Ad
Bosch Unlimited Gen2 BSS8224 Επαναφορτιζόμενη Σκούπα Stick & Χειρός 18V Μαύρη
Σκούπες Stick

Bosch Unlimited Gen2 BSS8224 Επαναφορτιζόμενη Σκούπα Stick & Χειρός 18V ΜαύρηΚωδικός: 31859553

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Επαναφορτιζόμενη
  • 2 σε 1 (σκούπα & σκουπάκι)
  • για Χαλιά
  • Διάρκεια μπαταρίας: 65 λεπτά
  • Χρόνος φόρτισης: 1 ώρα
  • Βάρος: 5.8 κιλά

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι ελαφριά και είναι δυνατή.

Δες όλη την περιγραφή
659,98
ΠαράδοσηΠαρ, 13 Σεπ - Πέμ, 19 Σεπ
+54,99 €

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 659,98 €

Περιγραφή

Η ασύρματη ηλεκτρική σκούπα Unlimited Gen2 Serie | 8  καθιστά τελικά δυνατή την απόλαυση της ίδιας ισχύος με μια συσκευή με καλώδιο. 

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι ελαφριά και είναι δυνατή.

Εξαιρετικά ισχυρή

Χάρη στη νέα, βελτιωμένη μπαταρία, το νέο μοτέρ και το πέλμα Bosch, η multi-use ασύρματη σκούπα είναι τόσο ισχυρή όσο μια ηλεκτρική σκούπα με καλώδιο, εξασφαλίζοντας πλήρη καθαρισμό.

Απεριόριστος χρόνος λειτουργίας

Σκούπισε για όσο χρόνο χρειάζεσαι. Οι 2 εναλλασσόμενες μπαταρίες των 4Ah σε συνδυασμό με έναν ταχυφορτιστή επιτρέπουν στην ασύρματη ηλεκτρική σκούπα να έχει απεριόριστο χρόνο λειτουργίας. Η μία μπαταρία μπορεί να φορτιστεί ενώ η άλλη χρησιμοποιείται, οπότε η συσκευή είναι πάντα διαθέσιμη και κατάλληλη για οποιοδήποτε μέγεθος νοικοκυριού.

Μέγιστη ευελιξία

Μέγιστη ευελιξία, τέλεια αποτελέσματα καθαρισμού, φωτισμός δαπέδου με LED. Είναι εύκολο να αφήσεις τη βρωμιά που δεν μπορείς να δεις. Γι 'αυτό η Bosch σχεδίασε το AllFloor HighPower Brush με ενσωματωμένα φώτα LED που φωτίζουν το δάπεδο ενώ σκουπίζεις, καθιστώντας ορατή κάθε βρωμιά. Απόλαυσε άνετο σκούπισμα χάρη στον έντονο φωτισμό, την βελτιωμένη απόδοση και με λιγότερο θόρυβο, καθώς και 99,9% συλλογή σκόνης και περισσότερη ευελιξία χειρισμού - για βέλτιστα αποτελέσματα καθαρισμού.

Ισχυρός και ελαφρύς κινητήρας

Δεν υπάρχουν συμβιβασμοί στην απόδοση με τον κινητήρα TurboSpin, που αναπτύχθηκε και κατασκευάστηκε από τη Bosch στη Γερμανία. Ο τριφασικός ψηφιακός κινητήρας είναι πολύ αποδοτικός, 32% ελαφρύτερος και 50% ταχύτερος - με έως και 82.000 στροφές το λεπτό - για εύκολο χειρισμό και εντυπωσιακή απόδοση καθαρισμού ανά πάσα στιγμή.

Γρήγορη φόρτιση

Σκούπισε ένα ολόκληρο σπίτι χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείς για τη χρονοβόρα φόρτιση. Ο ταχυφορτιστής μας λειτουργεί έως και επτά φορές πιο γρήγορα από την φόρτιση στο docking station και σου επιτρέπει να φορτίζεις μπαταρίες Bosch 18V πολύ γρήγορα. Έτσι εξοικονομείς χρόνο και η ασύρματη ηλεκτρική σκούπα σου είναι πάντα έτοιμη για χρήση.

Μπαταρία επόμενης γενιάς

Υψηλή απόδοση, μικρό βάρος και μεγάλη διάρκεια λειτουργίας: Ποιός δεν θα το ήθελε σε μια μπαταρία ηλεκτρικής σκούπας; Η μπαταρία Power Plus επόμενης γενιάς από τη Bosch έρχεται με κυψέλες υψηλής ισχύος για 33% περισσότερη ενέργεια μαζί με design μικρού μεγέθους, αυξημένη απόδοση και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Power For All

Οι περισσότερες συσκευές έχουν διαφορετικές μπαταρίες, κάτι που μπορεί να είναι ακριβό. Οι εναλλασσόμενες μπαταρίες αποτελούν μέρος ενός από τα μεγαλύτερα συστήματα μπαταριών 18V. Είναι συμβατές με πολλά ηλεκτρικά εργαλεία 18V και συσκευές κηπουρικής από την Bosch και άλλες μάρκες, π.χ. Gardena, Gloria, Wagner και Rapid.

Αυτόματη ρύθμιση ισχύος

Δεν χρειάζεται πλέον να σκεφτόμαστε ποιό είναι το κατάλληλο επίπεδο έντασης λειτουργίας για μια επιφάνεια. Η έξυπνη αυτόματη λειτουργία διαφοροποιεί και ρυθμίζει τη ροή αέρα ανάλογα με τον τύπο δαπέδου. Παρέχει επίσης τη βέλτιστη ισορροπία μεταξύ ισχύος καθαρισμού και χρόνου λειτουργίας. Ποτέ δεν θα χρειαστεί να αλλάξετε ξανά χειροκίνητα το επίπεδο έντασης ανάμεσα σε χαλί και ξύλινο πάτωμα.

3 τρόποι λειτουργίας

Διαφορετικές ανάγκες καθαρισμού απαιτούν διαφορετικούς τρόπους λειτουργίας. Η επιλογή Turbo ενισχύει την απόδοση για δύσκολες εργασίες, παρέχοντας τόση ισχύ όση μια ηλεκτρική σκούπα με καλώδιο. Το Auto αναγνωρίζει την επιφάνεια που θέλεις να καθαρίσεις και ρυθμίζει αυτόματα την ισχύ και τη διάρκεια λειτουργίας. Το Eco παρέχει εκτεταμένο χρόνο λειτουργίας για τις καθημερινές εργασίες καθαρισμού.

Εύκαμπτο πέλμα

Τα δυσπρόσιτα μέρη κάτω από τα έπιπλα αποτελούν πρόκληση. Όχι με την Unlimited. Το πέλμα μπορεί να περιστραφεί 180° για να παρέχει την επιπλέον ευελιξία που απαιτείται για εύκολη πρόσβαση σε δύσκολα, στενά ή χαμηλά σημεία. Και δεν χρειάζεται να πατάς συνεχώς το κουμπί λειτουργίας - έτσι μπορείς να σκουπίζεις άνετα με το ένα χέρι σε οποιαδήποτε γωνία.

Καθαρισμός σε όλα τα επίπεδα

Το σκούπισμα σε όλα τα επίπεδα είναι πλέον εφικτό. Η Unlimited έρχεται με χρήσιμα αξεσουάρ που σου επιτρέπουν να καθαρίσεις σε όλα τα δάπεδα καθώς κι άλλες επιφάνειες, όπως τραπέζια, ταπετσαρίες, έπιπλα, ακόμα και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου σου.

Οθόνη LED

Εξαντλήθηκε απροσδόκητα η μπαταρία ενώ σκούπιζες; Δεν πρόκειται να συμβεί ξανά κάτι τέτοιο. Η ευανάγνωστη οθόνη στη λαβή οπτικοποιεί την κατάσταση της μπαταρίας, ώστε να μπορείς να φορτίσεις εγκαίρως όταν χρειαστεί.

Καθαρισμός αυτοκινήτου

Το εσωτερικό του αυτοκινήτου είναι γενικά ένα δύσκολο μέρος για καθαρισμό και συχνά δεν υπάρχει παροχή ρεύματος διαθέσιμη κοντά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτή η ηλεκτρική σκούπα περιλαμβάνει τα ιδανικά εξαρτήματα που χρειάζεσαι για να φτάσεις σε κάθε σημείο με ευκολία. Ο μεγάλος χρόνος λειτουργίας, η ευελιξία και η ευχρηστία καθιστούν την Unlimited ως τον ιδανικό τρόπο καθαρισμού και του αυτοκινήτου σου.

Εύκολος καθαρισμός βούρτσας

Κάθε τόσο είναι απαραίτητο να καθαρίζεις τη βούρτσα. Αλλά δεν θα σου πάρει πολύ ώρα. Το ρολό βούρτσας μπορεί να αφαιρεθεί γρήγορα χωρίς εργαλεία και οι τρίχες είναι πολύ εύκολο να αφαιρεθούν. Έτσι, μπορείς να επιστρέψεις γρήγορα στην πλήρη απόδοση.

Εύκολος καθαρισμός κάδου

Το άδειασμα της σκόνης δεν πρέπει να σου δημιουργεί ανησυχία ως προς την υγιεινή. Μπορείτε να αδειάσεις τον κάδο χωρίς να δημιουργήσεις σύννεφο σκόνης και να καθαρίσεις το φίλτρο χωρίς πλύσιμο. Απλώς αφαίρεσε το δοχείο σκόνης, γύρισε τον κόκκινο τροχό και άδειασε το απευθείας στον κάδο.

Εύκολος καθαρισμός φίλτρου

Συνήθως το πλύσιμο των φίλτρων αποτελεί μια εργασία που θέλει χρόνο. Χάρη στο RotationClean, μπορείς να καθαρίσεις το φίλτρο άμεσα και με μέγιστη υγιεινή. Απλώς αφαίρεσε το δοχείο σκόνης και γύρισε τον κόκκινο τροχό. Όλη η σκόνη και οι ακαθαρσίες απελευθερώνονται χωρίς να έρχεσαι σε επαφή με αυτά. Στη συνέχεια αδειάζεις το δοχείο σε κάδο απορριμάτων. Είναι γρήγορος και εύκολος καθαρισμός φίλτρου χωρίς πλύσιμο.

Καθαρότερος αέρας

Γενικά υπάρχει πάντα λεπτή σκόνη στον αέρα. Χάρη στο σύστημα φίλτρου Cartridge, ο αέρας φιλτράρεται τρεις φορές πριν εξαχθεί από τη συσκευή με το φίλτρο να κρατάει έως το 99,99% των μικροσωματιδίων. Το αποτέλεσμα: ο αέρας που εξέρχεται είναι καθαρότερος από τον αέρα που αναπνέεις.

Εύκολη αποθήκευση

Η αποθήκευση και η φόρτιση μιας ηλεκτρικής σκούπας πρέπει να είναι εύκολη και βολική. Χάρη στον λεπτό, ελκυστικό και λειτουργικό σχεδιασμό της Unlimited, αποθηκεύεται εύκολα και φορτίζεται στον επιτοίχιο σταθμό φόρτισης. Υπάρχει επίσης αποθηκευτικός χώρος για εξαρτήματα, οπότε όλα είναι κοντά όταν τα χρειάζεσαι.

Bosch Motor Technology

Απολαύστε ισχυρή, σταθερή απόδοση με τις ηλεκτρικές σκούπες της Bosch: Αναπτύσσοντας και παράγοντας  κινητήρες  υψηλής απόδοσης στη Γερμανία για πάνω από 80 χρόνια, δεν περιμένουμε μόνο μια ηλεκτρική σκούπα να προσφέρει βέλτιστα αποτελέσματα αλλά και να έχει μακροχρόνια διάρκεια ζωής. Γι' αυτό παρέχουμε 10ετή εγγύηση κινητήρα.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Διαστάσεις (ΜxΠxΥ): 25 x 21.1 x 132.1 εκ.
  • Βάρος: 5.8 κιλά
  • Χωρίς σακούλα
  • Επίπεδα λειτουργίας: 3
  • Διάρκεια μπαταρίας: 65 λεπτά
  • Χρόνος φόρτισης: 1 ώρες
  • Επίπεδο θορύβου: 78 dB
  • Χωρητικότητα κάδου: 0.4 λίτρα
  • Τάση: 18 V
  • Χωρητικότητα μπαταρίας: 4 Ah
  • Χρώμα: Λευκό

Περιεχόμενα Συσκευασίας

Κατασκευαστής

Bosch

Χαρακτηριστικά

Οδηγοί Προϊόντος

Εγχειρίδιο Χρήσης

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Τροφοδοσία
Επαναφορτιζόμενη
2 σε 1
Ναι
Βάρος
3,2 kg
Χρώμα
Μαύρο

Χαρακτηριστικά Μπαταρίας

Τάση Μπαταρίας
18 V
Τύπος Μπαταρίας
Ιόντων Λιθίου (Li-ion)
Διάρκεια Χρήσης
65 min

Δυνατότητες & Λειτουργίες

για Ακάρεα
Όχι
για Κατοικίδια
Όχι
για Χαλιά
Ναι
Υγρό Καθάρισμα
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Zina_Parlama
    5
    9 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Δέν τήν αλλάζω με τίποτα. Αξίζει κάθε ευρώ

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Απορροφητικότητα
    • Βάρος
    • Αποθήκευση
    • Πλήθος εξαρτημάτων
    • Άδειασμα κάδου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Απορροφητικότητα
    • Βάρος
    • Αποθήκευση
    • Πλήθος εξαρτημάτων
    • Άδειασμα κάδου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής

Ερωτήσεις

8 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Am_Emp

Είναι καλή σε απορροφητικότητα;;
Ο κάδος αδειάζει εύκολα;
Αξίζει τα χρήματα του;

niksoul

H βούρτσα μπροστά γυρνάει και μαζεύει τρίχες και σκόνη δεν μπορεί να ρουφήξει βαριά αντικείμενα αλλα σε γενικές γραμμές σκουπίζει πολύ καλά ,τρίχες επάνω σε χαλιά δεν αφήνει ούτε για δείγμα .Ο κάδος είναι μικρός και αδειαζει πολύ εύκολα και καθαρίζεται επίσης.Εχει 2 ταχύτητες

libertius

φορτίζει σε 1 ώρα ή θέλει περισσότερες ώρες;

Δες όλες τις ερωτήσεις (2)