • Πληκτρολόγιο
    • Touchpad
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Βάρος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά γλώσσα πληκτρολογίου: Αγγλικά US

    Υπέροχο μηχάνημα! Το προτείνω ανεπιφύλακτα!

    • Οθόνη
    • Ταχύτητα
    • Πληκτρολόγιο
    • Touchpad
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Βάρος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Οθόνη
    • Ταχύτητα
    • Πληκτρολόγιο
    • Touchpad
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Βάρος

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

17 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη

Είδες πρόσφατα

Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες